Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykrzyczałam w twarz tesciowej że jej nienawidze że nienawidze mieszkac u niej

Polecane posty

Gość gość

że błędem było to że pozwoliłam jej interesowac się wnukiem i że z wnuczką z która estem w ciazy to się nie powtórzy. Wykrzyczałam jej że nieniawidze z nią mieszkać i że wolałabym aby wyniosła się za siódma góre i nigdy nie dzwoniła do nas i zapomniała, dała nam normalnie żyć.

Gość gość
chcesz teściową z jej własnego domu wyrzucać? To ty się wynieś skoro ci się nie podoba

Gość gość
No to krzycz jeszcze głośniej!!! Wyprowadź się jak ci tak źle, wynajmij albo kup mieszkanie,opłacaj rachunki, idź do pracy, zarób na siebie i dziecko. Nie będziesz miała czasu na pierdoły i intrygi, bo jak siedzisz na dupsku i nic nie robisz to ci się we łbie poprzewracało.

Gość gość
a potem sie obudzilas

Gość gość
czemu mieszkasz z teściową? dlaczego nie u swojej mamy? albo samodzielnie.

Gość gość
Partner zaproponował ze zaoszczedzimy pieniazki jak zmieszkamy w mieszkaniu z jego rodzicami. Nie mamy jeszcze swojego mieszkania, okdladamy ciagle pieniadze ale ie mamy nawet 10% i to mnie denerwuje prze-potwornie. Niestety u moih rodziców nie ma miejsca na nasza 5.

Gość gość
Powinnaś teściową po tylku calowac za to ze tyle osob przyjela pod swoj dach. Nie stac cie na swoje mieszkanie to pewnie o to winisz teściową a nie siebie.

Gość gość
2017.02.02 Krzycz głośniej i powiedz światu że jesteś dziadówką,kosztem tesciowej chcesz oszczędzać na swoje mieszkanie. Moja rada,wal do Kauflana,tam maja kartony po bananach,wez parę sztuk iwyprowadz się pod most i krzycz ile sił że nareszcie jesteś u siebie. AAAA i a wnuki:) wsadz sobie w zad,nikt nie będzie płakał za dziecmi po takiej chorej psychicznie matce.

Gość gość
to jest wasz 5 tzn .rodzice i trzecim w ciąży, no, kuźwa nie ma pieniędzy na własne mieszkanie ale trzeci bachor w drodze, dobra małpisko z ciebie, teściowa winna wypieprzyć za własnego o domu taką małpę, a co kogo obchodzi, że u twoje starej nie ma miejsca to niech twoja stara małpa kupi ci mieszkanie, umiała ciebie tylko spłodzić tak jak ty, tylk rodzisz

Gość gość
Poczekajmy aż twój syn ściągnie do twojego domu jakąś synową i napłodzi dzieci. Ach sorry zapomniałam, przecież ty nie masz domu.

Gość gość
Jak można mieszkając kątem u teściów robić sobie kolejne dziecko ??????????????? Pytam się jak ??? Przecież to trzeba być rasowym pasożytem bezmózgim.

Gość gość
Biedna ta teściowa, że wpuściła takiego nieokrzesanego patola pod swój dach, powinna cię czym prędzej odesłać do mamusi. Ty nawet nie masz pojęcia jak trudno jest mieć własne mieszkanie, nawet o to się nie starasz tylko nogi rozkraczasz. Jakbyś tłumoku nie wiedziała to babcia ma prawo widywać wnuki i nawet gdybyś stanęła jej na przeszkodzie to sąd przydzieli jej wizyty i wtedy możesz się wściekać i tupać.