Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 23

Polecane posty

Gość gość
Jakież to typowe i przewidywalne 💤 "ale to już było...." wklejaliście tu moje wypowiedzi i - UWAGA- żadnych nowych nie przybyło. Może coś merytorycznie? Np "a, to Roukola a nie Shatyn, chyba faktycznie mam obsesję i z deczka za dużo piję"? :o 🖐️)))))

Gość gość
p.s. I może na wklejki z forum się nie licytujmy, bo Otulina na Ciąży i Macierzyństwie pobiła wszelkie rekordy psychozy i kłamstwa, każdy inny może jej buty czyścić :)

Gość gość
A ja ne mam niebieskiego nicka 😭 więc jestem teraz shatynem czy rukolą? :D :D :D :D Napisz mi Agata 😭

Gość gość
Nie s/rać, zwiedzać. Kanada, atak na meczet. A taki przystojny ten Justin :(

Gość gość
O, i jak pięknie się zamknęły stare ciulice ujadające na shatyna. pewnie teraz przetrzepują tematy rukoli żeby opsrać się na miętowo na kolejnych 894739572394 stronach rżąc jak głupi do sera.

Gość gość
roukola dziś xxx.a ciebie mamucha co obchodzi.co kto komu udowadnia?i czym ty sie różnisz.skoro na nielogu leziesz tu nieproszona i obrażasz otuloną i iftar?

Gość gość
roukola 2014.10.28 Córa była w niedzielę w lesie z dziadkiem. Dzisiaj pokazała mi coś, co pojawiło się jej z tyłu na udzie, jakieś 15cm nad zgięciem kolana. Gulka taka jak po ugryzieniu komara, swędząca. W środku była czarna kropka, wyciągnęłam ją (dosłownie taką czarną drobinkę) igłą, ale poza tym nic tam nie było. Po ściśnięciu tego pęcherza wypływa odrobina surowicy (sorry za sugestywny opis), ale niedużo. 5 min po tym, jak skończyłam przy tym grzebać, znowu pojawił się ten czarny środek. Spotkaliście się z czymś podobnym? Nie chcę tego smarować niczym póki nie wiem co to jest. Z drugiej strony - córka na spacerze miała dżinsy i rajstopy, myślicie, że kleszcz by się przez to przebił? To nie drzazga, na pewno. Córkę obejrzała na w-fie koleżanka, której to się zwierzyła, że coś tam chyba ma, bo ją boli i swędzi. Koleżanka stwierdziła, że to "chyba kleszcz", ale nie wiem czy 10latka może to faktycznie stwierdzić. Nawet jeśli -to gdzie reszta tego kleszcza? pechowiec.gif x Z dziadkiem Shatynem?:D:D:D

Gość gość
roukola dziś xxx.a ciebie mamucha co obchodzi.co kto komu udowadnia?i czym ty sie różnisz.skoro na nielogu leziesz tu nieproszona i obrażasz otuloną i iftar? x Nie obrażam. Napisałam tylko, że miałam wczoraj problem ze zrozumieniem tego, co pisze - jak się okazuje, nie ja jedna. A to trzeba mieć tu specjalne zaproszenie? Kto wysyła? Otulina? :D :D :D :D :D :D :D :D :D Piszę w Wami, baranki, na co dzień. O polityce. Nawet wtedy, kiedy myślicie, że piszecie z Shatynem na orange :D :D :D :D Przemiło patrzeć na to, jakich idiotów czasem z siebie robicie (bo, niestety, nie z nas, nawet, jeśli myślicie, że jest inaczej.)

Gość gość
Mamucha niezła z ciebie psycholka..:D:D:D

Gość gość
Dżadża zupełnie odpłyneła.:(

Gość gość
Stare krowy warowaly od rana żeby ktoś coś napisał, a teraz zajada dziewczynę, już trzepia archiwum wkurfione że to jednak nie był Shatyn. I te kurfiska zarzucają komuś że niby siedzi tu non stop :D

Gość gość
Jest i Dżadża do kompletu dla psycholki z Ciąż.

Gość gość
Miło że jest jeszcze ktoś, kto widzi jakie stado idiotow tu się zebrało. Mój ulubiony to Arecki. Chociaż Odurzona na haju też jest dobra :)

Gość gość
Fakt godną siebie masz pomocniczke k*****e.:D:D:D

Gość gość
Wiecie że konflikt wg dużego opola czyli przyłączenia do Opola 12 sąsiednich wiosek które nie mają pol uprawnych ani łąk i lasów tylko są gęsto zabudowane i zurbanizowane i mają główne drogi wszędzie chodniki kanalizacje supermarkety banki sygnalizacje świetlne obiekty sportowe które są połączone ze sobą i ze starą częścią opola) te wioski wbrew mieszkańcom Opola i samych tych wiosek z tych sąsiednich gmin które się przez to pomniejszyły i te wioski mimo protestów są częścią opola od 1 stycznia 2017 roku bo 1 stycznia 2017 roku zostały do Opola przyłączone rząd to zatwierdził 19 lipca to rozporządzenie...

Gość gość
Jak nie alkoholik po delirkach,to psychiczna mamuśka na gościu z działu ciąża.:D:D:D

Gość gość
Jak nie kapus, to nachlana stara baba, jak nie desperatka lowiaca chooye do doopy na kafeterii, to jakis ulom wyzywajacy i grozacy pobiciem. Oto towarzystwo wzajemnej adoracji ktorego jedynym zyciem jest wyzywanie autora tego tematu :)

Gość gość
Już temat usunełaś psychiczna krowo?:D:D:D x roukola 2014.10.15 Ogólnie mam chyba dużą intuicję, tym bardziej mnie to niepokoi. Mam wrażenie, przeczucie, że stanie sie coś złego, mam na mysli moich rodziców, rodzeństwo, ich rodziny, moją rodzinę.. Mieliście kiedyś coś podobnego? Już myślałam nawet czy by do jakiejś wróżki nie napisać pechowiec.gif Pogięło mnie kompletnie. Ale mam stracha, serio pechowiec.gif x :D:D:D

Gość gość
Może napiszesz coś o swojej przyjaciółce, która łgała jak pies że jest w ciąży i piła w samotności na forum w weekendy? :) Ona nie jest psycholka z działu ciąż? :D

Gość gość
Charakterystyczne jest jak te ulomy rzucily sie do ataku na kogos, kto moze zaklocic im spokoj hejtowania i zagraza ich przytulnemu gniazdku :)

Gość gość
Otulina wez swojego procha analnego i przestan wertowac archiwum :D

Gość gość
.Ależ Shatyn ci sie wielbicielka trafila.:D:D:DPsychiczna mamucha z działu Ciąż.Może tam sie przeniesiesz dziadku?:D:D:D Razem do wróżki pójdziecie.:D:D:DBoshe.:D:D:D

Gość gość
A moze to ty wypiertalaj gdzie indziej? :)

Gość gość
Najlepiej idz gdzies, gdzie nie bedziesz musiala codziennie wyzywac i obrazac :)

Gość gość
Swoja droga pieknie zabolalo hejterskie doopsko, malo sie nie posra zeby cos odszczeknac :D

Gość gość
Obawiam się że nie każdy ma takie zapędy jak np Iftar, żeby się bratać z jakimiś forumowymi kuchcikami :D :D :D

Gość gość
Ciekawe ktore to takie zawziete? Otulinka, Iftara, Arecki czy Mirus? :D

Gość gość
roukola 2014.11.09 Może znacie jakieś pozycje, które nadawałyby się dla 12 latki? Chodzi mi o książki traktujące o przyjaźni, rodzinie, uniwersalnych, ponadczasowych wartościach. x Jaka kulturka.:D:D:D Na gościu cos ci sie przestawia mamucha?:D:D:D