Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można obciąć długie włosy? To oszpecenie się

Polecane posty

Gość gość
Co ma piernik do wiatraka? Piszę o różnicy w wyglądzie po zmianie fryzury, co niekoniecznie jest tożsame z zapuszczeniu włosów.

Gość gość
no i jaka jest ta wielka różnica?

Gość gość
Dłuższe włosy łagodzą rysy... Robią trochę za wstępne konkurowanie. Z odpowiednim makijażem długie włosy bardzo pomagają.

Gość gość
Barrranek dziś - chyba żartujesz, wygląda brzydko w tych ściętych na jeża, bleh. Najładniej jej w tym złotym blondzie przed ramiona.

Gość gość
*konturowanie

Gość gość
chcesz powiedzieć "zasłaniają"? ;) Może o to właśnie chodzi, że niektóre kobiety nie odczuwają potrzeby łagodzenia swoich rysów.

Gość gość
" Trzeba być po prostu piękną kobietą a i łysą wygląda się wspaniale. " No właśnie.

Gość gość
a mnie się w tych krótkich bardzo podoba :D

Gość gość
Serio nigdy nie widziałaś zdjęć "przed" i "po"? Ta dziewczyna, której zdjęcia wkleiła baranek też wygląda inaczej w każdej fryzurze.

Gość gość
serio nie rozumiesz, ze nikt poza tobą tych drastycznych różnic nie widzi? Ty jedyna o tym piszesz

Moim zdaniem tamta dziewczyna wyglądała przepięknie we włosach na jeża, tak dziewczęco z charakterkiem. Ale każdy ma inne zdanie. Moim zdaniem Natalie Portman (Btw te zdjęcie jest z filmu "V jak vendetta") też dobrze wygląda. Piękniej jej w dłuższych włosach ale ona sama nie jest brzydka i też tragedii nie ma.

Gość gość
Portman ma brzydki kształt głowy moim zdaniem, ale już charlize theron w mad max'ie wyglądała świetnie z ogoloną głową

Gość gość
Ale właśnie łagodne rysy są kobiece, a kwadratowe brody i szerokie żuchwy męskie.

Gość gość
"serio nie rozumiesz, ze nikt poza tobą tych drastycznych różnic nie widzi? Ty jedyna o tym piszesz" A czy ja piszę "drastyczne'? Po prostu jest różnica i tyle.

Gość gość
Michelle Williams ma lekko kwadratową twarz (podobnie jak Portman) i w krótkich włosach nadal wyglądały kobieco. Sama mam taki lekki kwadrat i właśnie przez to lubię mieć krótkie włosy - bo podkreślają rysy twarzy zamiast je zasłaniać. Męskie rysy to miała ta z sexu wielkim mieście (ta z wielkim nosem)

02:18 - No tu się do końca nie zgodzę, znam sporo kobiet o ostrych rysach, które wyglądają bardzo zmysłowo i seksownie. Ale z tą szeroką żuchwą to trochę racji jednak jest.

Gość gość
ja na tych zdjęciach nie widzę różnicy...ta kobieta po prostu jest brzydka

Gość gość
Jak zrobię sobie kitkę 3cm niżej niż zwykle też będzie róznica. I co w związku z tym? To mnie nie "totalnie nie odmienia" - a tych własnie słów użyłaś, więc tamta osoba pisząc o braku drastycznych różnic ma rację.

Gość gość
portman ma wyjątkowo kobiecą urodę, bardzo delikatną, większość z was nie dorasta jej do pięt, sorry natomiast wiele kobiet ma męskie szczeny, szerokie twarze itd. i na pewno nie wygląda korzystnie w krótkich. często jak taka się zetnie na jeża i nie pomaluje to można pomylić ją z chłopem (mi się to serio zdarzyło) i piszę to jako facet.

Gość gość
no to napisałeś, a ja się z tobą nie zgadzam. Mi zawsze było ładnie w krótkich włosach i nikt mnie jeszcze z facetem nie pomylił ;)

Gość gość
portman ma owalną twarz ślepoto, nie kwadratową ta michelle ma kwadratową i właśnie dlatego wygląda brzydko w krótkich i staro w długich blond włosach wyglądała o wiele ładniej i młodziej

Gość krymcans
Bo jak kiedyś zobaczysz ze nie masz włosów to pójdziesz na góre Joahima i tam objawią ci się nożyczki pod postacią kostki do kibla ale zyga toporek bedzie mechanikiem z zawodu kibloczyściel .

Gość gość
gość dziś Ja też nie. gość dziś No i jak ktoś jest brzydki to długie włosy nagle zmienią mu tę brzydotę? Taaak, wiem, można nimi zasłonić pół twarzy :P Wszystkie zdjęcia wklejone tutaj udowadniają tylko, ze ładna zostaje ładna mimo fryzury, a brzydka choćby nie wiadomo co robiła to taka zostanie.

Gość gość
angelina akurat wygląda lepiej w dłuższych, bez wątpienia :)

Gość gość
portman moim zdaniem ma mocniejsze rysy niż williams. A sama williams bardzo mi się podoba - i wolę ja w krótkich włosach. I na tym to właśnie polega, każdy ma inny gust, a ty się denerwujesz i już zaczynasz ubliżać. Rozmawiamy tylko o włosach i to nie twoich!

Gość gość
angelina wyglądała lepiej w krótkich, ale była też kupę lat młodsza i nie taka wychudzona jak teraz

02:23 - Nie wiem czy bym określiła urodę Portman jako "delikatną", ma trochę ostrzejszych rysów a przynajmniej takie odnoszę wrażenie gdy patrzę na jej żuchwę i dość szpiczasty nos. To czyni jej urodę wyjątkową i uważam ją za piękność. Delikatną urodę ma natomiast moim zdaniem np. Holliday Graigner (http://1.fwcdn.pl/an/2483429/58775.12.jpg) czy np. Blanca Suarez (http://vignette3.wikia.nocookie.net/camphalfbloodroleplay/images/c/ce/Blanca_suarez_2453_300x450.jpg/revision/latest?cb=20141222224956). Ich rysy są takie miękkie, choć może Blanca jest mniej delikatna bo jednak jej pełne usta nadają jej takiego wyrazu.