Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nwoinich

Pierwsza randka,było fajnie i co teraz?

Polecane posty

Cześć! ;) Przyszłam tutaj z pewnym pytaniem i może jakimiś spostrzeżeniami dotyczącymi pierwszych randek. Na samym początku chcę Wam powiedzieć historię moich 4 randek, które miały miejsce w przeciągu paru miesięcy. Zaczynajmy! ;D 1. Maciek, programista, starszy o 3 lata: - na randce czułam się jakbym gadała z kumplem, -na koniec się przytuliliśmy, -odezwał się od razu po i chciał się spotykać dalej, ja nie, -jesteśmy znajomymi. 2.Janek, student prawa, starszy o rok: -nie czułam się z nim dobrze, -na koniec się przytuliliśmy, -odezwał się po paru tygodniach (zlałam go), -nie utrzymujemy kontaktu. 3.Maciek, statystyk, starszy o 9 lat: - nie czułam jak mija mi z nim czas,było wspaniale, -na koniec się przytuliliśmy, -odezwałam się pierwsza w podziękowaniu, odpisał na następny dzień, że było "nawet spoko" ale różnica wieku jest za duża, -nie utrzymujemy kontaktu. 4. Robert, pracuje w jakiejś firmie z lekami, starszy o 7 lat: -czuć było, ze sporo nas łączy, muzyka, wartości itd. - na koniec daliśmy sobie buziaka w policzek, -odezwał się od razu po, (byliśmy na randce w niedziele, dziś jest wtorek) iiii... tu jest moje pytanie, jak sądzicie czy Robert się odezwie, a może ja mam to zrobić? Fajny facet, ale nie chcę też wyjść na jakąś nachalna czy coś w ten deseń. Doradzicie mi coś?;D

Gość gość
Ja na pierwszej randce gdy wracalismy do domu samochodem zrobilam mu w samochodzie loda, zaraz zaproponowal mi nastepna randke bez namyslu sie zgodzilam ze wzgledu na jego meskosc

Gość gość
nikogo nie obchodzi Twoje życie :o

Cześć, to jest forum, gdzie się pyta o radę, nikogo nie musi to obchodzić ale jeżeli masz więcej doświadczania ode mnie to z chęcią wysłucham Twojej porady.Jednak sądzę, że od Ciebie mogłabym wyłącznie usłyszeć lawinę nieprzyjemnych komentarzy,które są pełne jadu. Pozdrawiam

Gość gość
weź się dziewczyno do sensownej roboty, a nie rozpisujesz się o jakiś pierdołach jak z telenoweli. Jeżeli masz więcej niż 20 lat to wstyd. Ja takie przemyślenia to spisywałam do pamiętnika jak miałam 12 lat.