Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się ze jestem w ciazy z niewlasciwym facetem

Polecane posty

Gość gość

Z ktorym nie ma żadnej przyszłości bo to nie jest zbytnio mozliwe . Od ldlugiego czasu uprawiamy seks i to bez zabezpieczen bo ja bralam tabletki. Ale ostatnio bralam troche nieregularnie (juz mi sie tak zdarzało i w ciaze nie zaszłam. I teraz minąć dokładnie tydzien od stosunku, a ja mam krwawienia takie drobne :O Wkrecam sobie,ze to krwawienie implantacyjne choc juz miewałam takie plamienia... On skonczył w srodku. Po stosunku w ciagu 24 godzin nie moglam dostac tabletki Ellaone nigdzie w aptekach (tzw. tabletka "po" bez recepty), wiec zrobiłam tak jak radza niektorzy i wziełam 4 tabletki anty naraz (podobno ma to zblizone działanie, ale chora wie). Potem sie bardzo zle czułam, ale wazniejsze było zapobiegniecie ciazy. Teraz mam to krwawienie i bardzo sie martwię :O Jak bym z nim zaszła w ciaze to była tragedia bo on nie może się ze mną zwiazać i nie wiem co by było tak szczerze mówiąc, moze nawet bym usunela ciaze

Gość gość
Kobieto ile ty masz lat, uprawiasz sex dla powiedzmy przyjemności z facetem z którym nie możesz i nie chcesz być i tak frywolnie podchodzisz do antykoncepcji? Ty masz koktajl zamiast mózgu?

Gość gość
Kolejny dowód na to, że kobiety nie sa złe... Są bezdennie GŁUPIE :o

Gość gość
09:47- dotąd nie podchodziłam frywolnie, ale w tym cyklu brałam tableki troche nieregularnie jednak :O Jak jestem w ciazy to sie chyba pochlastam :( Dobra, nie przeczę, ze to było glupie z mojej strony, ale cóż... Mam 28 lat, wiec wiek tu nie jest problemem, ale nie chcialabym zostać samotną matką, nawet jakby on po kryjomu placił jakieś alimenty, no nie wyobrazam sobie tego. To byłby dla mnie chyba koniec swiata

Gość gość
Mam nadzieję tylko, ze jednak mi się poszczęści i nie będę w ciązy :O On by się do dziecka nie przyznał, ewentualnie by płacił alimenty, ale to byłby między nami raczej wtedy koniec. W ogole nie wyobrazam sobie co by było. A może zupełnie by się migał od alimentów nawet ? (on niezle zarabia, ale kto go tam wie). Szkoda, ze nie dostałam tej tabletki po, ale w pytalam chyba w 5 aptekach i nie było, co za kraj... Była tylko na recepte, ale tak szybko nie zdobyłam recepty no i wzięłam te 4 tabl. anty. Myslicie, ze to prawda, ze dzialaja podobnie do tabletki po? Bo tak piszą wszędzie w necie, ale nie wiem czy to jest prawda

Gość gość
ale z autorki jest idiotka. :D Szkoda, że selekcja naturalna już nie obowiązuje ludzi, bo by dawniej taką jak ona jakieś choróbsko weneryczne zabiło, albo tygrys szablozębny. :)

Gość gość
10:18- ojej a Ty za to taki madry, ze w selekcji naturalnej powinni byc rozprzestrzeniani sami tacy ludzie jak ty zeby zaludnic swiat :P

Gość gość
A tak na serio to nie uwazam sie za idiotke bo przez tyle lat w koncu nie "wpadlam", ale teraz moze sie to zdarzyć, uwazam tylko, ze owszem to byla glupota z mojej strony..Mam nadzieję, ze to nie ciaza jednak, a jesli to by byla ciaza to bym sie zastanawiala chyba nad aborcją np. w Czechach. Ogolnie moglabym miec dziecko, ale nie z tym facetem bo on by ze mną i tak nie mógł być z pewnych względów, a placenie alimentow po kryjomu jest srednio fajne, dziecko nie zna ojca itd. Adopcja nie wchodzilaby chyba w gre bo moja rodzina by mi tego nie darowała ,ze oddałam dziecko, w sensie moi rodzice. Wychowanie samej i bycie samotną matką- bardzo kiepskie rozwiazanie. Ale obym nie była w tej ciazy jednak, teraz bede miala nauczke zeby brac pigulki regularnie

Gość gość
Tak Cię słucham autorko i dochodzę do przerażających wosków, nawet jeśli nie jesteś w ciąży to obawiam się, że ta sytuacja niczego Cię nie nauczy. Zwłaszcza, że już sama pisałaś, że to nie pierwszy raz bierzesz antykoncepcje nierealnienie i, że wtedy się udało. Nosił wilk razy kilka...

Gość gość
Mysle, ze jednak tym razem mnie nauczy... Wczesniej zdarzalo mi sie wziac tabl. z oponienieniem, ale w tym cyklu to wyjatkowo zaniedbalam ich branie, nie wiem dlaczego, moze z braku czasu itd. Przede wszystkim chyba musze sobie wreszcie dac spokoj z tym facetem, choc to nie jest takie proste.. bo z nim nie ma przyszlosci i raczej nie będzie

Gość gość
I tak sobie czasem mysle, ze może jemu nie chodzi o mnie tylko o jedno... Czasem myslalam, ze chodzi mu o mnie, ale jakbym byla w takiej ciazy np. to nie wiem czy bym mogla na niego liczyc. A co do tabletek to niestety ja ogolnie mam taka wade, ze jak mam wiele rzeczy na glowie to czesto mi wylatuja z glowy inne jak np zazycie tabletki rano, ja wiem,ze to wada, ale coz pracuje nad tym

Gość gość
autorka jest idealna do ********* spuszczania się i nic więcej. Lubię takie zapładniać, a potem znikać. :)