Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego cały czas trafiam na dziewczyny, którym chodzi tylko o seks?

Polecane posty

Gość gość
do gość dziś A kto napisał, że w kościele? W parku po kościele!!

Gość gość
Skoncz mi pierdolić o jakimś niskim libido!!masz mozg sexem zaslepiony i tyle!Są sprawy ważniejsze tj.wierność,zdrowie,życie dom,dzieci..praca,a nie tylko jedno!

Gość gość
gość dziś Więc po co się udzielasz w tym temacie, skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia? Nie jesteś w stanie postawić się na miejscu osoby o dużych potrzebach.

Gość gość
Udzielam sie bo mnie wkurwiają takie denne płytkie i wulgarnr tematy.

Gość gość
Jak ma duże potrzeby to niech idzie do burdelu a nie liczy na normalne..bo tylko życie by im zniszczył skupiając sie na sexie a nie na innych ważnych sprawach.On potrzebuje k***y ,prpstytutki a nie normalnej.

Gość gość
gość dziś Tak właśnie mają ludzie, którzy chodzą do kościoła nie po to, żeby się pomodlić, tylko dla innych celów, nie wyłączając obgadywania sąsiada... A dla Twojej wiadomości - nie wiesz, jak cudowne i intensywne potrafi być życie we dwoje, kiedy pod względem temperamentów dobiorą się dwie, bardzo potrzebujące osoby... cudowne i to na wszystkich płaszczyznach.

Gość gość
gość dziś proszę Cię, idź już sobie, bo tych, którzy potrzebują dużo seksu w związku obrażasz, zasłaniając się przy tym kościołem...

Gość gość
A jakie to są te niby inne cele?i co mnie sąsiedzi obchodzą??Jak sie k***ią z.żonatymi to ich sumienie nie moje!,gorzej jak tym żonatym dzieci rodzą jeszcze i rozbijają rodzinę..bo on k****arz niewyżyty a ona k***a .

Gość gość
9.33 no bo niestety tak to wygląda,zero etyki i moralnosci.Koscioł mowi nie codzołoż!!!Ci ktorzy do koscioła chodzą to potrafią jeszcze zachować jakieś mormy moralne i etyczny a vi ktorxy nie chodzą to nic tylko sex koorestwo i burdele!Kopulują jak kroliki bo nie szanują swojego ciała,nie traktują go jako swietosc i mieszkanie dla duszy w ktorej ma przebywać Bóg.

Gość gość
gość dziś Wszystko wskazuje na to, że autor swoje potrzeby chce załatwiać z jedną kobietą, ale widać niewiele ogarniasz, a ludzi obrażasz. Pamiętaj się z tego wyspowiadać, bo to grzech ciężki.

Gość gość
Nie wazne czy z jedną czy nie,wazne żec robiłby to d rana do wieczora nie myśląc o innych ważnych sprawach a to już jest chore i nosi nazwe sexoholizm!Zadna normalna nie chce sexoholika!lCo do spowiedzi to wiem doskonale z czego sie mam spowiadać ,mam też oczy i widze ci kto robi..zwłaszcza ci z ktorymi żyję.

Gość gość
gość dziś Więc współczuję tym, z którymi żyjesz, bo autor nigdzie nie napisał, że robiłby to od rana do wieczora. Dla jednych częsty seks oznacza raz na tydzień, dla innych codziennie, ale raz. To ciągle częsty, bo trzeba mieć wysokie libido, żeby po 5-10 latach związku uprawiać go codziennie, ale nie musi zasłonić innych spraw, a wręcz scementować związek. Ale Ty i tak wiesz najlepiej co to grzech, wiesz najlepiej co to seks i wszystkich byś uczyła, a w rzeczywistości Tobie pomoc byłaby najbardziej potrzebna... i to księdza z prawdziwego zdarzenia. Koniec dyskusji z Tobą.

Gość gość
9.55 wspołczujesz mojemu slubnemu że mnie zdradza ze sie k***i i ze trzecia k***a z kolei mu na boku po sąsiedzku dxiecko urodziła??A co mam ja powiedzieć!!mnie to już nie trzeba wspołczuć??gnoj nawet nie dosc że ze swoją kuzynką spał i nadal to robi..to jeszcze z moją kuzynką.(poroniła-albo zmusił do aborcji)fakt faktem w ciaży po cichu była bo odkryłam dokumentacje od ginekologa u niej w domu.Mnie też zmuszał zebym usunęła.

Gość gość
Ja nie mam seksu od lat... a latek mam sporo, bo jestem brzydki jak noc i ze mną kobiety takich tematów nie miały w większości, za to lubiły mnie oszukiwać ranić i gardzić... no ale cóż nie każdy się urodził choćby przeciętny

Gość gość
A ja sie dziewczynom nie dziwie, ktore szybko wlaza do lozka bez zaangazownia emocjonalnego. Chodzi o to zeby sprawdzic faceta czy jest dobty w te klocki, czy nie ma mikrusa miedzy nogami itd. Bo jak sie kobiety najpierw zakochaja a facet okaze sie slaby to juz jest klops bo ciezej zostawic takiego delikwenta skoro sie go kocha.

Gość gość
Po kilku tygodniach to przeciez normalne.

Gość auuutorr
Tu autor. A czy jest szansa, że ta dziewczyna jest porządna i mnie nigdy nie zdradzi...? Strasznie mi się podoba wizualnie i jest taka... elegancka...

Gość gość
rozmowy o seksie po KILKU TYG ZNAJOMOŚCI są wg ciebie dziwne pomiędzy dwojgiem dorosłych ludzi?! Sam jesteś dziwny i zaburzony, spróbuj na jakimś forum dla aseksów szukać albo umów się od razu z matką boską, bo takiej najwyraźniej szukasz. dylematy prawika śmiertelnie przerażonego kobiecą seksualnością..

Gość gość
nie jest to prawda, miałem w swoim życiu 5 dziewczyn... temat seksu z 2 pierwszymi wyszedł ode mnie po jakiś 3 miesiącach dobrej znajomości... a od dłuższego czasu spotykam tylko takie, dla których seks jest niczym wyjątkowym...

Gość gość
18.05 co rozumiesz przez elegancka??

Gość aaauutooorr
gość dziś ma dobry styl, gust, stosuje elegancki, delikatny makijaż, bardzo mądrze mówi, zachowuje się na poziomie... tylko te rozmowy o seksie bez ogródek... powodują obawy o przyszłość

Gość gość
Może jesteś: 1. Zbyt przystojny 2. Zbyt seksowny 3.Zbyt inteligentny 4. Zbyt uroczy 5. Masz k***iki w oczach ale się przed tym bronisz Albo wszystko naraz i działasz tak nawet na porządne kobiety. Oszpeć się gadaj głupoty i przytyj kilka kilo to im przejdzie

Gość gość
Kobiety są inaczej skonstruowane więc jeśli chcą iść z facetem do łóżka to ze względu na uczucia ( nie jak faceci z powodu chuci) tylko dlatego że zaangażowały się emocjonalnie.Koniec kropka. Feminizm ani XXI wiek nie zmienią kobiecej natury. No chyba że masz do czynienia z mentalną prostytutką. Poznasz po tym, że wszyscy twoi koledzy już ją mieli.

Gość gość
A jak gada o tym sexie?

Gość gość
gość dziś Najbrzydszy chyba nie jestem, do tego wysoki, ale zdarza się, że dziewczyny, do których zarywałem, olewały mnie. To nie zmienia faktu, żeby od razu z kimś wskakiwać do łóżka...

Gość gość
gość dziś Czy po 2 spotkaniach z odstępem 2 tygodni z intensywnym co prawda pisaniem do siebie, można mówić o uczuciu...?

Gość gość
gość dziś Że ona się tych tematów nie boi... że lubi strasznie seks i nie wyobraża sobie życia bez niego, częste aluzje, że z łóżka by mnie nie wypuściła... co najwyżej do toalety

Gość gość
A więc mentalny prawiczek. Sorry, ale jak dorośli ludzie przez 3 m-ce nie pomyślą nawet o seksie,to znaczy, że jest to koleżeństwo, a nie znajomość o potencjale "romantycznym," ewentualnie oboje mają libido ameby lub są wyznawcami jakiegoś kultu religijnego, który nakazuje wstrzemięźliwość :) Dla większości ludzi fascynacja erotyczna partnerem jest nieodłącznym aspektem relacji romantycznej. Na tym zresztą polega różnica wobec innyvh relacji międzyludzkich igdyby nie to, to wystarczali by nam posiadanie przyjaciół, braci etc.Zawracasz gitarę normalnym kobietom, szukaj drugiej ameby..

Gość gość
Może ma szósty zmysł i czuje, że jesteś dobry w dogadzaniu kobiecie;) A tak na poważnie to trochę nie rozumiem.Obrzydza cię to i odrzuca czy martwisz się o lekkie prowadzenie się takiej osoby? Większość kobiet potrzebuje naprawdę silnego zauroczenia żeby w ten sposób rozmawiać z facetem ale dwa tygodnie to rzeczywiście szybkie tempo. bądź ostrożny