Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety drugi syn :( nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość gość
Stac mnie na czworke i nie na wszystkie dzieci mam 500+. Myslisz, ze takie 500 na dziecko to duzo haha.

Gość Mama małej Kasi
Nie uwierzę że to jest prawda co napisała autorka postu.Nie zmyślaj, zmień płytę.Żadna matka nie będzie mówiła w ten sposób.Mam dwie córeczki i jestem szczęśliwa.Mąż od początku marzył o córkach ponieważ w Jego rodzinie są sami chłopcy:D Nieważna jest płeć, tylko żeby dzieci były zdrowe.

Gość gość
Taaaaa. Na pewno o corkach marzyl...nazwisko przepadnie, koledzy sie z niego smieja, ze w domu tylko obrzydliwe cippsska

Gość gość
Nie wiem w czym problem. Mam dwóch synów i nie wyobrażam sobie że moglibybyc inaczej. Owszem gdy zaszłam w drugą ciążę tez chciałam dziewczynkę ale nie jest tak jak byśmy chcieli. A co do autorki to myślę że to prowokacja, bo nie wyobrażam sobie że tak można wyrażać się o jeszcze nie nagrodzonym dziecku, które niczemu jest niewinne samo na świat się nie pchalo.

Gość gość
kiedys bylam przeciwko aborcji,ale teraz jak czytam kafe to jestem za obowiazkoymi skrobankami

Gość gość
Tak jest. Skrobac drugich synow i probowac do skutku na corke ;)

Gość gość
nie,skrobac patologie i wycinac jajca i jajniki

Gość gość
To ta ze stadem i z czwartym w drodze pierwszaw kolejce :D

Gość gość
To ta ze stadem i z czwartym w drodze pierwszaw kolejce :D

Gość gość
Dobra dobra, a będzie go kochać tak samo jak pierwsze. Babie w ciąży nie dogodzisz - sama właśnie urodziłam drugiego synka i nie wyobrażam sobie już teraz dziewczynki....

Gość gość
Nie prawda. Mam 2 synow, pierwszy jest super, drugi to ścierwo od poczàtku. Pchal sie nieproszony to ma teraz przejebbaane. Robi za popychadło. Ja zamawialam corke.

Gość gość
echhhhh znam ten niesmak, towarzyszy mi od lat. W domu same baby rozdarte i ja jeden, pies tez suuukkaa. Zyc nie umierac.

Gość gość
Wspolczuje bo sama mam dwoch synow i jakbym byla w ciazy z kolejnym to bym sie pociela.

Gość gość
los was kiedyś pokarze za to co wypisujecie a jak będziecie pytać dlaczego wam sie to przytrafiło to przypomnijcie sobie to co tu bazgrałyście.

Gość gość
Nie oceniaj franco bezduszna. Nic fajnego robić za kopciucha stadu samcow

Gość gość
Mam nadzieję, że to dziecko zniszczy twoje życie za te brednie. Pomodlę się za to...

Gość gość
Ja niszcze jego. Drugi syn jest mi niczym g****o na bucie. W starszego synka inwestujemy a w to byle co nic a nic. I tak brzydki i glupi i tak a z pustego to i salomon nie naleje.

Gość gość
Prawda...prawda...

Gość gość
Tez nie chce synow, mini penisek rosnie w tobie, potem trzepia pracia po katach, ble

Gość gość
Ja p*****le,do czego ten swiat zmierza aby o dziecku napisac byle co?!Niewazne,ze to chlopiec bo widze,ze niektorzy maja jakies schizy na tym punkcie.Moze nie powinnam zyc tego nikomu,ale takim osobom pozostaje tylko zyczyc bezplodnosci aby wiecej nie rozmnazaly sie skoro nie potrafia docenic tego pieknego daru jakim jest macierzynstwo.Sa kobiety,ktore w ogole nie moga miec dzieci choc bardzo tego pragna a tu wielkie wybrzydzanie bo to chlopiec nie dziewczynka.Chyba najwazniejsze powinno byc aby dziecko urodzilo sie zdrowe.Mam do was jedno pytanie.Ciekawe co powiedzialyby matki,ktore,owszem urodzily upragniona coreczke,ale okazaloby sie,ze dziecko jest powaznie chore lub niepelnosprawne?Tez powiedzialabyscie,ze nie chcecie tego dziecka bo jest...chore chociaz to dziewczynka?Dziecko to nie jest towar,ktory mozna kupic bo ja chce taki a nie inny.Nie,ja nie jestem bezplodna,nikomu niczego nie zazdroszcze bo mam dwoch wspanialych synkow.Owszem,myslelismy kiedys z moim mezem o coreczce,ale jestesmi szczesliwi,ze chlopcy sa zdrowi i dobrze rozwijaja sie.Kochamy ich najmocniej na swiecie.Do glowy mi nie przyszlo aby rozpaczac z powodu tego,ze mam dwoch synkow,jeszcze opisywac to na kafeterii, bo musialabym byc niezle szurnieta.

Gość gość
przecież t trolice i gimnazjalistki :-o Socjopatki nie piszą w necie :-)

Gość gość
a mnie ciekawi jedno mianowicie kto by was suczki posówał jak każda z was miała by córeczkę niby jak autoreczko zaszła byś w tedy w ciązę skoro chłopcy są tacy bee to po co dajecie się i ****ać ?

Gość gość
im r/u/c/h/a/ć :-)

Gość gość
Wierzyć się nie chce ale przeczytałam cały temat i ochlonelam, nie wierzę w prawdziwośc tych postów. Która matka nazwałaby swoje dziecko, bez względu na płeć gownem na bucie czy s****wem? Zgroza. To muszą być trolle z gimbazy, jakieś ferie są teraz w tym Polakowie- Burakolandii?

Gość gość
do gosc (15:38);Skoro co niektore maja taka awersje do plci meskiej to po jaka cholere w ogole wiaza sie z facetami i daja sie im zapladniac?Wszak plec meska to zlo.Zapewne to musi byc jakas marna prowokacja jakiegos gimbusa.

Gość gość
Bo to super czuc megaknota w pussy!! Co nie znaczy, ze ktos ma ochote 20lat uslugiwac mini peniskom. Tak tak...jasne, wasi synowie sprzataja, robia pranie etc wszyscy faceci sa tacy sami. 3 latek garnie sie do odkurzacza a potem zainteresowanie spada. Poza tym, baba jest do sprzatania. Faceci sa stworzeni do wyzszych celów.

Gość gość
do gosc (12:12);Jezeli masz takie ograniczone i plytkie poglady co do obu plci to tylko wspolczuc.

Gość gość
ja też być nie chciała mieć samych chłopaków w domu, ale pisać tak wulgarnie o małym dziecku to jest chore. Mówi się trudno i tyle, a nie wypisywać wulgaryzmy.

Gość gość
Inne kobiety,ktore nie moga w ogole zajsc w ciaze chociaz tego pragna albo poronily,oddalyby wszystko aby moc cieszyc sie z macierzynstwa a tutaj wielkie wybrzydzanie typu "kolejny chlopiec nie chce mi sie zyc...", itd.I nie pisze tutaj o sobie (niestety jeden z takich przypadkow byl w mojej rodzinie),po prostu mocno wspolczuje takim dzieciom.One same nie pchaly sie na ten swiat i same nie wybieraly sobie plci bo jakas mamusia jest zwyczajnie niezadowolona z synusia.

Gość gość
Jak można w taki sposób wyrażać się o obcych a co mówić o własnym dziecku. Żal mi Was i tych biednych dzieci