Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jopek

we śnie spotykam Ciebie

Polecane posty

Gość jopek
Napis Arbeit macht frei ukradłem sam bo brakowało mi breloczka przy obroży.

Gość jopek
A wszystko to kłamstwo i kolejny projekt Kafeterii. Dla takich naiwnych głupców jak wy. No a teraz zacytuję kogoś: "To koniec i bomba kto czytał ten trąba." I tak oto historia mojego życia stała się nic nie wartym papierem toaletowym. Składam wyrazy podziękowania i kłaniam się do nóżek wielmożnej szlachcie. Wracam do zagrody. Tam moje miejsce.

Gość gość
No patrz, nawet się uśmiałam.Serio do łez.Przynajmiej poczucie humoru masz.

Gość gość
Ale niestety nie na swój temat.

Gość jopek
Krzyczy zza rogu zmierzając do swojej zagrody: Ty za to jesteś idealna! Prawdziwa Matka Teresa Kafee!

Gość gość
Inteligentny gosc z poczuciem humoru ale czasami obraża się jak priMadonna. Zdemaskowany robi się zlośliwy. Ps. Nie bierz do siebie tamtych zarzutów. One charakteryzowały twoj projekt.

Gość jopek
Nie no oczywiście. Powinienem podziękować za to, że mi ktoś pluje w twarz. Okazać wdzięczność. Uśmiać się do łez i poprosić o jeszcze. Wszak kto wie, skoro Hindusi pija krowi mocz, to mi pomoże ślina na depresję. Coś niebywałego! Opatentuj to! Widzę, że lubisz karmić się taka dyskusją. Smakowało, czy jeszcze Ci mało? I take są kobiety.

Gość gość
Nie udawaj już takiego złośnika..Uśmiechnij się.

Gość gość
Mało, mało.Wariat po prostu. Oooo, takie są kobiety? No popatrz, a jacy są faceci?

Gość jopek
Wole już swoją zagrodę..

Gość gość
Weź go nie denerwuj, bo bedzie gryzł, haha.

Gość gość
No coś Ty. On jest udomowiony.

Gość gość
Eee, to już jest nudne.

Gość gość
Serio, oswojony ten tygrys?Jak się wabi?Aaa jopek ;)

Gość gość
W domu pedant, wszytko poukładane równiótko , nawet kapcie po łóżkiem.

Gość gość
gość dziś A u Ciebie za to pewnie bałagan i nie potrafisz znaleźć słownika języka polskiego. Pani "równiótko"

Gość gość
I nocnik też pod łóżkiem zawsze pusty.Fiu fiu!Chłop na schwał ;)

Gość jopek
Ty to wszystko o mnie wiesz, naprawdę. Taka jesteś mądra? Udław się tym! Więcej tu nie zajrzę i nie będę prowadził rozmowy na tym poziomie.

Gość gość
No trudno, pa pa.Miszczu konwersacji. Znudziłam się.

Gość gość
Jakbys sie znudzila to bys tu nie byla i nie ciagnela konwersacji ;) Zreszta to on zakonczyl rozmowe nie ty ;)

Gość gość
A Ty kto, obrońco? Nudzi mi się, to zaglądam.A on już kilka razy groził odejściem i rozwodem i rękoczynami ;) A wraca chłopiec :)

Gość gość
Czytelniczka :D

Gość gość
Nie lubię jak taki jesteś wredny.

Gość jopek
No tak, bo facet zawsze powinien być miły dla kobiety, która pomiata nim mimo iż sama jest szmatą. Zapamiętaj sobie ten fakt autorze. Bądź zawsze miły, obsypuj je komplementami, wyręczaj w obowiązkach, sprawiaj by czuły się wyjątkowe, a w zamian drogi kolego otrzymasz odrobinę inteligentnych i wyrafinowanych uwag pod swoim adresem, które nie zawsze będą zgodne z prawdą, ale to nic. Musisz wziąć pod uwagę ten drobny fakt, że to Ty zawsze byłeś, jesteś i będziesz tym złym. Nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości. Tylko pamiętaj! Nie waż się w jakiejkolwiek dziedzinie życia nawalić, bo będzie to Ci wypominane w nieskończoność. Zapamiętasz? -Tak! Dziękuję... To dobrze. -Ile płacę doktorze. 100zł -Za 5 minut? Takie są stawki. -Rozumiem. Kiedy następna wizyta? W następnym miesiącu. -O czym porozmawiamy i ile czasu nam to zajmie? Pogadamy sobie o podstawowej funkcji mężczyzny w związku. -Może Pan doktor precyzyjniej? Mężczyzna jako długoterminowa polisa ubezpieczeniowa. Czyli chłopiec na posyłki. -A długo nam zajmie ten wykład? Oj, z pół godziny. -Stawka taka jak dziś? Oczywiście. -To wypada mi podziękować i iść już do domu. Jak najbardziej. -Zatem dziękuję. Do widzenia. A! I proszę pamiętać, aby wychodził Pan na spacery i codziennie rano spoglądał na siebie w lustro powtarzając: jesteś tego wart. -Panie Doktorze, ale czego jestem wart? No tego o czym rozmawialiśmy miesiąc temu. Nie pamięta Pan? -Nie... Jest pan wart każdej mojej minuty.

Gość jopek
A tak na marginesie to co za różnica jaki ja jestem. Miły czy wredny, smutny czy szczęśliwy. To pierwsze biorąc pod uwagę perspektywę następnych lat nie ma dla nikogo większego znaczenia. To drugie interesuje tylko moja rodzinę i w to czasami powątpiewam. W pewnych okolicznościach niektóre rzeczy zmieniają swój status. Zmienia się system wartości i postrzegania. Wszystko to jest efektem naszych doświadczeń. Moje było dość intensywne. Zważywszy na stan emocjonalny, psychiczny i światopoglądowy i tak nie zachowałem się źle, a mogłem. :P Ja tu nie szukam oklasków, ale nie dam też sobą pomiatać byle komu. Dobranoc

Gość gośćsylwia
Jak można porządną kobietę wyzywać od szmat??to chore!!

Gość jopek
gośćsylwia dziś A kobiety nie wyzywają mężczyzn od najgorszych? To już nie jest chore, prawda? To jest logiczne. Ponadto to była tylko taka żartobliwa dyskusja kogoś kto cierpi na schizofrenie i nie dotyczyła bezpośrednio konkretnych osób. Pomijam fakt, że uznałaś nieznajomą Tobie kompletnie osobę, która w wyniku przeprowadzonej przez siebie prowokacji mającej na celu wyprowadzenie z równowagi swojej ofiary, czyli mnie za porządną. A mnie, pokrzywdzonego oczerniasz i posądzasz o chore zachowania. To wyjątkowo stronnicza i krzywdząca opinia, która moim zdaniem opiera się na wątpliwej jakości, niewiarygodnych poszlakach wypaczających rzeczywistość. No to teraz mogę iść spać. :)

Gość gość
Jesli wyzywają to widocznie mają ku temu powody.Nie wiem o czym piszesz ..mozesz jasniej?

Gość jopek
No tak zapomniałem, że kobiety są racjonalne i zawsze maja powody. To my jesteśmy irracjonalni i kierujemy się własnym widzi mi się. Naprawdę już mam dość tego miejsca i logiki niektórych osób. Chyba faktycznie przestane się udzielać.

Gość gość
Dla niektórych bycie miłym dla kogoś to przejście gołymi stopami przez rozżalone węgle. Rozmawiałam tu wczoraj z tobą na tym temacie jopek, tak jak i inne osoby, a ty mnie wyzwałeś ot tak mimo że ja tego nie robiłam. Jesteś zwykłym bucem. Wcale się nie dziwię że jesteś sam i długo jeszcze będziesz z taką postawą wobec innych.