Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallwianiakow

Dzieciaki chore na nowotwory

Polecane posty

Gość mallwianiakow

Od kilku lat przyglądam się działalności Fundacji Spełnionych Marzeń, przez ostatnich 15 lat dużo zrobili żeby takim dzieciakom na oddziałach szpitalnych było choć trochę lepiej, raźniej. Na ich stronie czy fb można zobaczyć co konkretnie https://www.facebook.com/Fundacja-Spe%C5%82nionych-Marze%C5%84-129274243043/timeline/ - cieszy mnie to, bez takich organizacji było zdecydowanie gorzej!

Gość gość
Kiedy zapytalam ksiedza czemu Bog zsyla nowotwory na niewinne dzieci to powiedzial mi ze "Bog wie ze z tych dzieci wyrosliby bandyci czy mordercy wiec ukaral ich zawczasu"! Wyobrazacie sobie?

Gość gość
a co ma Bóg do nowotworów i dlaczego On niby rzekomo musi od razu je zsyłać ??? Jeżeli ja wejdę na pasy a zabije mnie pijany kierowca , będzie to miało skutek taki , że osierocę dzieci i mąż zostanie sam .To niby co Bóg ma z tym wspólnego . Ja was ludzie nie rozumiem Bóg dał nam wolną wole i ziemię o którą nie dbamy jest syf i smog i niby jak mamy nie chorować ?

Gość gość
a ksiądz to już w ogóle niby co miał powiedzieć przecież ksiądz to taki sam człowiek jak my :-D Siejesz propagandę i myślisz , że co g****o mnie obchodzi co mówił twój ksiądz ja mam swojego u nas na parafii i wiem co on mówi a jest to człowiek cudowny , przeszedł w życiu wiele a i tak pomaga innym .Więc nie generalizuj to że jeden debil , pedofil itd. itp. to nie generalizuj , że wszyscy :-o

Gość OlggaOla
Niestety ale mieszacie różne sprawy!! Co do działalności Fundacji - super sprawa, fajnie, że są ludzie gotowi pomagać bezinteresownie. Działalność tej fundacji obserwuję od jakiegoś czasu, organizują w warszawie np Harleyadę Marzeń czy Onko-Olimpiady!