Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przystojniak 190 umie sklecić równoważnik zdania, to dla kobiet tytan intele

Polecane posty

Gość gość

ktu. Jeszcze jak ma poczucie humoru na średnim poziomie to w ogóle każda uważa, że pewnie należy do mensy.

Gość gość
Doczekamy się tej pracy naukowej na temat korelacji wzrostu i poziomu inteligencji?

Gość gość
12:25 To wy powinnyście ją napisać, bo dla was każde ciacho 190 jest o 60% inteligentniejsze niż jest naprawdę.

Gość gość
Nie, to Ty poświęcasz kupę czasu na badania, teza też jest Twoja, więc czekamy.

Gość gość
Posłuchaj gnomie :D : ja mam prawie 190cm wzrostu i na odrzucenie przez kobiety narzekać nie muszę :). Moja "atrakcyjność" wynika jednak z mojego sposobu bycia i stosunku do innych ludzi. Mój przyjaciel ma 165cm wzrostu i większe ode mnie powodzenie u pań :).

Gość gość
12:39 Jakbyś nie miał 190 wzrostu to Twoje powodzenie byłoby tak około 99% mniejsze i w d***e by miały twój styl bycia, jeśli myślisz, że czemuś poza wzrostem to zawdzięczasz to jesteś półgłówkiem. Twój przyjaciel to wyjątek od reguły, pewnie ma w cholerę kasy, jest nabuzowany testosteronem, ma ryj jak z żurnala, albo wszystko naraz, jeśli nie ma tych rzeczy to wydaje ci się, że ma większe powodzenie od ciebie. Kobiety mają w d***e jaki ty jesteś i nie słuchają w ogóle po co ryj otwierasz.

Gość gość
gość dziś Wybacz, ale nie mam ochoty na polemikę z idiotą, który prostych rzeczy pojąć nie potrafi :). To twoje chamstwo i głupota, zniechęcają do ciebie WSZYSTKICH ludzi (w tym kobiety :) ).

Gość gość
13:06 To Ty prostych rzeczy nie potrafisz pojąć. Przypisujesz odpowiedzialność za różne wydarzenia czynnnikom, które nie mają na nie wpływu. Każde ciacho 190 pewnie myśli, że kobiety są w nim zakochane, a w rzeczywistości to Twój wzrost jest kluczowym czynnikiem, a nie Twoja osoba. Inne czynniki mają znaczenie marginalne, jeśli to kobiety powiedziały ci, że masz powodzenie, bo jesteś fajnym facetem to powiedziały ci tak, bo masz 190 wzrostu. One nigdy nic złego o facecie z takim wzrostem nie powiedzą. Nie mam nic do tego, mniej sobie to powodzenie, ale nie wprowadzaj siebie i innych błąd. To co robisz nie ma znaczenia i mógłbyś być równie dobrze półgłówkiem, jak i członkiem mensy, nawet bardziej wskazane, żeby pógłówkiem, bo tych kobiety preferują, ale wzrost i wygląd tu jest kluczowy. Zrozum, że Twój super sposób bycia one mają w doopie.

Gość gość
taka prawda

Gość gość
gość dziś Jeżeli kobiety rzeczywiście preferują półgłówków, to dlaczego ty autorze jesteś sam :P ? x Co to bycia przez ciebie półgłówkiem, to nikt poza tobą wątpliwości nie ma :P.