Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak chłopak jest zazdrosny to znaczy, że myśli o dziewczynie poważnie?

Polecane posty

Gość gość

Czy jak chłopak jest zazdrosny o dziewczynę to znaczy, że myśli o niej poważnie i nie chodzi mu tylko o seks?

Gość gość
boi się że może ją stracić

Gość gość
Byłem zazdrosny gdy mi bardzo zależało, wiec myślę że tak

Gość gość
guzik prawda, mój był zazdrosny a na boku miał jeszcze dwie inne panny i tez był o nie zazdrosny

Gość gość
generalnie tak, choć nie można wykluczyć samczej chęci posiadania, ale takiego faceta unikaj

Gość gość
14.45- nic dziwnego bo faceci to pieprzone psy ogrodnika. Nie ma reguły, tylko czas pokazuje ile dla kogoś znaczymy

Gość gość
14.45 współczuję Ci. generalna opinia jest taka, że jak zazdrosny to znaczy że mu zależy, ale, są i tacy - posiadacze. Pewnie tych pierwszych nie spotkałaś, więc współczuję

Gość gość
to znaczy ze ci nie ufa

Gość gość
Niekoniecznie. Może być zazdrosny bo to taki "pis ogrodnika", a niekoniecznie musi planować przyszłość na serio z tą dziewczyną. Mój kochanek jest o mnie zazdrosny co niekraz wyraźnie widziałam, ale przyszłości między nami nie bedzie i to on sam powiedział bo ma żonę

Nie. Jeśli facet jest zazdrosny, to czasem znaczy, że dziewczynie nie ufa, a czasem, że traktuje ją jak swoją własność (przy czym sam może ją zdradzać etc.). Różnie to bywa. Raczej po innych rzeczach staraj się poznać, czy mu zależy.

Gość gość
Zazdrość to niepewność siebie i brak zaufania. Zazdrościsz gdy masz niska samoocenę bo myślisz że ktoś inny będzie dla niej/niego lepszy. Zazdrościsz gdy nie ufasz. Generalnie prawdziwa silną miłość nie zna uczucia zazdrości lecz głębokie przekonanie w zaufaniu.

Gość gość
A jeśli chłopak spotyka się z dziewczyną od 2 tygodni i po kilku dniach pyta się jej czy chciałaby, żeby mu zależało i mówi jej, że jemu jak zależy to nie przestaje się starać dopóki nie osiągnie celu. Potem po pijaku robi jej sceny zazdrości (po 1 spotkaniu), a potem na trzeźwo (po 3 spotkaniach) mówi jej tak półżartem, że chyba będzie o nią zazdrosny. Czy to znaczy, że mu zależy czy niekoniecznie?

Gość gość
Niekoniecznie. Może po prostu mieć nierówno pod sufitem.

Gość gość
Po pierwszym spotkaniu scena zazdrości? I dodatkowo po pijaku.? U mnie już byłby skreślony.

Gość gość
Mnie też to od niego odsunęło, ale dałam mu szansę na trzeźwo. Widzę po nim, że jest trochę o mnie zazdrosny, ale nie robi mi scen, a ostatnio troszeczkę miał powód do zazdrości, chociaż nie jakiś wielki to powiedział tak w żartach, że chyba będzie o mnie zazdrosny.

Gość gość
Mój chłopak na www.menshealth.pl kiedyś czytał, że faceci są generalnie zazdrośni nawet kobiety, które ich nie interesują, dziwne trochę :P

Gość gość
Co u autorki, znajomosc sie rozwija?

gość 2017.01.26 To znaczy, że trzeba wiać. Facet, który - robi sceny zazdrości obcej (!) kobiecie - upija się przy niej nie nadaje się na potencjalnego partnera.

Gość gość
17:09 Tak, znajomość trwa, chociaż jak na razie więcej się nie widzieliśmy od tygodnia, bo on leży w szpitalu. Wymieniamy po 2-3 smsy dziennie zazwyczaj.. Trochę słabo, bo wcześniej było lepiej, dużo lepiej z pisaniem, ale ostatnio zaproponował spotkanie jak tylko wyjdzie ze szpitala. inaccessible89, nie upił się przy mnie, tylko dzwonił wtedy do mnie jak był pijany, ale to było tylko raz

Gość gość
A wiesz co to znaczy pies ogrodnika?

W związku potrzebne jest zaufanie.Jeśli partner musi Cię pilnować,bo boi się,że go zdradzisz,to pewnie też sam ma coś na sumieniu.