Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 24

Polecane posty

Gość gość
Kwoka rozsiadla sie komuś na temacie, widzi go w każdym gościu i każe iść do golebi. Chora, czy tylko zwykła smieciara?

Gość gość
Nie Shatyn ci pluje, tylko co najmniej kilku gości pustaku j****y, :D

Gość gość
Idziesz swoją drogą Agatka, czy jak zwykle puściłas bąka i liczysz że nikt nie zauważy?

Gość gość
Jakich archiwalnych postów najepana kretynko? Nie pij tyle pasożycie :D

Gość gość
Agatka ma autystyka w papierach że cały czas powtarza swoje bzdury o Shatynie?

Gość gość
Znudziłas mnie głupia p**do. Nara :D

Gość gość
zbyt mało tego odszkodowania zasądził Tuleja dla "Słowika" w stosunku do 9 mln jakich żadał Pan "Słowik"

Gość gość
Nie no, od tej kretynki nie da się odejść :D Skoro lepiej z dala omijać mnie Shatyna, to co ty tu pustaku robisz??? Nie umiesz znaleźć opcji "załóż nowy temat"? Powiedz, to ci pomogę przyjepana pijaczko :D

Poczytałem sobie trochę z tego co napisaliście i mogę stwierdzić jedno na pewno. Otulona... Jesteś po prostu głupia ale pod tym wzgledem, szybkim krokiem dogania cie arecki...

A te twoje widzenia, próby obrażenia mnie sa po prostu żałosne... Podobnie jak próby obrażenia moich rodziców...

36 proc. spośród deklarujących udział w wyborach parlamentarnych zagłosowałoby na Prawo i Sprawiedliwość, 20,2 proc. na PO, która notuje największy wzrost, 13,4 proc. na Nowoczesną, a 7,7 proc. na Kukiz'15 - wynika z najnowszego sondażu IBRiS dla Onetu. Do Sejmu weszłyby też PSL i SLD (odpowiednio 5,7 i 5,2 proc.). x x Czyli nic się nie zmienia. Teraz przewaga opozycji a pewnie później przewaga pisiowa ale generalnie pół na pół.

otulona_snem dziś Shatyn co do "twojego ojca" mam racje. x x Nie wiem czy masz rację czy nie ale na pewno nie masz pojęcia o moim ojcu. Żadnego. A więc rozważania na ten temat są bezsensowne.

Julia Przyłębska po raz drugi zwołała Zgromadzenie Ogólne Sędziów Trybunału Konstytucyjnego i znowu nie udało się jej przeprowadzić tej procedury zgodnie z prawem. W grudniu sfałszowała uchwałę Zgromadzenia. Teraz dwa razy złamała uchwalone przez PiS przepisy, aby zapewnić sędziom wiernym Kaczyńskiemu większość w głosowaniu x Kierująca z woli PiS Trybunałem Konstytucyjnym sędzia Julia Przyłębska złamała przepisy uchwalonej przez PiS ustawy o organizacji i trybie postępowania przed Trybunałem Konstytucyjnym. x Całość: http://tnij.org/k7nqhsk

otulona_snem dziś Ojciec sie na ciebie wypial,to widac po twoich postach,nigdy go nie miales x x OK. Dam ci szansę. Zacytuj jakikolwiek mój post o moim ojcu z którego coś takiego wynika albo po prostu odp*****l się od mojej rodziny.

otulona_snem dziś doskonale wiesz,ze ma racje nienawidzisz swojego ojca,nikomu tego nie mowiles w necie prawda?nikomu w realu nawet.. x x Nigdy ani w necie ani w realu nie mówiłem niczego takiego... Kocham i bardzo szanuje mojego ojca ze wzajemnością. Czekam na cytat.

otulona_snem dziś 59r-zagubiony 17 latek..matka pracujaca ponad sily.. x x Jak miałem 17 lat to już pracowałem (od września 76) a moja mama pracowała jako nauczyciel w normalnym zakresie godzin. A więc po prostu odp*****l się od mojej rodziny.

otulona_snem dziś przypominam ci uprzejmie,ze ty pierwszy sie szanowny jegomosciu do mojej rodziny doczepiles..nie pamietasz? x x W twoim omamie może i tak ale do niego, na szczeście, nie mam dostępu. W rzeczywistości to tylko twoje rojenia.

Już pisałem, wiele razy, że automatem nie jeździłem nigdy i nie umiem a tempomat jest obecny w moim samochodzie. Ale widze otulona, że dzisiaj za dużo wypiłas... Idź spać bo taka nawalona baba jest tylko i wyłącznie żałosna...:O

Gość gość
Ale się napiertolila :D To już trzecia niedziela z rzędu..

Gość gość
Ale jeździła automatem, Odurzona zna życie :D

Jak jeżdziła automatem to się zna...:D Jak ostatnio kupowałem samochód to miałem do wyboru ale wybrałem manual bo wg mnie jest wygodniejszy, szybszy a prowadzenie samochodu zależy ode mnie a nie od automatu. Jeździłem przez chwilę czymś co mozna nazwać półautomatem ale uważam, że toi było bez sensu i dałem sobie spokój.

Gość gość
agata, moze o twoim dziewieciolatku z 2006-go pogadamy?

....Robert Górski nie budzi uśmiechu w portalu Fronda.pl, który po wywiadzie, którego satyryk udzielił "Wyborczej" twierdzi, że ten uprawia "typową lewacką propagandę" i bije w Prawo i Sprawiedliwość jak "zwykły kodziarz". x Co takiego powiedział Górski? Porównał Kaczyńskiego do Putina ("Traktuje Polskę podobnie, jak Putin traktował Rosję Jelcyna"), powiedział, że nie podoba mu się sytuacja w Trybunale Konstytucyjnym ("Nie rozumiem, dlaczego niszczy się autorytet najwyższej władzy sądowniczej) i reforma edukacji ("Dlaczego tak istotna rzecz, rzutująca jednocześnie na codzienne życie i na kilka pokoleń, dzieje się tak szybko?"). x "Mój generalny zarzut wobec PiS jest taki, że tworzy nieprzyjemną atmosferę podejrzliwości, insynuacji, napuszczania jednych na drugich. A propaganda jest już nie do zniesienia. Nie mam nic przeciwko temu, żeby telewizja publiczna pokazywała rządowy punkt widzenia, ale "Wiadomości” są zajadle anty. Przeciwko opozycji, przeciwko każdemu, kto ma inne zdanie" – czytamy w wywiadzie. x "Oczywiście, że czuję presję i oczekiwania, że opowiem się jednoznacznie za KOD-em, czy przeciw dobrej zmianie. Rozczaruję jednak wielu. Nie zgadzam się na zaszufladkowanie. Jestem satyrykiem. Śmiałem się z PO, będę śmiał się teraz z PiS" – powiedział niedawno w rozmowie z naTemat. x Całość: http://tnij.org/6suyypj

Gość gość
Zalosna, zalosna, zalosna pijaczyna.... Maly spi czy chlejes z przy dziecku, zapijaczona patolko? Czytasz czasem swoje pijackie wypociny na trzezwo, dzien pozniej? Zapadlabym sie ze wstydu po takim seansie :o

Gość gość
Agata jest już tak najepana, że nie pamięta żadnego 9 ciolatka. Teraz jest tylko Shatyn pod każdą pomarańcza i potrzeba dosrania mu raz na zawsze. Albo za pomocą ataku na rodzinę, albo że nie jeździł samochodem w automacie :)

Gość gość
I teraz wstydzcie się wszyscy posiadacze manuali. Cale zycie tylko chochlujecie lamusy, a dama jechała automatem :D

Ten babon to tak żałosna postać w szczególności jak sobie wypije, że czasem mi jej żal... Autentycznie... Nie wyobrażam sobie być na co dzień z czymś takim...:O

Gość gość
Najgorsze jest to, że ona w lokalnej społeczności tworzy za granica wizerunek Polaka. Skoro tu odwala takie rzeczy, to w realu musi być podobnie :o