Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 24

Polecane posty

Gość Shatyn na wolnym flow
Nie chcesz zobaczyć tego co się dzieje wokół I ludzi z boku topi swoje życie w rynsztoku Pierdolony teatrzyk, pełen żywych marionetek Dla nich jestem, marginesem, niepasujący element Do ich idealnej układanki Mają dylemat bo to że nie widzisz zła, nie znaczy, że go nie ma Przypierdalasz się do dresu Chłopcze, to wolne żarty Mój dres dziś jak garderoba jest więcej warty Do czegoś trzeba się przyjebać Przecież prawda boli Dla nich jesteśmy tylko bandą chorych patoli Płyty rapu zdobią Olis Popowe gówno umiera W końcu zrozumieją prawdę która powoli dociera Do świadomości ludzi, którzy widzą co się dzieje My mamy muzykę która daje nam nadzieje Która pozwala przetrwać nawet kiedy jest ciężko Koleżko zaciśnij dłoń, przecież Ty wiesz to że...

Gość gość
bite me dziś x głos suwerena jest ważny kiedy popiera PiS, a potem ... za ryj i won

Gość gość
szaja dziś Arecki446 dziś w islamie nie ma pojęcia śierota. Te dzieci mają bliższą i dalszą rodzinę, która nimi ma obowiązek się zająć. > co ty nie powiesz. sieroty maja bliższą i dalszą rodzine u nas również. Ameryki nie odkryłeś. to co piszesz świadczy o tobie. jeszcze długo bedziesz musiał pracować swoja małą makówka, żeby zblizyć się do gatunku ludzkiego. okazuje się , że zwierzeta mówią ludzkim glosem X Sama lewaczka Janina Ochojska to TRĄBI tylko nikt jej nie słucha. Chodzi mi o wpis Areckiego.

Gość gość
Pis znowu strzelił sobie w stopę ta nową ustawą o ktorej gaworzy Sasin. Zamiast tworzyc konflikt miedzy mieszkańcami W-wy i gminami to jednoczy ich w proteście idiotycznej ustawy. ps suweren jest wazny kiedy ma oddać głos na jedna słuszna partię KC PiS, a później milczeć i wykonywac to co Pis zdecyduje bo partia wie najlepiej co suwerenowi potrzeba. mamy PRL bis na życzenie

to że ameryki nie odkryłem to ja wiem że każdy ma jakąś rodzinę. Te Polskie dzieci w domach dziecka też mają jakąś rodzinę. Iloma dziećmi zajął się ten prezydencina Sopotu?

Gość gość
Twoje odejście też mialo skończyć temat przesiadywania u Shatyna :D

ja jestem pewien że i teraz by przyłaził. Jedno co by było na plus dla ciebie to to że wtedy ty byś go goniła. Poza tym nic więcej by się nie zmieniło.

Gość gość
Dowody albo wypiertalaj kretynko. Razem z Areckim i iftara macie te sama manie. Zawsze widzicie kogoś. Może posłuchaj Areckiego i załóż ten swój temat?

Gość gość
Przecież ty Otulona powiedziałaś że już tu nie piszesz. A, zapomniałem że twoje słowa są gowno warte :D Dziś niedziela, znowu jesteś najepana? :)

Gość gość
If pisze też u Żaby i Kasztana, jak jej się poj***e, moze idz tam, skoro Shatyn to taki beznadziejny chuj?

Gość gość
I nie pisz do mnie Shatyn głupia p**do :D

Gość gość
To dziwne, bo to wy przesiadujecie u Shatyna od dłuższego czasu i go hejtujecie, a on za wami nigdzie nie łazi. Ciekawa teoria ale zejdź na ziemię Gruba :) Nie założycie swojego tematu z jednego prostego powodu-nie będziecie miały po kim jeździć :)

Gość gość
Za tobą gruba nie łazi banda czerwonych, tylko banda pamiętająca kompromitacje gaciami i penisem byłego. Nie mieszaj polityki z żenadami obyczajowymi:)

Gość gość
Hehehe głupie cipo naprawdę myślą że piszą z Shatynem. Pewnie stąd też przekonanie że Shatyn łazilby za nimi po forum. Ja bym na przykład obsmial najepana Odurzona, a całe towarzycho już by płakało że Shatyn za nimi łazi. Co za zjepane ułomy :D

właściwie to masz rację z tym tematem. Co do życzeń to i ja się dołączam. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.

Gość gość
Skoro każdy idzie swoją drogą to może wy pójdzcie swoją? Widać że już jesteś najepana i gadasz od rzeczy, ale weź się czasem zastanów nad znaczeniem swoich słów :D

Gość gość
Zdecydujecie się kretynki i kretynie- piszecie z Shatynem czy z pamiętająca kompromitacje gaci? :D To co, idziecie swoją drogą czy dalej psujecie tu powietrze? Arek ma raz w życiu racje-Odurzona powinnaś zacząć pisać na swoim :)

Gość gość
Odurzona jesteś znowu najepana, spytaj się koleżaneczki z kim piszesz. Ona potrafi policzyć aż do 2 :D

Gość gość
Jak tu była Rukola to ty głupia cipo balas się nawet zalogować :D

Gość gość
A ja ci radzę idz sobie na swój własny temat i przestań łazic za ludźmi i ich obrażać.

Gość gość
Jesteś pewna że piszesz z Shatynem?

Gość gość
To co Obspermiona, idziesz "swoją droga"? :D

Gość gość
Jesteś pewna że piszesz z Shatynem głupia najepana kwoko? :D

Gość gość
No to już dużo wyjaśnia jak wiarygodna jest twoja pewność w sprawach politycznych i innych. Kiedyś Ci się zaloguje i zesrasz się jak z rukola:D A TERAZ Pij dalej i pasożytuj na tym temacie bialostocka kretynko, i tłumaczcie też sobie ze nie ma sensu zakładać własnego topa. :) 🖐️

Gość gość
Ja tu nie siedzę 10 lat głupia pipo, max 3, i takiego fałszywego chora jak ty jeszcze nie spotkałem :)

Gość gość
Chlora :)

gościu. Możesz przekazać shatynowi że jeden z buków na mojej posesji nosi imie shatyn

Gość gość
Rukola to też jest Shatyn? :D:D:D:D

Gość gość
To chyba wam na nim zależy skoro siedzicie tu chociaż plują wam w twarz i mają za bandę tepakow :)