Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego cały czas trafiam na dziewczyny, którym chodzi tylko o seks?

Polecane posty

Gość gość

Pewnie, że mówią, że chcą wreszcie trwałego związku, blablabla, ale praktycznie od samego początku znajomości przewija się temat jak to ważny jest dla nic seks, jak cierpią, bo dawno nie było faceta... Ja rozumiem, że seks jest bardzo, bardzo ważny, bo dla mnie również jest, ale są kwestie ważniejsze i to te należałoby poruszyć najpierw... a nie od 3-4 spotkania bzykać się jak króliki, a poważne tematy odkładać... mimo że dziewczyny wydają się na poziomie, wykształcone...

Gość gość
To gdzie ty ich szukasz?,w klubach nocnych .No jak na d***** chodzisz to sie nie dziw.

Gość gość
Bo dawno nie było faceta??wtf a co ty myslisz ze to jest takie ważne ??jpdl.co za erotoman .

Gość gość
Nie, nie szukam w klubach nocnych. Jedną poznałem przez znajomych, dwie przez internet... i póki co, cały czas to samo... ten sam schemat... główny temat, to seks, łóżko i wszystko pośrednio wiąże się z cielesnością, z przytulaniem

Gość gość
No to w złych miejscacj szukasz.Szukaj w kosciele,na uczelni,na zajeciach dodatkowych,cos co pozwoli mieć wspole normalne tematy.

Gość gość
Przez znajomych czyli jak?

Gość gość
W kościele za rzadko bywam, uczelnię już dawno skończyłem... pozostają znajomi, praca i internet.

Gość gość
np. kolega przedstawia swoją koleżankę, a ta akurat wpada w oko... chyba nie do końca rozumiem pytanie "jak przez znajomych"

Gość gość
A mam takie "szczęście", że im dziewczyna lepiej wykształcona, inteligentniejsza, co bardzo mi imponuje, tym bardziej napiera na tą fizyczność...

Gość gość
No to kogo normalnego.chcesz poznac jak ty nawet do koscioła nie chodzisz.Kto z.kim przystaje takim.sie staje.

Gość gość
8.39 nie wierzę,coś sobie wkręcasz.Za duźo fantazjujesz.

Gość gość
gość dziś Bo tylko normalni chodzą do kościoła...? Cóż za teoria? Chodzę... raz w tygodniu na godzinkę, ale na mszy nie będę szukał żony.

Gość gość
gość dziś Niestety, tak jest - nie wiem skąd pomysł, że to fantazje... Być może dla kogoś tak, ale ja chciałbym sobie wreszcie poukładać sobie życie i o ile seksu w związku zabraknąć nie może, temperament mam mocno niespokojny, o tyle są inne ważne kwestie.

Gość gość
A powinieneś na mszy,wtedy pewność że jedt porządna i nie myśli o sexie.

Gość gość
gość dziś Czytaj proszę ze zrozumieniem. Nie chcę takiej, która nie myśli o seksie, dla której ta sfera nie istnieje... Chcę temperamentną, ale rozmowy o seksie po kilku tygodniach znajomości... trochę są dla mnie dziwne.

Gość gość
Jakto zabraknąć?nie może???bez sexu da się żyć!!!Nie umiesz żyć bez sexu a beczysz że na takie trafiasz??przeczytaj sam siebie.Jak ty nie umiesz być bez sexu to normalne że tym ktorym na sexie nie zależy nie bedą cie chciały.Musisz sporządnieć.

Gość gość
kobiety jak nie są porządnie zerżnięte od czasu do czasu to im odwala dlatego feministki gadają takie bzdury

Gość gość
Bo w złych miejcach szukasz i widocznie sam o tym stale myslisz.Swoj na swego trafia.Podobienstwa sie przyciągają.Sporządniej to zaczniesz przyciągać te porządne.

Gość gość
gość dziś "Sporządniej"... Nie udzielaj komuś porad, jeśli nie masz pojęcia o życiu... Człowiek potrzebuje seksu, jeden więcej, drugi mniej, autor akurat więcej i to bardzo dobrze - trafisz na taką. Same rozmowy o seksie, to nic złego. Może zaryzykuj.

Gość gość
Gosciu wyrażaj sie i troche szacunku do kobiet!szowinisto"!Feminizm nie ma nic wspolnego ani z wiarą ani z moralnoscią i etyką,jakim prawem porządne kobiety wyzywasz od feminstek??Co za obrzydliwy język??Każda?Nie nie każda!"Są takie ktore rzygają na są myśl o was.Nic tylko sex wam w głowie!"Ja żyje bez sexu 8;l.i dobrze mi z tym.Nihdy więcej flaka śmierdzacego w moim ciele!"

Gość gość
Ale ja nie bzykam się z każdą naokoło... A czy jeśli ktoś bardzo często uprawia seks ze swoją kobietą, to nie jest porządny? O coś takiego właśnie mi chodzi, o taki związek, ale na wszystko musi przyjść odpowiedni moment. Nigdy nikogo nie zdradziłem, a potrzeby mam ogromne.

Gość gość
9.02 to już nic z tego nie rozumiem,to jak potrzebuje wiecej niż normalni a beczy że na takie trafia ?.Nielogiczne!

Gość gość
gość dziś Coż w tym nielogicznego? Seks bardzo, bardzo ważny, ale nie może on przyćmić innych ważnych spraw, a autor trafia na takie, dla których liczy się TYLKO seks... Jejku... intelekt kaput?

Gość gość
w kościele nie szukaj, tam są cichodajki. Na początku ochy achy, bułkę przez bibułkę, niby rozmowy o sensie życia, a potem ciągną jak odkurzacz, z fiuta ciężko je zgonić. UWAŻAJ, żeby nie dać się zamęczyć!!

Gość gość
9.04 Nie nie jest!bo stale skupia die na sexie a nie na innych kwestiach.Są wazniejsze sprawy niż w kołko tylko sex.

Gość gość
9.08 ale to własnie sex u autora przycmiewa te ważne sprawy..

Gość gość
gość dziś Masz niskie libido, nie wiesz, co to oznacza, więc nie doradzisz dobrze. Człowiek o wysokim libido jest szczęśliwy, kiedy jest ono zaspokojone. Na inne, ważne rzeczy też znajdzie się miejsce, trzeba tylko osoby odpowiedniej.

Gość gość
9.09 to wy w kosciele to robicie tak przy ludziach??Co ksiądz na to.?

Gość gość
do gość dziś Dziękuję za diagnozę. Dzięki Tobie nie muszę tracić czasu na kolejkę w NFZ. Widać "fachowiec" od wszystkiego. Aha jeszcze receptę mi wypisz. :-D