Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen o wypadajacych zebach w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam Czy ktorejs z Was bedac w ciazy snily sie wypadajace zeby? Wydarzylo sie po tym snie cos niedobrego? Gdyby nie fakt, ze jestem w ciazy (za tydzien termin porodu) to nie zawracalabym sobie tak glowy "zwyklym" snem, ale od rana mysle ze cos moze bedzie nie tak z dzieckiem. Tym bardziej, ze juz dotknela nas smierc bliskiej osoby po takim snie.

Gość gość
Wypadające zeby oznaczają smierć.

Gość gość
Az wstyd wierzyc przyszlej matce ktora ma byc wzorem dla drugiego czlowieka w zabobony. :(

Gość gość
nie zabobony. Mi się snily zeby prawie każdej nocy a za miesiąc dziadek zmarł. Po jego śmierci jak ręką odjal

Gość gość
Mysle ze to autosugestia bo wierzysz w takie rzeczy i sie stresujesz porodem. Kilka razy mi sie snily zeby ale szczerze to nie wiem czy cos sie dzialo potem.

Gość gość
Ogólnie nie wierzę w zabobony, ale mnie się śniły zęby wypadające 3 razy w jednym roku i za każdym razem w niedługim czasie ktoś umarł z dalszej rodziny

Gość gość
wiele razy sniły mi sie wypadajace zęby i nigdy nic sie nie wydarzyło, wierz w to ze Bóg czuwa nad Toba i dzieckiem a nie w głupie ludzkie wymysły ;)

Gość gość
Mi też często śnią się wypadające zęby. I wiesz co robię? Po przebudzeniu sprawdzam czy je mam:). Tyle. Sny nie oznaczają przyszłości. Jak to tak Cię męczy to wiesz co ja zrobiłabym na Twoim miejscu zakładając, że jesteś wierzącą osobą idź pomódl się o dobry poród do kościoła. A nawet jak jesteś niepraktykująca też to zrób. Działa po prostu na Ciebie autosugestia to kościół powinien Cię uspokoić.

Gość gość
sen mara , Bog wiara .

Gość gość
Mnie też się zdarzyło kilka razy snić o wypadających zębach. Niestety w tym samym czasie dowiadywałam się, że ktoś umarł z dalszej rodziny lub znajomych. Natomiast przed śmiercią rodziców nic mi się nie śniło :(

Gość gość
Hwh he. Jakbym czytała swoj***abcie. Masakra. :D Co się musi przyśnic żeby wygrać w totolotka? :(