Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 22

Polecane posty

kiedy pisałem że prokurator wszczął postępowanie? Pisałem że prokurator nakazał policji prowadzić postępowanie sprawdzające. Pisałem o trzech możliwych decyzjach prokuratora. Prokurator podjął decyzję taką a nie inną to jego sprawa. Ja tylko dziś zostałem poinformowany o możliwościach z mojej strony. - i znowu albo kręcisz, albo dwa razy albo i więcej trzeba ci gadać żebyś cokolwiek załapał.

Gość gość
Co ty piertolilsz krętaczu :D wez daruj sobie internet bo tylko się osmieszasz.

Arecki446 dziś widzę shatyn że nic znotu nie zrozumiałeś co się do ciebie gada. W porzednim topie, który tak szybko jakoś się rozpłynął pisałem że poczytała sobie trochę tych twoich tematów, jednak nie dopatrzyła się aż tak by cię ścigać z KK. ae z mojej strony została jeszcze możliwość poganiania cię po sądach z pow.cywilnego. Być może i nic bym ci nie zrobił, ale po sądach bym cię trochę pociągał. Jeśli tego chcesz to podskakuj dalej. x x x Kto sobie poczytała? Poganiaj mnie po sądach... Myślałem, że zmądrzałeś, przeprosisz ale jak widze... Nic z tego...

Arecki446 dziś shatyn twoja żona wie co odwalasz w necie? x x A co "odwalam" w necie? Może jakiś konkret? Bo moja żona wie, że pisze prawdę, że pomagam niektorym w zrobieniu z siebie idiotów czy idiotki ale to żadne "odwalanie"... Jak widzę ty wiesz lepiej...:D

zresztą. Czego spodziewać się spodziewać po oszołomie który od kilku lat całymi dniami pisze że kaczek nie lubi.

Arecki446 dziś kiedy pisałem że prokurator wszczął postępowanie? Pisałem że prokurator nakazał policji prowadzić postępowanie sprawdzające. Pisałem o trzech możliwych decyzjach prokuratora. Prokurator podjął decyzję taką a nie inną to jego sprawa. Ja tylko dziś zostałem poinformowany o możliwościach z mojej strony. - i znowu albo kręcisz, albo dwa razy albo i więcej trzeba ci gadać żebyś cokolwiek załapał. x x Co ty opowiadasz arecki? Bóg cie opuścił? Wiesz, że ma w rodzinie prawników i wiem, że opowiadasz bajki.. Po co ci to? Nie rozumiem....:O

Arecki446 dziś zresztą. Czego spodziewać się spodziewać po oszołomie który od kilku lat całymi dniami pisze że kaczek nie lubi. x x To zacytuj JEDEN mój post w którym coś takiego napisałem... Pośmiejemy sie z ciebie wszyscy...:D

Gość gość
Jedynym oszolomem tutaj jesteś ty Arecki. Wymyśl kolejna bajeczke z prokuratorem konfidencie :D

gość dziś Arecki a twoja żona wie że robisz z siebie idiote w necie, i jeszcze narażasz ja na obelgi? Ona zgadza się na to? No i co takiego wstydliwego Shatyn wypisuje? Taki z ciebie kolega prokuratorów to wiesz jak oskarżenie dziala- dowody, albo wypiertalaj x x No własnie arecki... I po co ci to?

Gość gość
Już nie bronisz honoru żonki? :)

Szczerze mówiąc, mam wrażenie, że tak naprawde żaden arecki nie istnieje. Że to tylko byt netowy a za nim, tak naprawde stoi jakiś Myrevin czy inna cholera...

Samochód, którym jechał szef MON Antoni Macierewicz, brał udział w kolizji, w której zderzyło się kilka pojazdów - dowiedziała się TVN24. Ministrowi nic się nie stało. Przesiadł się do innego auta i udał w dalszą drogę do Warszawy. Dotarł do stolicy przed godz. 20. x Nie wiadomo, co było przyczyną karambolu. Jeden ze świadków zdarzenia stwierdził, że samochody z kolumny nie zdążyły wyhamować i uderzyły w auta, które zatrzymały się na czerwonym świetle. Wszystkie pojazdy biorące udział w karambolu jechały w tym samym kierunku, zdaniem świadka samochodu z kolumny jechały z prędkością ok. 130 km/h. (http://www.tvn24.pl) x x No własnie...:O

Prof. Staniszkis o Waszczykowskim: śmieszny, nietaktowny, przestraszony x Powiedział też, że jej zdaniem minister jest "śmieszny i nietaktowny, co w dyplomacji jest nie do przyjęcia". - Minister Waszczykowski wydaje mi się niedostatecznie kompetentny - oceniła. - On jest przestraszony, stara się pewnymi ostrymi atakami przypodobać prezesowi, ale to jest karkołomne i niszczące. (http://www.tvn24.pl) x x :D

Gość gość
Arecki to raczej realny chłopek roztropek, na kafe wisi jego temat sprzed lat gdzie pisze, że idzie do sądu przeciwko komuś. Ale te wulgarne groźby z goscia to na bank wylogowane towarzystwo Otulinki :)

Prezes PiS Jarosław Kaczyński został "Człowiekiem Wolności" tygodnika wSieci w 2016 r. - ogłoszono w środę podczas uroczystej gali w Filharmonii Narodowej. x x Wszystko rozumiem ale takie kpiny sobie robić z naczelniczka? Wstyd....:D

Gość gość
On chyba nawet nie kuma ze ktoś zadaje mu pytania.

gość dziś On chyba nawet nie kuma ze ktoś zadaje mu pytania. x x Możliwe, że swoim "intelektem" tego nie ogarnia...:O

Arecki446 dziś shatyn twoja żona wie co odwalasz w necie? x x A co "odwalam" w necie? Może jakiś konkret? Bo moja żona wie, że pisze prawdę, że pomagam niektorym w zrobieniu z siebie idiotów czy idiotki ale to żadne "odwalanie"... Jak narazie to udaje ci się robić durnia z siebie.

Jak narazie to udaje ci się robić durnia z siebie. x x No to teraz zacytuj jakikolwiek mój post o tym świadczący i uzasadnij krótko swoją opinię. I zobaczymy jak to jest naprawdę.

Gość gość
w rodzinie same doktorki, prawniki, a on sam klaun. Daj sobie spokój Arecki.

W twoim omamie może tak jest. W rzeczywistości to sie nie zdarza... I znowu ci nie wyszło...:D A gdzie odpowiedź na mój post? Własnych słow nie potrafisz uargumentować? Jak dziecko w przedszkolu....:O

Gość gość
Arecki, podasz nazwisko tego prokuratora od Shatyna? To chyba nie jest tajemnica?

Funkcjonariusz straży marszałkowskiej zerwał reporterowi "Wyborczej" sejmową przepustkę i wyrzucił go z Sejmu. Igor Nazaruk relacjonował protest Obywateli RP. Jeden z demonstrujących został pobity. "Gazeta Wyborcza" skieruje zawiadomienie do prokuratury. x Obywatele RP demonstrowali przed Sejmem w sprawie wolności zgromadzeń. x – Grupa osób weszła na teren Sejmu z przepustkami. Usiedli przy jednym z budynków i rozłożyli flagi oraz transparenty. Kiedy filmowałem ich protest, jeden z funkcjonariuszy straży marszałkowskiej podszedł do mnie i zerwał mi przypiętą do kurtki sejmową przepustkę – relacjonuje reporter „Wyborczej” Igor Nazaruk. x x Ale pisiorki się boją....:D

gość dziś Arecki, podasz nazwisko tego prokuratora od Shatyna? To chyba nie jest tajemnica? x x Chyba za dużo wymagasz od areckiego. Przecież on własnych słow nie potrafi uargumentować...:O

Gość Prokurator Piotrowicz
wiadomka :classic_cool: