Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podniecaja was wasi mezowie?

Polecane posty

Gość gość
Jest umięśniony, niebieskie oczy, a jak zrobi minetke to w mig się wypinam smiech.gif xxx Potwierdzam, twój mąż robi świetna minetkę :)

Gość gość
ja to dopiero od zdrowego jedzenia mam pierdzenie, ze mi kiszki gaz rozrywa. Musli , warzywa, chleb razowy lub pełnoziarnisty i doopa rozerwana. Nie pierdzę jedynie pod kołdrą, nie wychodze do osobnego pomieszczenia.

Gość gość
" Titalituria 2012.04.06 Co dla jednych jest koszmarem, dla innych jest marzeniem. Przed chwilą czytałam topik kobiety, która pierdzi wybitnie smrodliwie i jej mąż nie może tego zdzierżyć. I tak sobie myślę, że gdyby ona miała takiego męża - jak Ty to ujęłaś - pierdziela, byłaby w siódmym niebie. Pierdzieliby sobie aż firanki w domu by furkotały. A tak serio, to możesz zaproponować mu gastrologa. Lub zaakceptować jego smrodki - o to chodzi w związku."

Gość gość
" papipapi 2012.04.06 ano zganiam bo wstyd mi przed postronnymi ludźmi;p co innego jak jesteśmy w gronie znajomych, wtedy umiem się przyznać do popełnionego czynujezyk.gif rok temu na wielkanoc byliśmy u mojego ojca, było już dobrze po północy każdy trochę dziabnięty i wciągnęli mnie w grę w twistera, miałam grać z ojcem.i jakoś tak głupio losowali mi te ręce, nogi i kolory, a że człowiek po obżarstwie to trochę się tego zebrało w środku,więc jak zaczęłam kucać i wysilać się przy przekładaniu nóg to zawaliłam jak z armatyjezyk.gif nie waliło tak strasznie ale huk był niesamowity, oczywiście grę przegrałam bo natychmiast dostałam głupawki i usiadłam na tyłku, ojciec uciekł i powiedział że nie będzie ze mną grał jak stosuję takie nieczyste zagrywkijezyk.gif oczywiście już resztę tego wieczoru miałam przerąbane bo się wszyscy ze mnie nabijali;]"

Gość gość
czereśni na działce najadłem prosto z drzewa, a że były super soczyste, to dość dużo tego zjadłem oczko.gif i ledwo do domu dojechałem a już był sajgon jezyk.gif pierwszy bąk na klatce schodowej już poleciał, ale taki efektywny, ale szok smiech.gif w dodatku za mną siostra szła i już pominjam fakt, że się zaczadziła smiech.gif ale chwile potem do klatki wszedł jakiś facet i mnie już nie było na schodach bo uciekłem, więc koleś myślał, że to moja siostra się tak zwaliła i po chwili ją na tych schodach wyprzedził i nawet na windę nie czekał mimo że miał rower jezyk.gif hehe to się nazywa zepsuć powietrze smiech.gif

Gość gość
Facet to swinia i Ty o tym dobrze wiesz,pierdzi jak moze,po pracy mial ciezki dzien....

Gość Gal Anusim
"Jeśli nie potrafisz mnie znieść, gdy jestem najgorszy, to nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepszy". x Tak więc znoście pierdy mężów.

Gość gość
Tak choc mam problemy z wyluzowaniem sie.Jednak maz jest wysportowany i ma dobra kondycje.Lubie jak wyjdzie spod prysznica z gola klata- taki byczek fajny.Podoba mi sie Jego sila i w sumie ten sex i dominacja to jedyna sfera w zyciu gdzie lubie szowinizm i bycie zdominowana.Faktycznie maz lubi szybkie nunerki w sumie gra wstepna zadna ale mam tyle obowiazkow i sex nie jest juz tak z******ty jak kiedys ze ja wole szybko i taki numerek jest ok.Generalnie bardzo lubie i cenie w Nim dbalosc o higiene.Zawsze pachnacy i czysty.Tak samo dba o zeby.I co najwazniejsze kazde z nas puszcza ewentualnie bdki w ubikacji a nie jak te oblechy o ktorych piszecie.Jak dlubiemy w nosie to nie ostentacyjnie i nie przy sobie.Czasem sobie beknie ale zwracam uwage ze ma powiedziec przepraszam.Nie jestem zadna ksiezniczka ale nienawidze chamstwa bo to pierdzenie bekanie itp.to po prostu chami mimo wyksztalcenia i garniaka jak same piszecie.

Gość gość
Oczywiscie że tak ! Dba o wygląd,super się ubiera,trenujemy razem.

Gość gość
Podnieca.Natomiast nie do pomyślenia by było u obydwojga z nas byśmy sobie nawzajem fundowali salwy jak wyżej piszecie.od tego jest toaleta.tego też nauczone jest nasze dziecko.bekanie,dlubanie w nosie? Naprawdę to Wam nie przeszkadza?

Gość gość
Tak , podnieca mnie , po 16 latach nadal mnie kreci , ma 48 lat jest wysoki szczuply , szpakowaty juz , dba o siebie , jest bardzo czysty , ma takie delikatne dlonie , biega codziennie , trenuje teraz intensywnie bo mu troche kregoslup od siedzenia przy komputerze w pracy siada no i moze nie uwierzycie ale nie ma problemu z potencja , stoi mu jak trzeba bez wiagry :)

Gość gość
haha a kobiety po ślubie nie pierdzą? te to dopiero dają czadu :classic_cool:

Gość gość
7 lat po ślubie. Mąż ma 38 lat , urósł mu brzuch i nogi zrobiły się takie sztywne, dziadkowate. Spadła mu ochota na seks i wogóle zaczyna marudzić. Nie, nie podnieca mnie mój mąż. Znam w jego wieku mężczyzn którzy są zupełnie inni , seksowni.