Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podniecaja was wasi mezowie?

Polecane posty

Gość gość
nie lubie jak facet zakłada stringi i swojemu to bronie a wy jak ?

Gość gość
mój do wc idzie z gazeta i siedzi tam sporo, ma manie na gazety komputerowe, pierdzi tam ,raz listonosz zapukał a on siedział tam jak trzasnął tam , wcale nie pije coli i ciastek jakos tak ma

Gość gość
mam sąsiada stary facet taki może 50 tka, ale jeszcze na chodzie w tych sprawach , on gruby a zonka szczupła i jak kończy .... to ryczy jak żubr i to znak ze doszedł , ale to tak raz na miesiąc

Gość gość
stare chłopy to mają stare fujary

Gość gość
10;01 usmialam sie z tego zubra

Gość gość
autentycznie tak było on normalnie ryczy ,a łożko trzeszczy pewnie stara wersalka z prl

Gość gość
Co z tego ze pierdza ? Pomyslcie ze musza oglądać wasze porody, rozciete zakrwawione pipy, jak to wszystko wydalacie.

Gość gość
Tak się składa, że dieta ma bardzo duże znaczenie, jeśli chodzi o ilość bąków i poziomu ich smrodu. :-)

Gość gość
no i co ze ogądają porody itd jak póżniej to stare fujary te chłopy

Gość gość
po jakiego grzyba facet do porodu lezie, chce to jego sprawa , ale oni mają gorzej jak się zestarzeją bo może nie stawac im i po ptakach

Gość gość
Lezie bo ich zmuszacie, bo misiaczek musi przeciac pepowine. A widok rozp*********j waginy zakrwawionego kotleta ma przed oczami jak pierdzi

Gość gość
na starośc u facetów ich ptaki są wyleniałe i niestety nie lecą nigdzie więc stare z nich pierdoły

Gość gość
jak mądry to nie lezie do porodu tylko taki pantoflarz pojdzie , ale naszczescie więcej jest macho

Gość gość
jak mój szczy to bryzga w toalecie, krzycze na niego ciąge a on swoje a tak to fajny jest pzystojny

Gość gość
Gość 10:01 oplulam ekran :-D

Gość gość
"jak mój szczy to bryzga w toalecie, krzycze na niego ciąge a on swoje a tak to fajny jest pzystojny " Chuj, że syfiarz, ważne, że morda ładna :D

Gość gość
11:00 ja prdl. Ale jaja. Niech jszczy na siedziaco. U nas obszywal kibel i jest ganiany do lania na siedzaco.

Gość gość
zapomniałam dodac ten co ryczy jak zubr sąsiad to zawsze po wypłacie jest ich numerk tzn 10tego każdego miesiąca

Gość gość
11:51 Widocznie tylko wtedy małżonka mu udostępnia walory.

Gość gość
Jeblam :)

Gość gość
Jejku, aż szkoda, że muszę już wychodzić do pracy, bo temat super. Zajrzę na pewno, może wieczorem ;-) Żubr najlepszy ;-) Co do innych wpisów to niektóre mają obrzydliwych mężów, masakra z tym wąchaniem gaci ;-( ale gość mężczyzna, który pisze, że spodnie nosi max 2 dni to też dziwne...jeansy codziennie pierzesz? ja sama potrafię nosić tydzień, nie bez przerwy jedne, ale nie piorę po jednym nałożeniu.

Gość gość
Moj maz dzinsy do roboty nosi 5dni. Po chalupie tez ma drechy jak ferdek kiepski.

Gość gość
Moj sie nie myje codziennie

Gość gość
Mój się myje codziennie i jeszcze podmywa się za każdym razem po kopie.

Gość gość
Co Wasi mężowie mają z tym pierdzeniem? Ja nie słyszałam ani razu żeby mój pierdzial. Myje się codziennie, a już szczególnie przed seksem. Jeśli zależy mu na lodzie, to nie ma wyjścia. Chodzi po domu w krótkich spodenkach i koszulce, ewentualnie jakieś ładne, zgrabne dresy. Zęby myje, gacie zmienia po każdym prysznicu. Ćwiczy na silowni. Jedyne co mnie denerwuje to picie piwa (niby nie pije ani dużo ani często, ale mam alergię na ten rodzaj trunku). Stara się też ostatecznie rzucić palenie, susze mu o to głowę od dawna. Teraz jeszcze zmaga się z rzuceniem elektryka. A czy mnie podnieca? Oczywiście. Najbardziej gdy wcześniej zrobi obiad i mi poda plus jeszcze wysprzata kuchnie - wtedy mnie ma. Jest umięśniony, niebieskie oczy, a jak zrobi minetke to w mig się wypinam :D

Gość gość
gość dziś Błogosławione uszy, które mężowskich pierdów nie słuchają, alleluja.

Gość gość
A moj wyciaga kozy z nosa i przykleja wszędzie, a najlepiej pod lawa. I jeszcze sie ze mna smieje jak znajduje te suszki :o

Gość gość
z jednej strony wam współczuję takich śmierdzieli, a z drugiej nie wyrabiam ze śmiechu gdy czytam o tych pierdach :D fajnie to opisujecie :D

Gość gość
Tajemny akord kiedyś brzmiał Gdy mąż soczyscie sie spierdzial Pan cieszył się gdy Dawid grał Ale pierdow dziś zona twa nie czuje Kwarta i kwinta tak to szło Raz wyżej w dur, raz niżej w moll Nieszczęsny król ułożył Alleluja, Alleluja, alleluja, alleluja, alleluja Na wzdecia nic nie chciałeś brać Lecz sprawił to księżyca blask Że piękność jej na zawsze cię podbiła Kibel biały tronem twym Ostrzegła cię, już nie masz sił I z gardła ci wydarła: Alleluja Alleluja, alleluja, alleluja, alleluja Dlaczego mi zarzucasz wciąż, Że nadaremno wzywam Go Ja przecież nawet nie znam Go z imienia Jest w każdym pierdzie kapusty woń Nieważne czy usłyszysz dziś najświętsze, czy nieczyste: Alleluja Alleluja, alleluja, alleluja, alleluja, Alleluja, alleluja, alleluja, alleluja,