Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocny placz 4latka. Wycięte migdaly i drenaze w uszach

Polecane posty

Gość gość

Moj prawie czterolatek miał w piatek wyciety trzeci migdal, podcięte boczne i założone drenaze. Pietwsza noc koszmarna - zrozumiałe. Droga w zasadzie również. Ale dzis znowu to samo. Rozumiałabym gdyby go bolalo. Ale w dzień jest dobrze, pije, dietę miał płynną ale też spoko. Jak go pytam czy boli to mówi, że nie. Ale w nocy co 30 minut się budzi i płacze przez jakieś 10 minut. Niestety nie chce pić, ale zapytany czy coś go boli odpowiada że nic. Czy waze dzieci też tak miały? Boję się że to ze strachu tak się zachowuje, a ja nie bardzo wiem jak pomóc. Od momentu jak przynieśli mi go z sali tak przez całe dwa dni tylko kiwal głową, noc nie mówił i był koszmarnie smutny..

Gość gość
kobieto Twój synek miał zabieg w piątek a Ty już byś chciała, żeby było jak dawniej.za pewne odzwyczailas się od nieprzespanych nocy i jest Ci trudniej,bo jesteś zmęczona,ale daj synkowi czas.przytul,całuj może jakiś środek przeciwbólowy na noc.Na pewno się boi,przypomina sobie wszystko,nadal jest smutny i ma do tego prawo.to już prawie 4latek także wie i rozumie pewne sprawy.zadano mu ogromny ból i boi się powtórki.moja koleżanka przez dwa tygodnie czuła ból.inna znowu mimo głupiego Jasia pamiętała wszystko i przez całe dzieciństwo miała koszmary także każdy jest inny.daj synkowi oparcie, żeby się nie oddalił, on się bardzo boi a Tylko Ty możesz mu pomóc

Gość gość
Witaj. Dlaczego musiał mieć te zabiegi ? Pytam bo obawiam się że moją córkę też to czeka. Czy miał wysiękowe zapalenia uszu i leczenie nie przynosiło rezultatów? czy miał częste anginy? co was ostatecznie skłoniło do zabiegu?

Gość gość
Ja się wcale dziecku nie dziwie. Byłaś chyba przy nim w szpitalu wiec wiesz dokładnie jak wszystko wyglądało, badania, pobranie krwi, zabranie na salę. To tylko dziecko. Mój syn tez miał te zabiegi mając niecałe 2lata. Teraz chyba znowu będzie miał zakładane dreny.

Gość gość
Kobito. Niektore dzieci tydzien przezywaja pobranie krwi lub szczepienie. Nie ma sie co dziwic ze po takim zabiegu ci dziecko placze. Nie ma rady. Musisz przetrwac.