Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierogi z kawiorem

Czy depresja w ogóle istnieje?

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Pierogi z kawiorem dziś nie wiem moj umysl czlowieka jest zajęty swoimi sprawami. Wiesz,, w nieprzebudzonych niebach i swiatach jak ten zyjac w oderwaniu od prawdy czasem bywa zabawnie :]

ok pora na mnie. pozdrawiam Brahme ostateczna rzeczywistosc. elo

Gość Pierogi z kawiorem
Wieloswiat mowisz? Czy kiedykolwiek przebywales w innym swiecie niz ten? :)

Pierogi z kawiorem dziś Nie wiem teraz mam ludzki umysl i zajumja mnie jego sprawy :P sprawy najwyzszej wagi. np dzisiaj mialem sen w ktorym cos sie sprawdzilo co dzis mialo miejsce, moje sny tak bardzo intuicyjnie przewidują co się stanie. To potwierdza moje wszystkie tezy i mam racje :)

Wiecie o tym co kryje sie w swiatach symilarnych i swiatach snow swiatow im sie przygladajacych? a pole Akasha sni, i tylko ja ja rozumiem. :D, 🖐️ Natura to ona. poza tym ja jestem z 11 Wymiaru i wszystko zapamietalem, wy natomiast juz zapomnieliscie o wszystkim, a iluminac***amiataja to samo co ja, ale to idioci. ehh :] :>>>>>

Gość Pierogi z kawiorem
Przykro mi, ale jestes taki sam jak wszyscy, nie wywyzszaj sie :) masz cialo i masz dusze, nic poza tym

heh./ :) Brahman mi sie przygladal i przejawial sie we mnie raz w zyciu mam prawo sie Wywyzszac. :p

Poza tym nie mam prawa jako takiego ale nieuniknione mi byc znow tam gdzie pragne byc, forma mi nie strraszna chociaz wolalbym nie miec jej. :)

Ja pamietam pierwszego boga ktorego zabiliscie i wy tez wiec cisza. :)

Ostateczne przebudzenie co nie, to was przerazilo by najbardzej gdyby tylko to zalezalo od tej jednej jedynej chwili teraz ;;)

Gość Pierogi z kawiorem
No dobrze, rozmawiaj sobie z Lucyferem, twoj wybor

Lucyfer, ehh ... Oswieceni nie mysla o bogu ani o lucyferze zegnają sie z tym pojeciowym bytem, ale one sa moim udzialem z powodu atmana zlotego w polu akasha. ja jestem tez po czesci zly jak wy, ale wiem jak sie przebostwic. xD

Chaos Nembutsu Swiaty snow , Wojna!. Wojna Bracia. hehe. :)

Brahman Atman. jestesciecie Bogiem na ziemi w swiecie snow Atmana P sniacego i widzacego jego przez Brahme a w nim on sam i wszystko co jest. A. ona to Ustanawia, nie wy. hehe

Gość gość
akimke bedziesz cierpic z powodu bałochwalstwa

Gość Pierogi z kawiorem
Brahma to wyimaginowany obraz Twojego "boga", goru , nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę , ale szatan potrafi wcielić sie w wiele postaci, Brahma pewnie jest jednym z nich. Mylsisz, ze w twoim oświeconym umyśle i świecie go nie ma, ze nie ma do Ciebie dostepu? Wrecz przeciwnie, to Ty wskazujesz mu drogę