Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy obrazilibyście sie na taki tekst?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy kosmetyczka mi powiedziała dzisiaj coś takiego " Bo pani ma drobna figure, ale jednoczesnie taka androgeniczną urodę. Ale to dobrze bo w pani zawodzie bedize pani traktowana poważniej, ja kobiety o bardzo dziewczeczych twarzach moze sa i ladne, ale kto je bedzie w pracy traktował poważnie". Co myslicie o takim tekscie?

racja jest jak dupa, każdy ma swoją jeśli nie zgadza się z rzeczywistością to bym wzruszyła ramionami jeśli się zgadza to by mi było smutno, no ale z drugiej strony co masz zrobić, generalną operację twarzy? jeśli powiedziała to specjalnie złośliwie, to bym się malowała już u kogoś innego z racji zawodu normalne są takie przemyślenia i komenty

Gość gość
Nie wiem, moze to i prawda... Ale troche przykro bo to tak jakby sie uslyszało, ze jest sie brzydka

Gość gość
Ona jest dla mnie bardzo mila, wiec watpie zeby powiedziala to zlosliwie

raczej tak jak mówię, ma takie zboczenie zawodowe i w ten sposób komentuje twarze, twarze mają różny wygląd, typ, nie da się określić łady/brzydki, oj chyba już wcześniej miałas kompleksy, że tak to przeżuwasz;) znałam kobietę, którą mylili z facetem, bo miała chłopięcą fizjonomię, mały biust itd. ale miała wyj****e:D i nosiła się unisex i krótko ścięta:D nie że jakieś gender

Gość gość
Androgyniczna uroda nie oznacza, że jesteś brzydka. Ogarnij się.