Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nazwał mnie zerem bo jestem po szkole zawodowej

Polecane posty

Gość gość
Olej durnia, nie ponizaj się, nie dawaj mu satysfakcji, że Cię poniży, że będzie Ci przykro. Zadbaj o siebie, nawet dla siebie samej, nie dogadzaj mu, niech poczuje że jesteś pewna swojej wartości i nie potrzebujesz jego oceny. Albo się ogarnie i doceni jaką ma fajną żonę, albo niech da Ci spokój. Leczy swoje kompleksy Twoim kosztem, nie pozwól mu na to. A co do wykształcenia to znam wielu dupkow z wyższym, więc reguły nie ma.

Gość gość
Jak jest wykształcony i dobrze zarabia to mógłby sobie znaleźć lepszą żonę niż kuchtę.

Gość gość
Nie nie jest wykształcony. tez jest po zawodowie ale robił jakies kursy i ma dodatkowy zawód gdzie w tydzien moze zarobic 2 tys. Nigdy tak zle mi nie powiedział typu d*****,suka, itd On mnie nie kocha, kocha tylko nasze dzieci

Gość gość
ma kompleksy na własnym punkcie i wyrzywa się na Tobie.

Gość gość
jeśli tak ciebie nazwał to znaczy że jestem burakiem,pewnie sam nie ukończył liceum.

Gość gość
To uważacie ,ze mnie kocha a ma tylko kompleksy?

Gość gość
Nie kocha.ale bedzie tak mowił, bo nie chce mu sie rozwodzic.

Gość gość
Autorka jest głupia ze jeszcze z nim się nie rozwiodła, jeszczw sama go blagala zeby nie odchodzil. Dno. Pozwoli sobie napluc na twarz byle by facet był w domu bo boii się samotności. Sama się nie szanujesz to i on do Ciebie za grosz szacunku nie ma. Sama sobie jesteś winna, mecz się dalej jak nie chcesz go kopnąć w d...e a tutaj skończył narzekać, Twoje życie i Twoje wybory.