Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 24

Polecane posty

Gość gość
No i jak zwykle EOT. Taka wyszczekana, taka wygadana, a jak przychodzi do konkretow, ogon pod dupsko i siuuu, az sie kurzy. Przewidywalna do bolu jestes, dziecino 💤

PiS ma dobro Warszawy głęboko w d***e, bo PiS Warszawy chorobliwie nienawidzi, tak jak i Warszawy nienawidzi zdegenerowany na ogół suweren i beneficjent programu pincet plus. PiS nienawidzi Warszawy za antypisowskość, za liberalizm, za ostentacyjny wręcz dystans do dobrej zmiany, za to że jest wrzodem na pisowskiej, czysto polskiej acz śmierdzącej d***e, za to że nigdy tu się nie może przebić, oraz za to że Kaczyńskiego nikt tu nie szanuje. PiS nie cierpi również Warszawy za to, że nie matu ulicy Kaczyńskiego i nie ma ulicy Kaczyńskiej, natomiast jest kupa szmalu do którego PiS mimo kilku rozpaczliwych prób, nijak na razie dobrać się nie może. PiS nie chce dobra Warszawy, PiS chce w Warszawie władzy. Dlatego nie spocznie póki tego nie osiągnie. x A skumali s*******e, że można to osiągnąć tylko chamskim fortelem, włączając w granice miasta parę okolicznych spisiałych wsi i PiS-mateczników. I stąd tylko ta nagła troska o „dobro Warszawy”. Więc Sasin nie musi z siebie robić większego idioty niż jest nim w rzeczywistości. Może taką bajkę łykną na Podhalu pod GSem sącząc tanie wino, ale w stolicy na to nikt nie da się nabrać. x Całość: http://tnij.org/7hv3j74

Gość gość
Iftara, może ty byś przemówiła przyjaciółce do rozumu, że obciachem jest tu pisać po pijaku?

Gość gość
Maciek B 2016.04.24 Dobra konczymy nasza mala zabawe. Ifka kilka dni temu nazwala moja dobra kolezanke "szmata" czy "d****a", ktores z tych 2 slow lub oba, dokladnie nie pamietam, ale chyba oba. Jak mnie nazywala, to juz nie jest wazne, bo do mnie takie rzeczy nie docieraja i nie biore ich sobie do siebie, ale jestem wrazliwy na krzywde moich przyjaciol. Jednoczesnie sama sie nazywala "damą". Ponizej przedstawiam ogolne iformacje, ktore Ifka powiedziala sama o sobie na tym forum i kazdy bedzie mogl sobie odpowiedziec na pytanie czy jest "dama", czy jest tym, czym nazwala moja kolezanke. Na chwile obecna wyglada to tak: 1) Ifka ma 38-50 lat. 2) miala seks z kafeterianinem o nicku "kucharz". 3) "kucharz mial pozytywną energię i dystans do siebie". 4) "Kucharz" robil/robi bardzo ladne zdjecia. 5) Wg Ifki "kucharz" "był nudny i przewidywalny. Taki sobie starszawy, samotny pan." 6) Punkt 5 oczywiscie nie przeszkodzil Ifce umowic sie z nim i "uprawiac z nim seksu" (ladnie tym razem napisalem? chociaz uprawianie czegos kojarzy mi sie glownie z uprawianiem pola, no ale niech wam bedzie, nie kazdy musi byc taki romantyczny jak ja). 7) Po spotkaniu Kucharz olal Ifke. Jako facet moge powiedziec tylko tyle, ze mu sie po prostu nie spodobala. Lub byla tzw. kłodą w łóżku. Albo jedno i drugie (ktos zapyta - skoro mu sie nie podobala, to po jaki ch*j szedl z nia do lozka. Odpowiadam - czasem tak bywa). 8) Po olaniu przez Kucharza wywlekla nie tylko jakies ogolne informacje o nim, ale takze jego wyglad, tak najdelikatniej ujmujac. facebook.com/wyspapelnacudow

Gość gość
Pewnie dziś ostro suszy naszą wyborową miss :D

Gość gość
Jak to leciało ifciu? Nie ma sensu zakładać swojego tematu bo Shatyn i tak przyjdzie za nami? :D:D:D

Gość gość
up

Gość gość
TVP Info pierwsza w nowoczesnej Europie ofensywna telewizja informacyjna :)

Gość gość
Hehehe, zabawna hipokryzja w ustach jednej trzech osób które systematycznie i z rozmyslem niszczą ten top i autora. Popatrz co wczoraj wyprawiala Agatka i nie czepiaj się ludzi reagujących na wasze syfienie.

Gość gość
A do tego jeszcze prezentujecie taka pisowska logikę. Nie założymy swojego tematu bo przyjdzie do nas Shatyn (bzdura z doopy) , dlatego mamy pełne prawo bruzdzic tutaj :)

Gość gość
A prawda jest taka gruba kobiecino, że jesteś uzależniona od wylewania jadu na Rondla i Shatyna, byc moze gdzies tam w głębszych pokładach podświadomości na nich lecisz. Dlatego będziesz się broniła nogami i rękoma, będziesz wymyślala najglupsze argumenty, tylko po to żeby tu dalej siedzieć że swoją tepa kolezaneczką :)

Gość gość
A co takiego fajnego było do tej pory, skoro twoim zdaniem autor to gnila bez honoru?

Gość gość
Agata wytrzezwialas? ??

Gość gość
up

Gość gość
Gruba i tak będziesz co minutę odświeżać, jak u Rondla :D

Gość gość
no proszę jak od rana pełnoNocnik Shatyna nadaje.

Gość gość
Nocnik to twój stary :)

Gość gość
Ooo... wytrzezwiala białostocka inteligentka :D

Gość gość
Jak się nie uspokoisz i nie przestaniesz hejtowac autora to będzie jechane, ale po tobie białostocka patolo.grozic to sobie możesz Areckiemu :)

Gość gość
Zalozyc ci wlasny temat? Na przyklad o piciu na umor w kazda niedziele? Albo o jezdzie w korkach automatem? Zabierzesz tam gruba, prokuratora, i sobie spokojnie pogadacie :)

Gość gość
I nie jestem Shatynem tepa alkoholiczko :D

Gość gość
Sama spadaj alkusie, nikt cie tu nie prosil :D

Gość gość
I nie jestem tez stary, a juz na pewno mlodszy od ciebie alkoholiczko :)

Gość gość
Kolejny dwa bledy. Po pierwsze, nigdzie nie napisalem ze jestem piekny i mlody. Nie jestem stary, nie tak jak Agatka. Po drugie nie siedze tu dzien po dniu, nie moja wina ze nie potrafisz rozrozniac i bierzesz wszystkich za jednego. A do pracy ruszam o 11.30 :)

Gość gość
Najbardziej na kafe brudzi i budził Namysłów Zgadzacie się?

Gość gość
_iftar_ dziś No i przez pomarańczowego debila trzeba będzie założyć nowy topik. To może załóż?

Gość gość
Otulona, czy ty masz w sobie chciaz troche wstydu? :D

Gość gość
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,janusz-m-mariusz-p-i-gertruda-j-f-reprywatyzacyjne-zatrzymania-w-ratuszu,223296.html Nie wiadomo czy smiac sie, czy plakac, gdy osoba czerpiaca wiedze z tvp info psioczy na manipulacje w stacjach tv nie bedacych tuba propagandowa pis.

Gość TW Bolek
Mniej istotna jest sama współpraca w latach 70-tych, istotniejsze są porozumienia w magdalence oraz fakt, że Kiszczak przez cały okres przemian w Polsce i działalności związkowej i politycznej Wałęsy posiadał na niego "papiery i haka o czym Wałęsa pewnie wiedział i został dokładnie poinformowany. Stąd cały okres III RP wyglądał jak wyglądał t.j żadnego rozliczenia (gruba kreska, obalenie rządu Olszewskiego), żadnej weryfikacji funkcjonariuszy państwa, sędziów, uwłaszczenie się komunistów na gospodarce pseudo rynkowej (plan Balcerowicza) i powstanie "dziwnych" fortun, opanowanie branż energetycznych (głównie paliwowej) oraz banków (WSI), wyprzedaż majątku za granicę, opanowanie mediów i sektora finansowego przez "zaprzyjaźnione" kraje (Niemcy, Francja), uzależnienie od Rosji głównie gazu. Do tego dodać należy przedziwne posunięcia Wałęsy (pomysły NATO bis, RWPG, nie wielu wie, że to nie dzięki Wałęsie ale właśnie wbrew niemu wyprowadzono wojska radzieckie z Polski - Wałęsa chciał umożliwić im dalsze stacjonowanie - zdecydowany sprzeciw wyraził rząd Olszewskiego), wzmacnianie "lewej" nogi, działalność Michnika i jego ludzi honoru itd. - można by dalej wiele wymieniać, dla rozumnych wystarczy.

Gość gość
Co do tych idiotow spedzajacych urlopy w turcjach, egiptach, tunezjach i innych - coz, polska bida (to raz), a poza tym selekcja naturalna, to dwa. Glupich nie sieja na szczescie.