Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawa zalana imigrantami, tragedia robi się niebezpiecznie

Polecane posty

Gość gość
a co ukraińcy w wawie to pewnie super i w ogóle co ? czepiacie się kolorowych i muzułamnów którzy są turystami , nie osiedlą sie bo socjal za niski

Gość gość
Socjal jak dla Araba w Polsce jest ogromny, pomyślcie w Turcji kobietę z Syrii można kupić za 1.5 tys. euro i robić z nią co się chce i jak długo się chce. Za dzień pracy płacą dzieciom syryjskim 1 dolara. Polska to dla nich raj. Duża rodzina dostaje program 500 plus, ale są i inne dodatki, jak mąż pracuje na zlecenie w kebabie to 1000 zł kosiniakowego przez 2 lata. To raj nie tylko dla dzikusów z Bliskiego Wschodu i Afryki, ale i dla Ukraińców. Setki tysiące Ukraińców deklaruje, że nie chce z Polski wyjeżdżać i sprowadza swoje rodziny, również przez super socjal jaki w Polsce jest.

Gość gość
Dzisiaj rano na placu Konstytucji widziałem Araba, jak się modlił do Allaha, ten typ jest tam często, rozpoznać go można po brodzie, ubiorze arabskim i chuście palestyńskiej. Może być z Libanu, Egiptu, a może to dżihadysta z Syrii, nie wiem, ale to już bezczelność, że modlą się publicznie tak jak we Francji, zresztą to nie pierwszy taki przypadek jaki widziałem w Warszawie.

Gość gość
Wczoraj widziałem awanturującego się Murzyna, był bardzo agresywny i rzucał się na Polaków, to było przy placu Metra Centrum w Warszawie, ale ciapaci zaleli całe miasto, jest źle!

Gość gość
pełno agresywnych arabów i czeczenów co ten rząd robi?

Gość gość
Co krok ukrainiec arab chusciara srilanczycy hindusi