Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 22

Polecane posty

Co do reszty... Odpuściłbym sprawe wieku, bo nie w tym rzecz. Idiotkami byłyby również o 20 lat młodsze. Tu chodzi o wiedze której im brakuje czy też o intelekt który u nich nie występuje...

Marek Suski dla WP: zaatakowała mnie zorganizowana grupa przestępcza x x Pewnie to były, po zęby uzbrojone w marchewki, krasnoludki...:D

Min. Waszczykowski dokonał jednym ruchem trzech szkodliwych dla Polski rzeczy. 1. Ujawnił tajną notatkę wewnętrzną MSZ, co jest zdradą dyplomatyczną. 2. Fałszywie ją zinterpretował jako dowód na porzucenie Ukrainy na rzecz Rosji. 3. Ośmieszył urząd ministra spraw zagranicznych - pisze dla OKO.press Eugeniusz Smolar x Całość: http://tnij.org/c4g9gdf

Gość gość
Lepiej odpusc,bo jednej to jakbys sie dobrze postaral,moglbys byc tatusiem.

Nie będzie śledztwa ws. wyznaczenia w marcu 2016 r. przez ówczesnego prezesa TK Andrzeja Rzeplińskiego 12-osobowego składu do rozpoznania skarg na ustawę o Trybunale - zdecydował w czwartek sąd, oddalając zażalenie na postanowienie prokuratury o odmowie wszczęcia takiego śledztwa. (http://www.tvn24.pl) x x Czyli wnioskodawcy wyszli na to co zwykle wychodzi tutejsza hołotka...

gość dziś Lepiej odpusc,bo jednej to jakbys sie dobrze postaral,moglbys byc tatusiem. x x I dlatego mam odpuścić bo jakaś szczeniara która mogłaby być moją córką usiłuje mnie obrażać? :O

Gość gość
Ja tam bym sie szczeniara nie przejmowal. Przeciez dala slowo ze odchodzi, a jej slowo chyba cos znaczy?

otulona_snem dziś ale przeciez ty Shatyn nie chcesz,zebym ja przestala tu pisac,wiec o co ci chodziw sumie? x x To o coś chodzi? Dla mnie możesz pisać, możesz również nie pisac... Twój wybór.

otulona_snem dziś ba nie tylko ja usmiech.gif no Myro sobie na razie odpuscil,bo sie teraz czyms innym zajmuje x x Nawet nie chce sobie wyobrażac czym...:O

Gość gość
O masz, Otulinka poświęca się dla Shatyna :D Przecież ty głupia cipo dnia nie wytrzymujesz bez tego topa :D:D

otulona_snem dziś o widzisz smiech.gif ,lepiej sobie nie wyobrazaj, w tym stanie zdrowia w jakim obecnie sie znajdujesz nie byloby to wskazane x x Myślisz, że śmiech mógłby mi zaszkodzić? Raczej nie...

Gość gość
Bruno shatyn mieszkał byś w Opolu? Czy raczej nie ps jak byłeś w Opolu to czy opole ci się podobało czy nie? Podobało ci się to miasto ps czy ty wiesz ze opole w dochodzie w przeliczeniu na mieszkańca jest bogatsze niż Wrocław? Ps podoba Ci się opole?

Sasin odpiera zarzuty ws. wypadku szefa MON: To normalny incydent. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego x x :D I po co z siebie Sasin robi to co robi? Wg niego to normalne, że kolumna rządowa powoduje wypadek, bo nie przestrzega przepisów?

Gość gość
Nie wiem czy ja obrażam. Nie da się obrazić osoby, która wyzywa innych i jeszcze wmawia, że wszyscy na nią czekają bo jest taka wspaniała.

gość dziś Nie wiem czy ja obrażam. Nie da się obrazić osoby, która wyzywa innych i jeszcze wmawia, że wszyscy na nią czekają bo jest taka wspaniała. x x Wg mnie obrażasz ale... Zawsze mozna wykazać się większą kulturą niż ona...

Czabański: zwolnionych z mediów można policzyć na palcach dwóch rąk. Tak, jeżeli ręka ma 56 palców x Krzysztof Czabański, przewodniczący Rady Mediów Narodowych stwierdził, że po nastaniu dobrej zmiany w mediach publicznych ludzie odchodzili głównie sami lub za porozumieniem stron. „Na palcach jednej, no może dwóch rąk, można liczyć osoby, które zostały zwolnione” – stwierdził Krzysztof Czabański. To oczywista bzdura x x Całość: http://tnij.org/kyr6l58

Kraksa limuzyny Antoniego Macierewicza będzie wyjaśniana przez jego podwładnych z Żandarmerii Wojskowej. Ale już relacje świadków wiele mówią. – Te samochody jechały tak szybko, że nie było możliwości, aby wyhamowały – mówi pasażerka samochodu, w który uderzyła limuzyna ministra. x Kierowca Antoniego Macierewicza pobił wszystkie niechlubne rekordy prędkości na trasie Toruń - Warszawa. Minister obrony spieszył się, by zdążyć z wykładu na uczelni o. Rydzyka do Warszawy, gdzie Jarosław Kaczyński dostawał nagrodę od braci Karnowskich. Po drodze zdarzył się wypadek – limuzyna wiceprezesa Prawa i Sprawiedliwości zderzyła się ze stojącymi na światłach samochodami. x Całość: http://tnij.org/lzw1iwp

Gość gość
Shatyn zadałem ci proste pytanie czy jak byłeś w Opolu to czy podoba Ci się opole Ps czy wg ciebie opole to ładne i fajne miasto czy raczej nie fajne i czy mógłbyś tam mieszkać ps zadałem ci proste pytanie nie ignoruj mnie bo będę spamować tym pytaniem do skutku odpowiesz to będzie dobrze... Ps i czy mieszkał byś w Opolu.?

Gość gość
dziadek odslona bicia piany nr 12190194019 dajesz zasraj topik wklejkami koniecznie z tych swoich wiarygodnych zrodel informacji :D

gość dziś Shatyn zadałem ci proste pytanie czy jak byłeś w Opolu to czy podoba Ci się opole Ps czy wg ciebie opole to ładne i fajne miasto czy raczej nie fajne i czy mógłbyś tam mieszkać ps zadałem ci proste pytanie nie ignoruj mnie bo będę spamować tym pytaniem do skutku odpowiesz to będzie dobrze... Ps i czy mieszkał byś w Opolu.? x x Na temat Opola i okolic wypowiadałem sie już wiele razy i nie mam ochoty więcej. Poza tym to topik polityczny a nie geograficzny.

Gość gość
no ale o co chodzi z tym wypadkiem to moze kaczynski prowadzil ten samochod czy rozkazal jechac 150 ??? zobacz sobie jaki dzis byl karambol na a1 np debilu warunki do jazdy sa jakie sa i co zrobic ze wielu uwaza sie za mistrzow kierownicy ??

Gość gość
znikaj tumanie piertolony nie zapomnij sie nacpac z wieczora kaczynskim chory psycholu :D

Gość gość
a teraz zgodnie z panujaca zasada na tym forum orange zaraz sie pojawi i zacznie obrone swojego pana :D:D:D:D

Gość gość
dziadek na taczkę i do archiwum! :D 🖐️

Gość gość
jest cały czas kundlu

Gość gość
Cześć frajerstwo japane. Wylogowaliscie się żeby bezkarnie wypisywać idiotyzmy? :D