Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Meliash

Gabinet kosmetyczny w Poznaniu

Polecane posty

Go艣膰 Meliash

Tak jak w temacie, w kt贸rym gabinecie mog臋 zrobi膰 np mezoterapi臋 ig艂ow膮 albo kosmetyk臋 oczu? planuj臋 te zabiegi w najbli偶szym czasie, jedyny dobry gabinet o jakim s艂ysza艂am to tajemnicaurody na ogrodowej, polecicie co艣 jeszcze albo jakie艣 opinie o tym gabinecie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Luna242
Poczytaj na stronie tego gabinetu http://tajemnicaurody.com.pl/ ten o kt贸rym piszesz, robi膮 bardzo zabiegi, mezoterapi膮 ig艂ow膮 robi艂a tam moja mama i wida膰 zdecydowanie efekt :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w Poznaniu to polecam Lenis - http://lenis.pl/manicure/ Jest to bardzo dobry salon kosmetyczny , odwiedzam go systematycznie i naprawd臋 jestem z niego zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Poznaniu polecam gabinet Beauty Premium na Ratajach. Mia艂am tam robione zabiegi dermapenem, po kt贸rym bardzo poprawi艂 si臋 wygl膮d mojej twarzy, a ostatnio zabieg Tox Peel r贸wnie偶 na zmarszczki wok贸艂 oczu - g艂adka sk贸ra bez zmarszczek od razu po jednym zabiegu. Gabinet ma najlepsze opinie w Poznaniu https://dobrakosmetyczka.pl/kosmetyczki/poznan/beauty-premium-kosmetologia-estetyczna.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiaczekkiper
Zdecydowanie je艣li chodzi o salon kosmetyczny to ja polecam tajemnica urody. Robi艂am tam ju偶 kilka zabieg贸w w tym makija偶 permanentny i jestem zadowolona z efektu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andziamu
Tajemnica Urody bardzo dobry gabinet :) robi膮 wiele zabieg贸w, ja tam co jaki艣 czas chodz臋 robi膰 przed艂u偶anie rz臋s albo makija偶 permanentny. Pani kosmetyczka jest bardzo dobra, za przyzwoit膮 cen臋 mo偶na zrobi膰 super rzeczy. Poczytajcie sobie na ich stronie jakie maj膮 us艂ugi http://tajemnicaurody.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie Beauty Premium na os. Tysi膮clecia - zabiegi odm艂adzaj膮ce bardzo du偶y wyb贸r, same sprawdzone marki. Mia艂am ju偶 wiele zabieg贸w, najbardziej polecam dermapen, fale radiowe i ameryka艅skie kwasy - w zyciu nie mia艂am lepszej twarzy ni偶 po tych kwasach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ecata
Ja chodz臋 do Tajemnica Urody na ulicy Ogrodowej. Bardzo fajny i przytulny gabinet, Pani kosmetyczka zawsze 艣wietnie mi robi rz臋sy gdy tam chodz臋. Na innych zabiegach tam nie by艂am, tylko na przed艂u偶aniu rz臋s kilka razy.

Udost臋pnij ten post

Ecata te偶 by艂am w Tajemnicy Urody na przed艂u偶aniu rz臋s metod膮 1:1 i wysz艂o wspaniale. Najlepsze jest to, 偶e my艣la艂am, 偶e zap艂ac臋 du偶o a tu mi艂e zaskoczenie nawet z cen膮 :) Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszy gabinet kosmetyczny w Poznaniu jaki znam to Beauty Premium. 艢wietna oferta zabiegowa, kwasy medyczne, dermapen z najlepsz膮 na rynku ampu艂k膮 medyczn膮 Filorga, zabiegi liftinguj膮ce daj膮ce efekty botoxu ale bez ostrzykiwania. Dodatkowo mo偶na kupi膰 na miejscu profesjonalne kosmetyki dobrane przez kosmetologa. S膮 te偶 fale radiowe i zabiegi na cia艂o: wyszczuplanie i likwidacja cellulitu. Jestem klientk膮 Beauty Premium od ponad 3 lat i z ka偶dego zabiegu jestem zawsze zadowolona, a nale偶臋 do bardzo wymagaj膮cych klientek. Polecam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julkae3
Tajemnica Urody chyba jeden z popularniejszych, je艣li chodzi o takie do艣膰 tanie i dobre. Bylam tam w sumie raz tylko robi膰 przed艂u偶anie rz臋s, generalnie wysz艂o fajnie, ch臋tnie bym ponownie posz艂a nawet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sarka9890
Dok艂adnie Tajemnica Urody to jak dla mnie na chwil臋 obecn膮 najlepszy i najta艅szy salon kosmetyczny. Pierwszy raz by艂am tam w dniu swojego 艣lubu na makija偶u i przed艂u偶aniu rz臋s z efektu by艂am bardzo zadowolona tak偶e teraz zawsze chodz臋 tylko tam na r贸偶ne zabiegi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga2313
Te偶 szukam w艂a艣nie jakiego艣 salonu do zrobienia zabiegu Mezoterapii i widz臋 偶e du偶o os贸b poleca salon Tajemnica Urody na Ogrodowej w Poznaniu przyznam si臋 偶e jestem z poznania ale jeszcze nigdy tam nie by艂am. Kiedy艣 kole偶anka opowiada艂a mi 偶e jest ich sta艂膮 klientk膮 bo 艣wietnie wykonuj膮 zabiegi i ceny r贸wnie偶 maj膮 do zaakceptowania i tutaj widz臋 偶e r贸wnie偶 du偶o os贸b sobie chwali tak偶e spr贸buj臋 i ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KamilaOstrowska
ten gabinet na Ogrodowej jest dobry, m贸wi臋 o tajemnica urody - du偶o jest dobrych opinii na forach, fb, czy na portalu dobrakosmetyczka, polecam poczyta膰 :) na stronie maj膮 cennik http://tajemnicaurody.com.pl/kosmetyka-poznan/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Wam gabinet kosmetyczny http://www.esthe.pl/ - maja tam bardzo wysoka jakosc wykonywanych uslug, sa wspaniali! Kosmetyczki precyzyjne, sprawia, ze bedziesz wygladac na jeszcz epiekniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poleczka521
Tajemnica Urody na Ogrodowej jak dla mnie najlepszy nawet moja mama si臋 przekona艂a do salon贸w kosmetycznych, bo kiedy艣 unika艂a tych miejsc. Kupi艂am jej zabieg i musia艂a i艣膰 a teraz chodzi ca艂y czas ju偶 j膮 namawia膰 nie trzeba:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mosina to prawie Pozna艅. Studio Magda Topolowa. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am w tym gabinecie www.tajemnicaurody.com.pl akurat na rz臋sach 1:1 .i my艣l ze warto si臋 tam uda膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
/Polecam Brawur臋 na Kamiennog贸rskiej(dawny Trufel).Nowy lokal,super sprz臋t,kadra po studiach i licznych szkoleniach.Ceny umiarkowane,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Beauty Premium, szczeg贸lnie zabieg detoksykuj膮cy sk贸r臋 i zabiegi odm艂adzaj膮co-liftinguj膮ce. We wrze艣niu wybieram si臋 na rozja艣nianie przebarwie艅 - ju偶 jestem um贸wiona na nowy zabieg, po ktorym skora si臋 ca艂kowicie odnawia bo z艂uszcza si臋 a偶 3 razy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ucz臋szczam od prawie roku do http://perfectaspa.pl/ - jest to nowy, 艣wie偶y lokal, kt贸ry polecila mi moja znajoma. Je艣li zale偶y Ci na jak najwy偶szej jako艣ci przy piel臋gnacji Twojego cia艂a i sk贸ry to postaw na nich. Widz臋 znaczne efekty po prawie rocznych "konsultacjach". ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od bardzo dawna ucz臋szczam do Salonu Libra http://salonlibra.pl/, mieszcz膮cego si臋 na osiedlu Chrobrego 13-14. Dzi臋ki ich profesjonalnym us艂ugom zn贸w czuj臋 si臋 艣wie偶o, m艂odo a przede wszystkim dobrze. Ostatnio korzysta艂am u nich z przed艂u偶ania rz臋s- spotykam si臋 z jednym facetem i bardzo mi zale偶a艂o na atrakcyjnym wygl膮dzie. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a dbacie o higien臋 w waszym gabinecie ??? ale tak na powa偶nie ???.... znam przypadki, 偶e dziewczyna w og贸le nie sterylizowa艂a narz臋dzi lub u偶ywa艂a tych samych pilnik贸w jednorazowych. Moja znajoma ma sw贸j salon i nie raz widzia艂am jak sterylizuj臋 narz臋dzia w r臋kawie lub myj臋 solarium po ka偶dym kiencie specjalnym preparatem,kt贸ry pachnie znacz膮co. Z tego co mi m贸wi艂a zamawia wszystko w kupdogabinetu.pl wiem bo zam贸wi艂am sobie od niej spray do dezynfekcji powierzchni lub takie super chustki, kt贸re s膮 nas膮czone preparatem dezynfekuj膮cym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem tak, na zabiegi na twarz chodz臋 do gabinetu gdzie nie maj膮 w ofercie manicure i pedicure. Wszystko mam zawsze przy mnie nowe i swieze nak艂adane. Jednorazowe przykrycie na fotel, czepek na w艂osy, jednorazowy r臋cznik do zmywania twarzy. Wiele p艂yn贸w do dezynefkcji, ktore przy mnie s膮 w u偶yciu, jednorazowe r臋kawiczki, sterylne nowe ampu艂ki do zabieg贸w. Polecam gabinet Beauty Premium - korzysta艂am ju偶 z wielu zabieg贸w i zawsze jest wszystko na najwy偶szym poziomie. Szczeg贸lnie jestem zadowolona z mezoterapii mikroig艂owej, peeling贸w medycznych i radiofrekwencji mikroig艂owej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak szukam dobrego gabinetu w Poznaniu to wchodz臋 na stron臋 moment pl i tak wpisuj臋 uslug臋 jaka mnie interesuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Poznaniu polecam Beauty Premium na os. Tysi膮clecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem klientk膮 Beauty Skin ju偶 od jakiego艣 czasu i bardzo sobie ich chwal臋. 艢wietne zabiegi na sk贸r臋 twarzy, pi臋kny naturalny efekt odm艂odzenia sk贸ry. Nie trzeba si臋 u nich stresowa膰 efektem maski na twarzy..co wci膮偶 si臋 zdarza u r贸偶nych spec贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zalezy jakich us艂ug szukasz, jezeli zabieg贸w na twarz to polecam kosmetolog Izabel臋 z gabinetu Beauty Premium www.beautypremium.pl, kt贸ra odnowi艂a moj膮 twarz

Udost臋pnij ten post