Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierogi z kawiorem

Czy depresja w ogóle istnieje?

Polecane posty

Gość Pierogi z kawiorem
Oświecony przez NWO? Czyli zla nie ma, czyli my wszyscy jestesmy na poziomie Hitlera czy Stalina? Czy mozemy sie czuc w jakis sposob winni za to co zrobili?

Gość Pierogi z kawiorem
Depresja jako termin istnieje, ale wydaje mi sie, ze nie powinna byc kwalifikowana jako jedna z chorob. Tym bardziej nie powinna byc leczona tabletkami.

Pierogi z kawiorem Wlasnie dlatego odrzucacie przebudzenie z powodu winy i wybieracie sen dla siebie i innych ( tez samych siebie) Zreszta co robili inni stalin i hitler to efekty snu wasze sny sa swiadome i snia was..i sa na was nieco wkurzone stad rodzi sie umysl ego, ktory jest swiadomoscia ze snu ktory ustanowil sie sam i tak pozostanie. ( samoobserwacja da wam dowod na to w umysle czai sie wrog a zarazem wasz przyjaciel) tak. zreszta tego nikt nie pojmie. tak jest i juz. a tu na ziemi jest swiat tez ze snu Atmana ktory swiadom jest jednosci i daje wam okazje przebudzenia i wyzwolenia. to tak ogolnie i w wielkim skrócie. serio jako osoba oświecona tak wam powiadam. Wszystko to zart Nembutsu. (koniec)

Pierogi z kawiorem dziś Oświecony przez NWO? Nie przez Brahme jedna doskonala świadomość która się z was śmieje. Ale sie nie angazuje w nic poza kreacja doskonala spojrz na swiat i postaraj sie go poznac a ujrzysz, ze to ty sama go stworzylas bedac jednoscia. :)

Gość gość
modliłem sie ile było czasu wstawałem o 5 ,30 modliłes sie do 6,15 sniadanie płatki owsiane zalałem woda i jadłem wsiadłem do samochodu i modliłem sie podczas drogi do pracy potem kończyłem o 15 koronka miałem przerwę w pracy modliłem sie popracy modliłem sie no/w/en/ne pom/peja/nska czyli cały różaniec odmawiam tajemnice szczęścia i mam takze modlitewki które zajmują także z godzinę modle sie za rzad polski i kapłanów i nienarodzene dzieci

Gość Pierogi z kawiorem
Czyli uwazasz, ze jestesmy jednym organizmem, jednym komputerem, zyjemy w Matrixie? Wiec jesli jestesmy wszystkim tym co Nas otacza, nie mozemy sprawic by jakakolwiek rzecz mogla lewitowac, znikać, zmieniac ksztalt? Dlaczego nasze dusze nie moga wyjść z ciala kiedykolwiek chcemy i teleportować sie gdziekolwiek chcemy? Dlaczego nie rozmawiamy z duchami, nawet z drzewem, tak jak to bylo pokazane w filmie Avatar? Powiedz mi, jak to funkcjonuje ?

Gość gość
jedynie oglądam trwam i słucham radia Maryja i w tvp dziennik telewizyjny i troche poswiencam na apostołowanie w internecie pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość Pierogi z kawiorem
Poza tym, widziales sie z Brahma, dyskutowales z nim na jakikolwiek temat? Czy poprostu przeczytałeś w internecie i uznales za prawde?

Gość gość
Pierogi z kawiorem wiesz że Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
akimke co za bzdury piszesz wbija na te radio http://radioprofeto.pl/ moze takze zaczniej uzdrawiac w imie jezusa

Gość Pierogi z kawiorem
Czy może doświadczyłeś challeningow? Moze hipnozy? Spotkałeś sie z przewodnikiem duchowym?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
Depresja to taka sama "choroba" jak ADHD, dysgrafia, dyskalkulia i inne lewicowe wynalazki.

Pierogi z kawiorem dziś Ale to tez sa fakty naukowe splatanie kwantowe poczytaj wszystko jest ze soba polaczone wszystko jest jednym,, fraktal jest tym wlasnie i odnajdziesz to wszedzie w naturze ta jednosc z wszystkim. mistrzowie mawiali co na gorze tak i na dole. i co mieli racje? Pierogi z kawiorem dziś dlaczego czegos nie mozemy ja mysle z poziomu ludzkiego umyslu ze nie mozemy robic tych rzeczy bo kolektywna swiadomosc skraca nasza fale prawdopodobienstwa do okrelonych przez siebie stanow i nie jest to mozliwe a samo oswiecenie to cos co przepelnia twoja dusze tym wszystkim i nikt nie zapragnie po tym przeżyciu czegoś więcej.

Korpuskularno-falowa natura materii jest jednym z głównych aspektów mechaniki kwantowej: każdy obiekt materialny może przejawiać naturę falową, co oznacza, że może podlegać zjawiskom dyfrakcji i interferencji. czyli jestesmy tak na prawde nielokalnie wszedzie ale sila lub cos skraca fale prawdopodobienstwa do okrelonych stanow i juz jestes

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
13:38 depresja to nie wynalazek zrozum to gdyby depresja nie istniała to miesiącami nie miałbym panicznych lęków bym nie bał się ze sobie krzywdę zrobię i nie stracił bym sensu życia nie czuł bym pustki nie płakał bym codziennie nie czuł bym się źle ani nie czuł bym się zniszczony i bezradny i gdyby nie było depresji to by nie było samobójstw bo nikt normalny nie popełnia samobójstwa ja mam depresję i akurat depresja to nie wymysł jak zachorujesz to się przekonasz

Gość prawak idiota
Jeśli czegoś nie miałem, to znaczy że to nie istnieje.

Gość gośćAKIMKE
Pierogi z kawiorem dziś Poza tym, widziales sie z Brahma, dyskutowales z nim na jakikolwiek temat? Czy poprostu przeczytałeś w internecie i uznales za prawde? to bylo spontaniczne samo urzeczywistnienie Brahma to swiadomosc w ktorej sa dusze indywidualne to forma jednosci cos czego nigdy nie da sie zrozumiec doswiadczylem tego i wierze w to cala swoja dusza to nie ani bog ani swiadomosc siebie to cos rpzekracza wszystko co mozna powiedziec zagadka

Gość Pierogi z kawiorem
" samo oswiecenie to cos co przepelnia twoja dusze tym wszystkim i nikt nie zapragnie po tym przeżyciu czegoś więcej" Moze powiesz mi jakie jest to uczucie?

Gość Pierogi z kawiorem
"Kusząca zagadka" zapewne dowiesz sie o niej pod "koniec"...

Gość gość
oprucz marcina zielinnskiego to uzdrawiaja wilk Witek Wilk Jakub Kamiński to były junior Jagiellonii i Lechii podczas jego modlitw ludzie są uzdrawiani mocą Bożą

Gość gość
i powiem coraz więcej ludzi będzie uzdrawiało bo tak mówi Marcin Zieliński taki jest plan Boży dla polski ma wyjc iskra na cay swiat

Gość Pierogi z kawiorem
Czy nazywasz ten caly proces, zwyklym szczesciem? Skoro jesteś oświecony, mozesz smialo powiedzieć , ze jestes szczesliwy o kazdej minucie, każdej godzinie? Ze nigdy nie zawitało u Ciebie , nazwijmy to, zle samopoczucie? W jakim stopniu jesteś zadowolony ze swojego zycia, w polaczeniu z Brahma? Kim jest Brahma? Man wrazenie, ze to wlasnie jego uwazasz za Boga, protoplaste

Pierogi z kawiorem dziś juz nie jestem oświecony. Przebudzenie to stan krótkotrwały ktory byl mi dany. i tyle. to czas w ktorym stajesz sie swiadom ,,Brahmy'' w hinduizmie jak w buddyzmie roznie nazwyja ta sama swiadomosc ktora przenika cala materie i jest wszedzie. Ma rowniez aspekt pustki wg buddyzmu dla mnie oznacza to nielokalnosc swiadomosci, ktora jest rowniez toba. Jednak nie do konca bo te ,, pole swiadomosci podtrzymuje cale stworzenie i dusze idywidualne w sobie. jednoczesnie wszystko jest jedna swiadomoscia ale dusze zachowuja w niej niejako swoja indywidualnosc. ciezko to wytlumaczyc tak to odebrałem i podobnie to opisuja rozne sw pisma podobnych mi ludzi co przezyli dokladnie to samo. opisy sa podobne. zawsze!. Doskonala forma istnienia. i nie nie jestem sczesliwy ja cierpie i mam depresje nadal bo jestem poki co na swoim miejscu. :> Forma = cierpienie

Gość gość
Pierogi z kawiorem dziś Chodzi mi o to, dlaczego psycholodzy ida na łatwiznę i zalecają nam farmakoterapie? x Psycholog nie przepisuje leków. Jedynie kieruje do psychiatry.

Gość Pierogi z kawiorem
W takim razie teraz musisz dążyć do nirwany?

Gość Pierogi z kawiorem
gość dziś [14:20 no dobra dobra

Gość Pierogi z kawiorem
gość dziś [14:20 wydaje mi się, ze tam jest użyte inne slowo niz przepisywać?