Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 22

Polecane posty

Gość gość
Niezle jaja. Dobrze ze przezyl, serio.

Gość gość
Sprytne odwrocenie uwagi od Miska i jego imprezy w Bialymstoku.

Gość gość
Arecki w swoim malym rozumku wymyslil sprytny sposob na wycofanie sie z glupiego klamstwa. Rykoszetem Otulinka zachwycila sie honorowym postepowaniem Areckiego :D

Gość gość
No i co z tego? Wolno jej sie Shatyn zachwycac sie kim chce.Najwazniejsze zeby sie swoim mezem zachwycala najbardziej,co zreszta czyni,zatem nie twoja broszka jaka reszta ja zachwyca>

Gość gość
Pewnie ze to jej sprawa ze jest az tak glupia, ze zachwyca sie sciemami rownie glupiego analfabety internetowego i jeszcze uwaza go za honorowego :D

Gość gość
Wolno jej tez zachwycac sie psia kupa na ulicy, ale takie rzeczy sie komentuje krytycznie, i to nie jest nic dziwnego (krytyka, nie zachwyt) :)

Gość gość
I nie jestem Shatyn fochliwa Agatko :)

Gość gość
Misiewicz już wcześnie pokazał "klasę". Jechał do McDonald's na sygnale, bo nie chciało mu się stać na czerwonym świetle ps no niestety waaadza rozpaskudza byle durnia studenta prawa :-D co na to Tosiu M. ?

Gość gość
Misiu schudł by i co wtedy? A jesli już chodzi o kanapkę to może McDonald's planuje robić nową MiśMac - powodzenie murowane!!!

Gość gość
Nie jestem Agatka kretynie.:)

Gość gość
wiadmo jak Wolak głodny to i zły :-D

Gość gość
Jestes Agatka, mozesz pisac co chcesz, ale popelniasz jeden blad i ja cie po nim zawsze poznaje :)

Gość gość
Lecz paranoje..:)

Gość gość
oj tam oj tam przeciez Michu to elyty posowskie wykształcone u o. Tedi!!! :-D:-D:-D ps jaka uczelnia takie elyty

Gość gość
Lecz paranoje..usmiech.gif Popelniasz jeden blad i mnie nie oszukasz :)

Gość gość
Dziennikarze Wprost twierdzą, że prawdziwy dług Kijowskiego jest ponad dwukrotnie większy, niż podano w mediach. Gdy podsumowano jego zobowiązania, wyszła suma... ponad 220 tysięcy złotych. Żeby ją spłacić, Kijowski musiałby wystawić KOD-owi jeszcze 15 faktur. Znając stan jego finansów łatwiej zrozumieć, dlaczego aż tak trzyma się swojej posady i nie słucha apeli zarządu KOD-u: Zarząd KOD wzywa Kijowskiego do ustąpienia! "NIE ZWRÓCIŁ PIENIĘDZY ZA FAKTURY" Kijowski: "Nie widzę powodu, żeby ustąpić. Nie przesadzajmy, to była niezręczność" Na 220 tysięcy długu składa się ponad 95,5 tysiąca złotych wobec dzieci, o których mówi jego była żona, ale także dług na rzecz funduszu alimentacyjnego - ok. 75 tysięcy złotych - oraz kolejne 50 tysięcy m.in. za odsetki oraz opłaty egzekucyjne. Kwota ta rośnie z miesiąca na miesiąc.

Gość gość
Kojowski jest juz skonczony. Nawet Iftara chyba juz nie ma mokro jego widok

Gość Agata nogą zamiataa
Jadą jadą Misie tralalalala śmieją im się pysie uhahahaha zajechali do lasu narobili hałasu zajechali do boru narobli rumoru !!!

Gość gość
gość dziś > za to Kurski Jacek ma sie dobrze i nie płaci alimentów na syna. ale Jacuś jest z PiSu więc on może co innego Kijowski, na nim mozna ujeżdżac jak na łysek kobyle hehehe

Gość gość
gość dziś Kojowski jest juz skonczony. Nawet Iftara chyba juz nie ma mokro jego widok x a skąd wiesz ? :P

Gość gość
alimentaciarzy ktorzy nie płaca alimentów na swoje dzieci w PiSie jest mnogo , nie ma to jak prawi i sprawiedliwi. to wszystko w imię miłości chrześcijańskiej Amen

Gość Arecki446
widzę shatyn że nic znotu nie zrozumiałeś co się do ciebie gada. W porzednim topie, który tak szybko jakoś się rozpłynął pisałem że poczytała sobie trochę tych twoich tematów, jednak nie dopatrzyła się aż tak by cię ścigać z KK. ae z mojej strony została jeszcze możliwość poganiania cię po sądach z pow.cywilnego. Być może i nic bym ci nie zrobił, ale po sądach bym cię trochę pociągał. Jeśli tego chcesz to podskakuj dalej.

Gość gość
amen Bozi a za skorą diabel siedzi

Gość gość
Arecki446 dziś > jak widzę to co ciebie nic nie dociera zmień dilera śmieciu

Gość gość
a tam żona, ciekawe czy dzieci wiedzą jeśli ma bo wnuków nie ma na pewno bo by je niańczył a nie wklejał wklejki na kaczora na babskim forum :)

Gość gość
Arecki446 dziś widzę shatyn że nic znotu nie zrozumiałeś co się do ciebie gada. W porzednim topie, który tak szybko jakoś się rozpłynął pisałem że poczytała sobie trochę tych twoich tematów, jednak nie dopatrzyła się aż tak by cię ścigać z KK. ae z mojej strony została jeszcze możliwość poganiania cię po sądach z pow.cywilnego. Być może i nic bym ci nie zrobił, ale po sądach bym cię trochę pociągał. Jeśli tego chcesz to podskakuj dalej. Xxc A już podobno prokurator wszczął sprawę. Kretyn jesteś Arecki i ludzi masz za jeszcze większych kretynów. Od początku było wiadomo że piertolisz głupoty, podałeś trzy cyfry pesel i strugales wielkiego cwaniaka, a że wszyscy cię wysmiali to teraz odwracasz kota ogonem. Cwaniak z bańka w nosie się znalazł, wielki donosiciel co to nawet na komendę nie poszedł. Nara tłumoku :D

Gość gość
Arecki a twoja żona wie że robisz z siebie idiote w necie, i jeszcze narażasz ja na obelgi? Ona zgadza się na to? No i co takiego wstydliwego Shatyn wypisuje? Taki z ciebie kolega prokuratorów to wiesz jak oskarżenie dziala- dowody, albo wypiertalaj 🖐️