Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela myślisz że ci uwierzę że mieszkasz w mieście przecież ty na

Polecane posty

Gorszej wsi mieszkasz niż ja ty dlatego polkowskie nazywasz dziurą Oraz porządne miasto Namysłów nazywasz dziurą bo zazdrościsz ty to z zazdrośc***iszesz

Gość gość
Up

Gość gość
O ja pier..lę ty znów o tym? Daj sobie spokój człowieku większość miejscowości w Polsce jest lepsze niż ta twoja mieścina

Gość gość
Tak on to pisze z zazdrości ,bo po prostu nie może znieść tego w jakiej ty wspaniałej miejscowości mieszkasz a on w takiej zabitej dechami. Po prostu tylko jedno miasto w Polsce jest tak wspaniałe i cudowne i do tego mieszkasz tam jeszcze ty. No chyba się tam przeniosę:D

17:30? Przecież wszystkie 56 tysięcy wsi jest gorszych niż miasto Namysłów Rozumiesz i są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa ps Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a największa wieś w Polsce ma 12 tysięcy mieszkańców czyli Namysłów jest lepszy od wszystkich wsi głupku

Gość gość
A w czym jest lepszy? Lepiej gra w kosza czy lepiej śpiewa,tańczy?

JEST LEPSZY BO JEST MIASTEM OD 1249 ROKU MA 2 BROWARY w Namysłowie i Braniewie MA KLUB ZAPAŚNICZY MA KLUB MMA ma a jak na swoją wielkość dużo centrów handlowych na 16 tysięcy mieszkańców Namysłów ma 3 galerie handlowe ma festiwal rockowy czochraj bobra fest itd mam dalej wymieniać?

Gość gość
A myślisz,że żadna inna miejscowość i miasto nie mają takich atrakcji? W mojej wsi jest za to czysto,mamy dużo różnych firm i zakładów. Mamy lasy i łąki,czyste powietrze,ładne zadbane parki i dużo pięknych domów. Myślisz,że ludzie woleliby mieszkać w jakiejś ruderze na Śląsku czy w pięknej wsi?

Ps nie jazda miejscowość ma festiwal rockowy oraz nie każde miasto ma browar większość miast w Polsce nie ma browaru ani klubu MMA i zapaśniczego ps a na wieku wsiach to nie ma nic nawet sklepu a w Namysłowie marketów nie brakuje a u ciebie na wsi jest sklep? Namysłów to małe miasto ale przynajmniej miasto a nie wieś

Miało być nie jazda tylko każda w komentarzu z 17:52 na górze ps w Namysłowie mamy mnóstwo zakładów pracy w tym zakład VELUX Nestlé diehl controls oraz wiele zakładów stolarskich

Gość gość
Tak mamy sklep i to niejeden. Myślisz,że jak wymienisz co tam u Ciebie w tym Twoim mieście nie ma to od razu wszyscy będą chcieli tam mieszkać bo pomyślą jakie to nie świetne miasto. Wrzuć na luz bo te Twoje przechwałki są śmieszne. Myślisz,że w Polsce taki burdel,że nigdzie nic nie ma? Pojeździj trochę to się przekonasz bo tam w tej twojej dziurze to pewnie nawet czym oddychać nie masz i przez to tak ci mózg szwankuje

Ps miasto Namysłów w porównaniu do twojej wsi nie jest dziurą z pewnością mamy więcej sklepów niż u ciebie a supermarketów mamy więcej niż w niejednym większym nawet dwa razy mieście w jednej z trzech galerii handlowych mamy więcej sklepów niż w twojej wsi razem wziętych... I taka prawda

Gość gość
Up

Gość gość
Mateusz, nikogo nie obchodzi Namysłów. Im więcej spamujesz, tym więcej hejtu będziesz zbierał.

Gość gość
Up

Gość gość
Skąd wiesz ile u nas jest sklepów i marketów? Weź sobie Pojeździj po Polsce bo widzę,że Cię chyba rodzice nie wypuszczają poza obręb miasta i nie wiesz jak wygląda życie gdzie indziej.

Gość gość
Ps ja po całej Polsce dużo jeżdżę rozumiesz po całej Polsce i jest wiele gorszych miast od Namysłowa wyszukaj sobie Lepiej Namysłów w Google

Gość gość
A ja mieszkam w Warszawie. Mamy tu sto razy więcej sklepów dziesięć razy więcej centrów handlowych i pełno firm,zakładów itp. Jeszcze jakieś pytania?

Gość gość
Po co mam szukać go na Googlach? Wystarczy ,ze ty mi go obrzydziles i na wszelki wypadek nie pojadę tam żeby cię nie spotkac. Wyszukaj sobie lepiej Rzeszów na Googlach ha ha

Gość gość
Mam

Gość gość
Ba

Gość gość
Na

Gość gość
Ja

Gość gość
Au

Gość gość
Tor

Gość gość
Na

Gość gość
Ka

Gość gość
ten głupol nie jest w stanie pojąć, że światowe marki lokują swoje zakłady produkcyjne w dziurach wlaśnie. gdzie ludzie nie mają perspektyw i przyjdą pracować za minimum :D stąd te jego montownie, veluxy, nestle itp. pomijając już szczynowate piwo namysłów, będace takim samym syfem jak tyskie, lechy i inne syfy z masówki dla żuli :D

Gość gość
Fe

Gość gość
Sam będzie musiał robić w takim zakładzie jak mu rodzice tej ich świetnej firmy ,w której zarabiają kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie , nie przepiszą. Nawet grupy inwalidzkiej nie będzie musiał załatwiać ,od razu mu klepną jak go zobaczą