Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jopek

we śnie spotykam Ciebie

Polecane posty

Gość gość
Jopkowi ktoś przerwał monolog i się zbucył :O

Gość gość
choć w śnie spotkać, porozmawiać, a może i dotknąć się... Dać upust swoim marzeniom i pragnieniom. Co czuć można w takiej chwili, gdy sen dobiega końca?

Gość jopek buc
Nie byłem nigdy dobry w opisywaniu moich uczuć. Mogę tylko nieudolnie próbować. Przenikliwy smutek...

Gość jopek buc
Choć w zasadzie ten smutek już trwa we śnie. Zawsze jestem przygnębiony, a Ona mnie pociesza i przytula.

Gość gość
Szukasz ukojenia w jej ramionach?Nad czym sięvOna pochyla?Nad jaką Twoją cząstką?

Gość jopek buc
Nie.. ja uciekam. Kolejne pytania to nie do mnie.

Gość gość
Uciekasz czy poddajesz sie tuleniu, bo tego tez pragniesz. Nie rozumiem, często sobie przeczysz.

Gość jopek buc
We śnie zazwyczaj idę, a Ona mnie dogania lub idzie obok. Rozmawiamy.. czasami siadamy i w trakcie rozmowy czuje przenikliwy smutek. Nagle mnie przytula i w tym momencie się budzę. Czasami ciężko oddycham. Bywa, że we śnie płaczę gdy to robi.

Gość jopek buc
ale nie przez sen tylko we śnie, a po przebudzeniu tylko ciężko oddycham

Gość gość
Czy pamiętasz o czym rozmawiacie?

Gość jopek buc
nie... tego nie pamiętam

Gość gość
Sny często są też odwrotnością tego co się śni.

Gość gość
W następnym marzeniu sennym posłuchaj, usłysz.

Gość gość
Wybacz sobie i jej. Przestanie Ci się śnić. Masz duży problem, wybacz jej, że wyszła za mąż za innego, wybacz sobie popełnione błędy. Przed snem powiedz na głos ,że jej wszystko wybaczasz. Wybacz i przeproś , czyń to tak długo aż zniknie z Twoich snów. Odejdzie na pewno.

Gość gość
A może pragniesz by przychodziła do Ciebie we śnie? Sprawia Ci to przyjemność? Trzymasz ją energetycznie przy sobie? Odetnij węzły.Mentalnie.

Gość gość
To nie duch :)

Gość gość
ja bym nie chciala zeby takie sny zniknely . gdy sie kogos kocha ...

Gość jopek buc
gość dziś Ten sen to coś co mnie spotkało w realu. Powiela się ta sytuacja teraz w moich snach, ale w innych warunkach - zmienia się otoczenie. gość dziś To nie takie proste. Sny zapamiętuje sporadycznie. Ponadto wole tego nie wiedzieć. gość dziś Może znów wyjdę na buca, ale takie rady są dla mnie wręcz śmieszne.

Gość jopek buc
Pisałem już o tym. Po tylu latach człowiek nie chce tego typu snów, które tylko rozdrapują rany.

Gość gość
gość dziś To nie duch usmiech.gif Duchy są po śmierci. Lecz są wędrujące dusze. Dusze się kochają i nie mogą się rozstać.

Gość jopek buc
Ło rety! Disco Polo! Blee... :P Tworzycie jakieś niestworzone opowieści dziwnej treści. To tylko sen...

Gość gość
Sam utworzyłeś tą treść. Spisałeś na forum. Masz problem jesteś doskonale rozwinięty intelektualnie rozwiąż go ze swoją podświadomością. Może Ci coś podpowie . Bo nasze rady to w/g Ciebie bzdury.

Gość gość
jopek buc dziś Pisałem już o tym. Po tylu latach człowiek nie chce tego typu snów, które tylko rozdrapują rany. A jednak rany są...potrzebują wybaczenia.

Gość jopek buc
gość dziś Tak własnie myślę. Wasze rady to kompletne bzdury. Ponadto kto powiedział, że ja tutaj ich szukam? Chciałem tylko wywalić z siebie to co mnie bolało w danej chwili. Już o tym pisałem. Tymczasem chyba niektórzy nie potrafią tego pojąć i na siłę chcą mi coś udowodnić. Najlepsze są jednak pretensje pod moim adresem. Gdybym o tym nie wspominał to co innego, ale ja o tym pisałem. Wystarczyło przeczytać. gość dziś Jej już dawno temu wybaczyłem i rozumiem dlaczego tak się zachowała. Szanuje to i zdaje sobie sprawę z tego, że postąpiła najlepiej jak tylko mogła. Sobie nie wybaczę nigdy. Mogę jedynie pogodzić się z tym co zaszło. Tak sobie teraz myślę o tych słowach które mi radzicie wypowiadać przed snem. Zabawne... równie dobrze mógłbym powtarzać sobie - wygram w lotto, wygram w lotto. :D

Gość gość
ooo bucek znowu o sobie pisze tyrady i wszyscy mu i nad nim radzą załamując ręce i nogi :(

Gość gość
jopek buc dziś gość dziś Tak własnie myślę. Wasze rady to kompletne bzdury. Ponadto kto powiedział, że ja tutaj ich szukam? Chciałem tylko wywalić z siebie to co mnie bolało w danej chwili. x Na nas czytelników? Równie dobrze mogłeś to przenieść sobie na papier w formie listu i wysłać ukochanej. We śnie spotykam Ciebie. Wstaw imię.

Gość jopek buc
gość dziś Rozumiem, że na tym czacie nie wolno pisać o sobie. Rozumiem też, że wypowiedzi powinny ograniczać się do maksymalnie 2 zdań. Podejrzewam też, że powinienem być wdzięczny za każdą radę i uwagę. Okazał bym się wówczas bardziej wartościowy i wielkoduszny. No ale skoro i tak już macie mnie za buca to muszę być tego miana godny. Zresztą gdy jestem miły to i tak nic to nie zmienia. O dziwo ludzie bardziej szanują tych co nimi pomiatają. Kobiety zaś miłych chłopców tylko wykorzystują. Wniosek... bycie bucem nie jest złe. Popatrz jak temat się rozwinął. W innych okolicznościach, bez kontrowersji i bucowatości już dawno utonął by czeluściach sieci.

Gość jopek buc
gość dziś No tak, kolejna kiepska rada w Twoim wydaniu. Dowód na to, że nie chciało się czytać poprzednich wypowiedzi i pomyśleć. Nie, nie podziękuję. Buc nie dziękuje za nic.

Gość gość
A czatuj sobie na tym czacie, ile dusza zapragnie! Jopek i buc jawią się niczym ten doktor J i mister H, jak jeden udaje miłego, to drugi.. buc :P Kobiety wykorzystują?! Najbardziej chyba te ze snu