Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawa zalana imigrantami, tragedia robi się niebezpiecznie

Polecane posty

Gość gość

ciapatych, czarnych, żółtych i białych Arabów czy Czeczenów jest coraz więcej, pewnie będzie więcej meczetów, a pech chce, że te chore nacja mnożą się jak króliki, bo liczą na program 500 plus i niestety inne socjalne przywileje, które dostają. Najgorsze jest jednak to, że ściągają to nas nachodźcy najgorszego sorty, chamy i prymitywy oraz psychicznie zaburzeni czyli muzułmanie.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Wiesz autorze że pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców i chcą by do Warszawy zostały włączone 33 podwarszawskie gminy i miejscowości jak Konstancin - Jeziorna ząbki marki zielonka Otwock Pruszków Wołomin Halinów itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców wzrośnie z 1,7 miliona do 2,6 miliona mieszkańców odpowiedni projekt ustawy już jest w sejmie słyszałeś o tym? Wpisz sobie w Google Warszawa jak nie wierzysz i wejdź na wiadomości

Gość gość
Debilu nigdy nie byłeś w Warszawie więc zamknij ryj i lecz się kretynie

Gość gość
Uważam,ze potrzebny jest silny dyktator, który dokona przewrotu,ktoś jak Donald Trump,Putin... zero tolerancji dla islamu,żadnych zasiłków dla imigrantów, dlaczego ja mam płacić podatki a taki przybysz ma wszystko za free? Wyjazd z Polski. Pis się bawi w janosika a po,nowoczesna i razem to z kolei sobie by tylko rozdawali. Potrzeba nowej partii,miksu Korwina z Kukizem z narodocami. Narodowy kapitalizm

Gość gość
Mieszkam w wwie i nie widzę zadnego zalewu imigrantow.

Gość gość
Widzę jak w Ursusie przybyło na Skoroszu muzułmanów, na Szczęśliwicach na Ochocie widziałem dziś imama i pełno Arabów, na UW pełno Arabów, często starszych wiekiem, siedzą w BUW-ie nie wiem czy to aby nie miejsce kontaktowe dla Arabów, no bo z łysiejący z brzuszkiem robi na UW? Pełno na ulicach muzułmanek w chustach, codziennie widuje kilkanaście plus rodziny muzułmańskie z dziećmi. Mam pecha, bo codziennie jestem w pobliżu meczetu terrorystów salafickich wspieranych przez bandziorów z Arabii Saudyjskiej to i widzę ich codziennie, a że pracowałem kiedyś z Arabami to i tych białych zauważam. Znam gesty i dialekty arabskie, więc mi nie umkną. Pełno ich! Więcej jest tylko Ukraińców, których toleruje, bo Słowianie, choć głupi, no i jedynie chińczyko-wietnamczyków jest więcej, ci niestety też są prymitywami i oszustami, ale nie agresywnymi, niestety jest ich już za dużo. Tworzą co nie jest tajemnicą organizacje mafijne i trudnią się produkcją narkotyków i przemytem towarów i ich sprzedażą, ale to wszyscy wiedzą to żadna tajemnica, ale czy potrzebujemy w Polsce kryminalistów imigranckich?

Gość Jula8980808880
No trochę ich przybyło, ale myślę, ze przesadzasz. W tamtym roku byłam u rodziny w Paryzu i tam to można powiedzieć, ze jest miasto zalane imigrantami. Ale fakt, kilka lat temu i w Wawie było ich znacznie mniej

Gość gość
Średnio trzy razy do roku przylatuję do Polski. I za każdym razem widzę więcej imigrantów w centrum Warszawy. Może nie jest ich aż tylu co w innych europejskich stolicach, ale niestety jest tendencja zwyżkowa.

Gość gość
ostatnie dwa lata to jakiś koszmar; z każdym miesiącem jest ich więcej. I jeśli nikt tego nie powstrzyma to za kilka lat będzie jak w Paryżu, Hamburgu czy Malmoe. Czy naprawdę tego chcemy?

Gość gość
Ukraińców jest wszędzie pełno w każdej dziurze , ostatnio pobili 2 kobiety w Warszawie które wracały późno do domu , i jak tu żyć ? Chcą przyjeżdżać niech przyjeżdżają ale niech będą luzmi a nie ublizaja rodowitym mieszkańcom kraju

Gość gość
Albo ukrainka zrobiła awanturę w autobusie miejskim ze kierowcą mówił do niej po polsku a nie po ukrainsku, dużo można o Polakach mówić ale my nie rozstawiamy ludzi w ich własnych krajach po kątach

Gość gość
Ta ukrainska dzicz jest bezczelna! Do mnie tez nieraz gadają w swoim języku,początkowo mowilam "tylko polski" teraz mowie " sabaka tu jest Polska",trzeba nauczyć ich kultury. a dodam,ze mam w pracy dwie Ukrainki i obie mówią po polsku,nawet bez akcentu,dobrze pracują,nie śmierdza, pozostałych powinno się wywalic,lenie i patologia,tych co pobili Polki powinni pokawc w tv,wywalic z Polski na zawsze a wcześniej niech Onrowcy ich skopia

Gość gość
U mnie ukraincy blokuja wejscie Polakom do bloku jak się rozstawiaja, I rób co chcesz musisz ominąć ukraińska mafię albo Ci nawala , specjalnie nie ustępują Polakom ich to bawi ,;i cały dzień w monopolowym a te ich dziewuchy szkoda gadać , starsze są miłe ale młodsze .... szkoda słów polki w latach 80 takich cudów nie odwalaly

Gość gość
Dla mnie do Polski powinny mieć tylko wstęp starsze ukrainki bo są pracowite miłe , a reszta tak jak powiedziałaś do wywózki

Gość gość
Ja ze wszystkich imigrantów najbardziej lubię spokojnych miłych Azjatów , sa pracowici i nie szkodliwi

Gość gość
To jest bardzo niebezpieczne!! Wyobrazcie sobie że islamie kobieta innej wiary to już całkiem narzędzie także szczególnie w autobusach i tramwajach grupki imigrantów mogą otoczyć dziewczyne i ją wymacać a nawet gorzej!!! Nie możemy do tego dopuścih by oni dostawali socjal i jeszcze w tak perfidny sposób łamali prawo!!! W Paryżu codziennoe dochodzi do takich sytuacji.

Gość gość
muzułmanie mają prawo gwałcić kobiety innej wiary ty islamofobie!

Gość gość
A dla mnie każda osoba która szanuje kraj do którego przyjechała jest mile widziana azjata arab czy Rosjanin , jeśli nas nie szanują to wypad

Gość gość
większość nie szanuje, przyjechali tu tylko dlatego że tu bezpiecznie i jest socjal, a tak to gardzą i robią syf taki jaki zrobili wcześniej w swoim kraju, co było powodem ich wyjazdu z drugiej strony.

Gość gość
to wymiana młodzieży wakacyjnej między narodami polaczków w kambodży boją się jak ognia

Gość gość
Dziękujemy Pisowi!!! To wszystko dzięki nim.

Gość gość
Należy obalić PiS i wprowadzić dyktaturę skrajnej prawicy, wtedy zamknie się granicę i tą swołocz wypędzi! Islam się zdelegalizuję lub będzie się akceptować ataki na muslimskie ścierwa! Taka jest przyszłość Polski!

Gość gość
coraz gorzej, coraz gorzej się robi, ale kiedy to pierdyknie?

Gość gość
Już teraz strach chodzić po Warszawie w Śródmieściu, masa mężczyzn o śniadych lub czarnych gębach, agresywni i namolni...

Gość gość
mnie martwi najbardziej najazd z banderlandu , ciapaty nie przyjedzie bo socjal mały

Gość gość
Muzułmańscy imigranci do Polski przybywają przez Ukrainę.

Gość gość
o żesz, pewnie dzięki ruchowi przygranicznemu, idą i już są

Gość gość
Co wy macie za schizy z tymi imigrantami w Warszawie? Tak się składa, że mieszkam w stolicy i jeszcze nie widziałem tych "stad" ciapatych. W ciągu ostatnich trzech lat spotkałem tylko czterech czarnych, jednego w autobusie a resztę we własnej szkole, w tym jeden był nauczycielem z Egiptu, zaproszonym przez szkołę w ramach nauki angielskiego.

Gość gość
Pisowskie trolle maja zadanie wciskac taki kit , ze tak jest, ciemnej czesci narodu, ktora nigdy w stolicy nie byla. Chodzi o to, zeby zasiac strach przed imigrantami i Unią. Naiwne to starsznie, jednak znajduja sie ludzie, którzy w te brednie uwierza i o to im chodzi.

Gość gość
Przecież pis jest przeciwko przyjmowaniu ciapatych imigrantów, czyż nie? Więc co ty bredzisz? To raczej jakieś tandetne ruskie trole.