Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
Pamietam jak kiedys Shatyn mial pretensje do Iftary ze nie zajmuje stanowiska gdy Odurzona go atakowala i obrazala. Wtedy Iftara powiedziala mu ze jest chory zeby czegos takiego wymagac. Dzis ma pretensje ze Shatyn nie staje w obronie Odurzonej, ktora znowu wyzywa Shatyna od dziadow i mend, bezpodstawnie oskarza go o obrazanie z goscia, wyciaga mu jakies historie rodzinne, grozi ze bedzie tropic i przesladowac,a nawet posunela sie do argumentu skrzyni automatycznej. Czy tylko mi sie wydaje ze cos tu jest nie halo z miejscowymi babonami?

Gość gość
W tym wszystkim Iftara nie zauwaza jednego- to jej kolezaneczka przylazi i zaczepia, Shatyn jedynie jej odpisuje, co uwazam za przejaw anielskiej cieprliowsci i nerwow ze stali. W normalnym towarzystwie juz dawno dostalaby kontrolnego plaskacza na uspokojenie wscieklizny :)

Gość gość
Wlasnie o tym mowilem. Tak kobieta ma powazny problem z glowa nawet na trzezwo :o

Gość gość
Ty masz większy.Ciągle gadasz tylko o iftar i otulonej.Nie masz innych tematów?

Gość gość
Nie osmieszaj sie, siedz cicho i modl sie zeby iftara przekonala Shatyna zeby cie bronil :D:D:D Jak przyszla Rukola to malo nie popuscilas na nielogu wiec nie prowokuj kolejnych loginow psychopatko :)

Gość gość
A o kim tu gadac jak Agatka od wczoraj robi z siebie show, a dzis kolezaneczka domaga sie dla niej ochrony, jak dla zubra jakiegos? :D

Gość gość
Kretyn.

Gość gość
Raczej kretynka. Odurzona podobno jest kobieta, chociaz ciezko w to uwierzyc :)

Gość gość
I tak wlasnie Agatka sobie wmawia ze to nie hejt na jej glupote wiekszego grona osob. Wyobrazenie Agatki jest takie, ze ona jest fajna, i nie tylko ona tak sadzi (jeszcze Mirek), a jedynym ktory tego nie rozumie jest Shatyn, i dlatego wypisuje dziennie setki postow z nieloga, zaklada kolejne nicki, i zasadniczo poswiecil cale swoje zycie na obrazanie Agatki. Ale ona go przechytrzyla i rozpoznala w kazdym nieprzychylnym tekscie :D

Gość gość
Tak, dokladnie o 16. Bylem jeszcze na zakupach w fashion house po drodze (tam parkowalem), droga powrotna troche sie wydluzyla przez korki, w dmu bylem 17.10. A, jeszcze kupilem piwko i plyn do papierosa :) Zadowolona? To moze chociaz podejmij probe wytlumaczenia tej wariatce ze nie jestem Shatynem :)

Gość gość
Heheheh, no nie moge, jaka ona jest glupia :D:D:D:D

Gość gość
To ci powiem jeszcze wiecej Agatko, o 11.30 to ja wychodzilem z domu bo mialem jeszcze pare spraw do zalatwienia. Pracowalem dokladnie od 13 do 16. To pewnie jeszcze bardziej udowadnia ze jestem Shatynem? Jutro niestety pracuje od 8 do 15.30- czyli zblize sie do 8-godzinego systemu i juz nie bede az takim Shatynem jak dzisiaj :D

Gość gość
I zaden wpis we wspomnianych godzinach nie nalezal do mnie. Ale pewnie to byl tez Shatyn, a raczej Shatyny, bo tam tez pisala wiecej niz jedna osoba :) Iftar robi ci chyba krzywde, bo u niej dwie komorki mozgowe lapia ze soba kontakt i ona widzi, ze nim nie jestem. Twoja jedna jest osamotniona, i nie potrafi dodac A do B, ale kolezanka powinna ci doradzic zebys przestala sie osmieszac. Wczorajsze popisy juz wystarcza :)

Gość gość
jak zdarta plyta z tym osmieszaniem sie :D

Gość gość
Co poradzic ze Agatka ciagle brnie w to samo? :)

Gość gość
spieprzaj dziadu :D

Gość gość
Sam/a spieprzaj :)

Gość gość
Jutro niestety pracuje od 8 do 15.30- czyli zblize sie do 8-godzinego systemu x :D:D:D

Gość gość
Co cie tak smieszy?

Gość gość
twoj debilizm:D

Gość gość
Jutro niestety pracuje od 8 do 15.30- czyli zblize sie do 8-godzinego systemu x :D:D:D niestety zblizy sie do 8-godzinnego systemu :D:D:D

Gość gość
_iftar_ dziś Kupił piwko i szybkim krokiem chwilami podbiegając wrocił na kafeterię by latać za Otuliną. Jaki piekny żywot smiech.gif Nie "latam za Otuliną". Włączyłem sobie kafeterię żeby poczytać najciekawsze dla mnie tematy. Jednym z nich jest ten Shatyna, a jest on ostatnio zdominowany przez wygłupy twojej koleżanki. Może rzeczywiście nie powinienem się nabijać z kogoś wyraznie nie w formie psychicznej, ale nikt nie jest idelany :)

Gość gość
A ja tak sobie mysle, ze nie.dor*****ne te nasze kolezanki. Kobieta dobrze wydymana i na maxa kochana raczej zachowuje sie inaczej niz te dwie sfrustrowane babolice :)

Gość gość
Poza tym, jak juz piszemy o moim pięknym zywocie, to jaki piekny jest twoj, Iftar? Przesiedzialas tu caly dzien, glownie wmawiajac Shatynowi ze powinien bronic Odurzona. Uwazasz ze dzisiejszym dniem zapisalas jakas piekna karte w historii swojego zycia? :D

Gość gość
spieprzaj dziadu :D

Gość gość
Pewnie tak, bo na boku dobrala wreszcie kolor szminki do torebki na www rossmana :D :D :D

Gość gość
Agata, pijaczko, ponoc piszesz tylko na loginie? Zaloguj sie ćwoczyco.

Gość gość
Po akcjach tutaj nietrudno wyobrazic sobie legendy o tym, jak wsciekla Ifcia przesladowala kucharzyne.

Gość gość
Pewnie na Pudelku też były dziś jakieś szałowe niusy ;)

Gość gość
ty ponoc tez dziadygo,sam sie zaloguj :D