Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydszy kolor wlosow to ciemny blond

Polecane posty

Gość NiunieczkaM
Ja mam naturalne ciemne blond, długie i grube: ) i dużo osób chwali moje włosy, fryzjerzy są zachwyceni. Brzydkie to są białe aż farbowane i parę piórek na włosach, albo nie udane obmre. ;)

Gość gość
I ten różowy odcień skóry, który jest charakterystyczny dla jasnych blondynek.

Gość gość
Nigdy nie widziałam ładnego, ciemnego blondu.

Gość gość
To mało w życiu widziałaś ;)

Gość gość
Haha, mało? Mysi blond ma większość polek, codziennie spotykam dziesiątki kobiet z tym nudnym kolorem.

Gość gość
ciemne blondy i chłodne, szare brązy to takie nijakie kolory

Gość gość
I tak najgorsze są wściekłe suki ufarbowane na czarno :D

Gość gość
17:10 Ty zapewne jesteś posiadaczką jedynego słusznego koloru włosów :D

Gość gość
To pewnie dlatego Beyonce farbuje się na ciemny blond. Chce być jak przeciętna, nudna polska myszka :P

Gość gość
Tylko polactwo jest przekonane, że piękne jest tylko to co ciemne na gębie i z kudłami na czarno.

Gość gość
Większość modelek ma własnie takie kolor ciemny/średni blond matołku:)

Gość gość
Angela musi mieć tleniony blond, albo czarną wrone, wtedy Sebix jest zadowolony , a Angela piękna buahahahhahahaha

Gość gość
"17:10 Ty zapewne jesteś posiadaczką jedynego słusznego koloru włosów smiech.gif" x A ktoś tu mówi o jakimś jedynym słusznym kolorze włosów? Tak cię boli to, że wielu osobom ten kolor się nie podoba? Każdy ma prawo do własnego zdania.

Gość gość
bo modelki nie farbują włosów, a jak już to na kolor zbliżony do naturalnego, matołko wyżej

Gość gość
ciemne blondy czasem wyglądają jak siwe :O

Gość gość
Rozbrajają mnie tematy zakładane przez żółtowłose dziewczyny. Brunetki są brzydkie, ciemny blond to najbrzydszy kolor, szatynki są obrzydliwe itd. To chyba was coś boli :P

Gość gość
"Większość modelek ma własnie takie kolor ciemny/średni blond matołkuusmiech.gif" "bo modelki nie farbują włosów, a jak już to na kolor zbliżony do naturalnego, matołko wyżej " No przecież to napisałam,że właśnie mają taki kolor włosów, a Ty coś bredzisz że nie farbująa, ale jaą taki kolor?Mają. Nie ma na świecie farby która idealnie odda "mysi blond" już nie matołku a zwykły matole.Nie dość że pojęcia o kolorach włosów nie masz, to jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.

Gość gość
a skąd ty wiesz czy autorka jest żółtowłosa? Mnie rozbraja to, ze jeśli ktoś ma odmienny gust od waszego to koniecznie musicie dopisać do tego ideologię :) Ja mam naturalne kasztanowe włosy i też ciemny blond nigdy mi się nie podobał.

Gość gość
" Nie ma na świecie farby która idealnie odda "mysi blond" " x ojeju jeju nie zesraj się :D już wszyscy biegną po ten najnudniejszy kolor, już... :D dla większości ten kolor jest zwyczajnie mdły i brzydki. i żadna farba nie odda w pełni naturalnego koloru - obojętnie jaki ten kolor by był, MATOLE

Gość gość
Ja mam taki kolor włosów i go nie znoszę. Nie dość że nijakie, to jeszcze matowe i bardzo cienkie. Jak wiązałam je w kitkę to miałam rasowy mysi ogonek. Moja twarz w takim odcieniu wyglądała na wiecznie zmęczoną. Ostatnio trafiłam na dobrą fryzjerkę. Sprytnie ścięła włosy (wydaje się że jest ich więcej) i zmieniła ich kolor na nieco jaśniejszy.

Gość gość
Jakoś od facetów słyszę same komplementy:D Ciemny blond szczególnie dobrze wygląda latem przy pełnym słońcu.

Gość gość
18:23 może przesuszone? Moje nie są matowe. Dodaj do szamponu trochę soku z aloesu. Świetnie nawilża.

Gość gość
No fakt, ciemny blond jest straszny. Sama mam taki odcień i uważam, że jest bezpłciowy, mętny, brzydki. Na szczęście są farby :)

Gość gość
Skoro masz szary, mysi blond to nie dziwię się, że farbujesz. Jest jeszcze miodowy ciemny blond :)

Gość gość
ten twój rzekomy "miodowy ciemny blond" to jakaś rzadkość, głównie występuje chyba w farbach do włosów, nie w naturze. zdecydowana większość ciemnych blondów jest mysia.

Gość gość
Piękny kolor. Zimą czekoladowy, a latem miodowy. W słońcu wygląda fenomenalnie. Jak czekoladowy odcien to braz a nie ciemny blond :D