Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to na pewno była miesiączka?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Potrzebuję pomocy. Kochałam się w zeszłym miesiącu ( to były dni niepłodne), po 4 dniach Dostałam prawdopodobnie miesiączki, co bardzo mnie uspokoiło. Teraz mam jakieś schizy, bo przeczytałam na jakiś forach, że w ciąży też mogą wystąpić krwawienia. Dodam, że miesiączka była normalna, trwała tyle co zwykle, a krew zawierała szczątki błony śluzowej. Mimo to mam obawy, że mogę być w ciąży i dopatruje się jej objawów. Błagam uspokójcie mnie :(

Gość gość
Też mam podobną sytuację 2 dni po stosunku bez zabezpieczenia dostałam okres trwał tyle co zwykle 4 dni, wczoraj bolał mnie prawy jajnik i myślałam, że dostanę okres, dzisiaj a okresu nie ma nadal. Test zrobiłam przedwczoraj po południu i wyszedł negatywny wcześniej miałam mdłości, lekkie omdlenia, zawroty głowy też nw co robić.. Czy może powtórzyć test.. :/

Gość gość
A mój brzuch zrobił się jakiś twardy nie jesteś sama w takiej sytuacji

Gość gość
Jeżeli od stosunku minęło 14 dni zrób test ciążowy najlepiej rano naczco.

Gość gość
Nie jestem sama, ale bardzo się boję, bo jestem młoda przede mną studia I nie chciałabym zostać mamą w tak młodym wieku :( Brzuch jest miękki

Gość gość
Może to naprawdę psychika tak działa. Miałam identyczne objawy, teraz już ustąpiły, ale nadal wariuje :/

Gość gość
Wyluzuj nie martw się zrób sb herbatkę

Gość gośćiaraaa
Dziewczyny, przepraszam ,że wxinam sie wam w temat ale chcialabym sie kogoś poradzić. Dzisiaj mija 19 dzień jak spóźnia mi się @. 5dni temu robilam test ale wyszedł negatywny. Czy któraś z was tak miala a mimo to była w xiazy5?

Gość gość autorka pytania
Jak test wyszedł negatywnie to raczej nie masz powodów do obaw. Dla pewności możesz go powtórzyć, ale nie ma co martwić się na zapas. Miesiączka bardzo często Spóźnia się właśnie przez nadmierny stres :)