Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedziec kobiecie że masz fetysz stóp

Polecane posty

Gość gość

jak powiedziec o swoim fetyszu kobiecie i że lubisz deptanie w obcasach.

Gość gość
Fetysz stóp to raczej gołych lub w pończoszkach a nie w butach.

Gość sara023
Wyłącznie wprost.Do tego tanga trzeba dwojga .Jeśli twoją wybrankę nie bawią takie numery to nic z tego nie będzie. Możesz szukać kobiet o podobnych zainteresowaniach na różnych forach ,bo niestety,osób z fetyszami jest dużo mniej niż tych innych.

Gość gość
Ciekawi mnie jakie jest zdanie kobiet na temat fetyszu ich stóp. Czy one to lubią lub conajmniej tolerują ?

Gość gość
Bardzo niewiele jest takich co by lubiły. Ale wiele jest w stanie to tolerować, o ile facet poza tym zachowuje się normalnie.

Gość gość
gość dziś A jeśli jest żoną czy dziewczyną i podczas sexu partner dodatkowo całuje dotyka stopy czy też masturbuje się nimi? Niech wypowiedzą się kobiety

Gość gość
gość 2017.02.06 [11:15,żeby kobietę to rajcowało to musi mieć takie same upodobania jak ty.Jeśli nie nadmiernie skupiasz się na stopach to pewnie każda kobieta będzie to tolerowała,ale jak mi facet powiedział,że wycałuje ,wyliże mi i wypieści każdy paluszek to zrezygnowałam. Są takie strony w internecie gdzie znajdziesz partnerką z takimi samymi upodobaniami ,poszukaj.

Gość gość
dziś [13:55 Otóż to. Mój chłopak jest fetyszystą. Nic mnie nie mówił. Samo wyszło. Nie skupia się też wyłącznie na stopach.