Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
Shatyn nie udawaj idioty... A nie sorry, Ty nie udajesz :o

A nawet gdyby to był Petru to co ma z tego wynikać? Ja też byłem wiele razy w tv i jak ktoś zrobił zdjęcie to na nim figuruje. Ale co to ma niby oznaczać?

Wiem. Jesteś nie do naprawy. A o mój udział w programach i spektaklach możesz spytać Iftar. Ona widziała bo jej pokazywałem nagrania.

Ponawiam pytanie orange. A nawet gdyby to był Petru to co ma z tego wynikać? Ja też byłem wiele razy w tv i jak ktoś zrobił zdjęcie to na nim figuruje. Ale co to ma niby oznaczać?

Gość gość
Otulona, to jak z tym mirkiem jest w lozku? Nie meczy cie ciagle przejmowanie inicjatywy? Raz, trzy czy dziesiec mozna, ale caly czas.... W tym wieku jego zerowe libido jest wytlumaczalbe ale jak ty sobie z tym bidulo radzisz? :(

I po co zmyslasz? Nieładnie...:D Ale jak ktoś ciekawy to chetnie pokażę. Warunki są znane powszechnie.

Gość gość
No jednak cie to pijaczko obchodzi, skoro warujesz tu jak sóka od tylu lat :D

Jak na razie to bajesz tylko ty (z nas dwojga), kłamiesz, pomawiasz i zmyślasz. I oczywiście odlatujesz na orange...:D

Gość gość
Alez skad, Otulina daje tylko na logu, tak jak "naleszy" :D :D :D Prace mgr to ci chyba autokorekta, analfabetko, pisala :D

Powtórzę... x Bruno Shatyn dziś Chciałbym zwrócić uwagę, że to jest topik polityczny a nie topik o Shatynie czy tym bardziej otulonej, iftar czy myrevinie...

Gość gość
I znów będziemy słyszeć, że zniknąłeś z loginu, ale jesteś na orencz 😭 Bosh.

Gość gość
otulona_snem dziś postaram sie trzymac tematow,dla ktorych z zalozenia to cos zostalo zalozone,ty to piesn przeszlosci,tyle ciebie co pobajasz i poodlatujesz raz na orange,raz na loginie-nie moja sprawa koncze temat tej twojej jalowizny x Codziennie piszesz, że kończysz ten temat. Weź już przestań pie/r/dolić i zrób to wreszcie po prostu :o 🖐️

Gość gość
Maciek B 2017.02.05 P****aly ci sie topici ifka. Cos nerwowa ostatnio jestes. Wyluzuj, napij sie dobrej herbaty, albo zrob sobie drinka i ogarnij sie, bo zal na ciebie patrzec. Nie ma smutniejszego widoku niz kobieta upadła. xx widzę, że nie tylko tutaj ludzie mają podobne obserwacje co do naszych gwiazdeczek.

Gość gość
Maciek B wczoraj @gosc: pomimo wszystko Ifka to jest osoba inteligentna i poczciwa. facebook.com/wyspapelnacudow x Zobacz to stary kretynie.

Gość gość
Łażą łajzy i mimo tego, że wszyscy wprost im piszą, że nigdzie ich nie chcą, te usilnie starają się udowodnić (przede wszystkim chyba sobie), że bez nich te topicki zapadną się w czeluście kafeterii :D

Gość gość
O tym już Kronikarz zapomniał.Wkleja co wygodne.:D

Gość gość
Ah, masz rację: Maciek B dziś Ifka sledzi mnie nawet na moich serwisach spolecznosciowych poza kafe. Po prostu na mnie leci, jest mnie glodna. xx Co za kretynka :D :D :D :D

Gość gość
No chodź, zaloguj się, kici kici, kotko w rui :classic_cool:

Gość gość
Sam się zaloguj stara łajzo.:)

Gość gość
Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Jedna idiotka uważa Samotność w Sieci za no1 pozycji literackich ever, druga Choć Przytul Przebacz Piaska za super hit wszechczasów Banda Drombo :D :D :D :D :D :D

Gość gość
Jakie forum, takie gwiazdy :classic_cool:

Gość gość
Jaki autor,taki topici.

Gość bite me
25,7 tys. brutto - taką pensję co miesiąc dostaje Jacek Kurski, prezes Telewizji Polskiej - dowiedział się WP money. Wbrew medialnym doniesieniom jego wypłata od nowego roku nie urosła. Ale prezes TVP i tak inkasuje więcej niż najważniejsze osoby w kraju - prezydent, szef rządu czy jego ministrowie. > a ogladalnośc TVP leci w doł na łeb i szyję :-D

Gość gość
Pensja za czopikowanie prezesowi, a alimenty na syna i tak nie płaci jak donoszą media :(

Gość gość
Postanowiliśmy położyć na stole konkretny projekt, może niedoskonały, może wymagający rzeczywiście pewnych zmian, ale dający szansę na to, żeby rozmawiać o konkretnych rozwiązaniach, a nie o ideach - powiedział w #dzieńdobryWP poseł PiS Jacek Sasin. Polityk, który został wygwizdany podczas rozmów z mieszkańcami na temat ustawy metropolitalnej w Ożarowie Mazowieckim, stwierdził: "nie oczekuję, że gdziekolwiek pojadę, będę noszony na rękach". x http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Sasin-chcemy-rozmawiac-o-konkretnych-rozwiazaniach-a-nie-o-ideach,wid,18694483,wiadomosc.html

Gość gość
Sasin to tępy pisowski buc

Gość gość
Sasin chce zostać prezydentem W-wy to jego marzenie, ale nic z tego, żadne podchody mu nie pomoga. Sasin nie nadaje się nawet na sekretarza gminy, a co dopiero na prezydenta W-wy

Gość gość
Odurzona znowu przyszla zakomunikowac ze ma dosyc Shatyna? :D:D:D Biedna Agatka znalazla sie pod opresja Shatyna i nie wie jak sie uwolnic :)