Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak macie w mieszkaniu domu urzadzone i jaki styl

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Buduje dom, na dole ok 70 metrow kw, na dole 50, jest to poddasze uzytkowe, gdzie bedziemy mieszkac z mezem, na dole starsi rodzice. Na gorze bd miec sypialnie ok 10 metrow, w ktorym bd lozko 3 os, komoda na drobiazgi na przeciw, oraz tv na scianie, po ktorejs ze stron bd szafa przesuwana. Rowniez pokoj dla przyszego dziecka 10m, oraz salon ok 15, 17. Oczywiscie do tego komunikacja czyli schodyni lazienka ktora bd miala 5 - 5.30 m.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dodam, ze z narzeczonym duzo zarabiamy, najwiecej ja, dlatego pokryje glowne koszty, takie jak lpdowka, piekarnik, zmywarka, pralka, to ok 1o tys. Gore urzadzamy po swojemu, raczej nowoczesnie, aczkolwiek tak gy czuc sie jak w domu a nie w yotelu czy ja wystawie, ma byc przytulnie i raczej stylem skandynawskim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
male艅kie te pokoiki i salon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie zbyt male, skoro ktos teraz mieszka w willi, rezydencji, lub duzym domku to wtedy mu sie to wydaje male, nasz dom bd mial max 150 metrow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18 metr贸w kwadratowych to ma pok贸j mojej m艂odszej c贸rki w domu jednorodzinnym, 20 metr贸w kwadratowych pok贸j starszej c贸rki, nasza sypialnia najmniejsza - 12 mkw, kuchnia 16 mkw i salon ponad 30 mkw. Do tego dwie 艂azienki ju偶 nie pami臋tam po ile maj膮 metr贸w, przedsionek i dwa przedpokoje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do sypialni wstawisz 艂贸偶ko i pozostanie bardzo ma艂o miejsca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No na dole tez oczywiscie bd kuchnia, ok 12, przedpokoj, wiatrolap, sauna na zewnatrz, kuchnia letnia, to na wsi, raczej robimy maly domek, i ile was to kosztowalo ? Mnie samo pole 3000 koszt 50 tys, wygralam i wylicytowalam na przetargu, oraz budujemy z wlasnym projektwm, a nie kupnym z gazetki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz mieszkamy w pokoju 9 metrow, mamy szafe, lozko 2 os, komode i tv na scianie, jesli bd miec 10 mkw, wstawimy lozko i wszystko sie pomiesci. Sypialnia bd sluzyla raczej do spania, kochania sie, ubierania, jak ktores z nas bd chore to pojdzie sie polozyc. I tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PatrycjaXD
U mnie wi臋kszo艣膰 to styl minimalistyczny, jednak w 艂azience mam styl skandynawski. Przekona艂a mnie do tego firma Elements. Zaj臋li si臋 kompleksowym remontem mojej 艂azienki, zadbali o wszystko <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶 szykuj臋 si臋 do remontu i g艂贸wnym celem, kt贸ry sobie postawi艂am to dobra jako艣膰 mebli. 呕adne ikee i pa藕dzierze, lite drewno - wol臋 da膰 wi臋cej i mie膰 wreszcie co艣 porz膮dnego. Dlatego od d艂u偶szego czasu wertuj臋 stron臋 http://meblekalwaria.eu/ i dywaguj臋 jak urz膮dzi膰 sypialni臋, 艂azienk臋 i salon :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣kago艣ka
My mamy raczej mieszkanie w nowoczesnym stylu, wi臋kszo艣膰 mebli z prostymi frontami na po艂ysk, popiel, biel, akcent kolorystyczny w dodatkach. W sumie ju偶 si臋 umeblowali艣my, zosta艂o tylko 艂贸偶ko, ostatnie jakie mieli艣my by艂o kupowane razem z materacem, ale mam wra偶enie 偶e te materace w kompletach s膮 niezbyt trwa艂e, nasz rozwarstwi艂 si臋 po roku,m odkszta艂ci艂 brzydko, ju偶 si臋 na taki nie zdecydujemy. Teraz my艣limy nad takim materacem lateksowym jak te tu http://dobryzdrowysen.pl/oferta/materace/materace-lateksowe czy kto艣 taki posiada i mo偶e si臋 wypowiedzie膰 z do艣wiadczenia czy si臋 sprawdza?

Udost臋pnij ten post