Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podstarzała Panna

Związek po 30, miłość czy rozsądek???

Polecane posty

Gość gość
Jakby było takie pierdu pierdu to byś nie siedziała na tym każdym temacie o podobnej treści:)

Gość gość
do Ewa333333 Tobie to do wyboru został tylko menadźer 37 lat :). O, przepraszam, nie, pomyłka, on też nie chce takiej starej ha ha

Gość gość
25 lat i starawa panna puknijcie sie w głowę z takimi poglądami.

Gość Podstarzała Panna
Wiedziałam, że zaraz pojawi się mnóstwo wpisów w stylu: mam 35 lat, ale jestem super laska i wyglądam na góra 23. Ogarnijcie się kobiety. Moja siostra jest po 30, jest zgrabna i naprawdę ładna. Jednak mimo to nie wygląda na 20 lat, tylko właśnie jak atrakcyjna kobieta po 30, no może 30-latka. Poza tym nie napisałam nigdzie, że koniecznie chcę już mieć męża, ale na razie po prostu partnera/chłopaka. Na męża przyjdzie czas.

Gość gość
Faceci nie żenią się z rozsądku, bo im nic nie tyka, a na pewno nie w wieku 30 lat, więc jeżeli małżeństwo będzie podyktowane desperacją, to będzie to twoja desperacja. Zresztą bardzo prawdopodobne skoro uważasz, że w wieku 30 lat człowiek jest stary.. Są faceci, którzy kalkulują i żenią się, bo to im się opłaca jest wygodne, ale to nie jest specjalne zależne od wieku.

Gość gość
Kobieta do 25 jest ok a potem to już tylko równia pochyła. A mężczyzna zaczyna się po 30 :)

Gość gość
Kolejna na co myli pożądanie z miłością... pożądanie to jest chemia, miłość to jest świadome akceptowanie drugiego człowieka takim jakim on realnie jest!

Gość gość
Mnie też rozwalają laski które kisiel w majtach i szał ciał nazywają miłością. Nie no miłość to w sumie jest, ale tylko i wyłącznie fizyczna. ;) Sama niedługo ukończę 28 lat a więc wielkimi krokami zbliżam się do tej magicznej owianej złą sławą 30-ki i powiem szczerze, że większe ciśnienie na faceta miałam parę lat temu. Teraz to już zaczyna robić mi się wszystko jedno. Wręcz im jestem starsza, tym bardziej zastygam w tym swoim staropanieństwie, utrwalają się pewne nawyki i niekoniecznie ma się ochotę to zmieniać, a widok facetów nawet nie wiadomo jak pięknych i jurnych już nie rusza tak jak dawniej nad czym jakoś nie ubolewam, bo czuję się panią samej siebie a nie niewolnicą niskich instynktów. ;)

Gość gośćśćć
ja mam 28 lat i wzięłabym każdego kto okazałby mi swoje zainteresowanie moją osobą. (oczywiście nie mówię tu o jakiś typach, pijakach itd) Nie wiem czy to desperacja, po prostu wiem że z roku na rok będzie coraz gorzej, a z moim szczęściem nie mogę wybrzydzać

Gość Podstarzała Panna
Od kilkunastu dni mam "problem" z wypróżnianiem. Mam zaparcia i chcący się wypróżnić robię to "na siłę" a i tak czuję,że nie wypróżniam się do końca. Czasami kał jest twardy , czasami miękki,a czasami zdarza się,że jego konsystencja nie pozwala mi się wypróżnić[lepki kleisty],to co napiszę będzie dziwne ale od niedawna pomagam "sobie palcem" bo już jestem przewrażliwiona na tym punkcie,że muszę się wypróżnić przed pójściem do pracy. Kolor kału jest normalny. Chociaż zdarzyło się,że po zmianie nocnej kolor kału był tak jakby ciemno zielony. Do tego dochodzi przelewanie się w żołądku , bulgotanie z lewej strony pod żebrami. Pracuję w systemie zmianowym i najgorzej jest na zmianie nocnej[w/w przelewanie , bulgotanie , gazy]. Jestem osoba,która łatwo się stresuje i nie prowadzi aktywnego życia w sensie nie ćwiczy[słyszałam,że to też może mieć wpływ] , jem mało warzyw i owoców[czy to może mieć wpływ na mój stan?

Gość gość
nawet azora bym wziela po glebokim namysle to stwierdzam. podaj to do protokolu :O

Gość Podstarzała Panna
napisze ktoś coś jeszcze?

Gość gość
13:03 Wiesz co, mnie mój obecny facet też na poczatku w ogóle nie pociągał ani nie podobał mi się. Jednak latał za mną jak głupi, był dla mnie dobry, wiec z nim byłam mimo że mi się nie podobał. Dopiero po jakimś czasie zaczął mi się bardzo podobać i pociągać mnie. A teraz po ponad trzech latach związku kocham go bardzo i działa na mnie, pociąga mnie. Tak wiec ty mylisz miłość z pożądaniem. Miłość rodzi się po dłuższym czasie. To że ktoś ci się podoba od poczatku to nie miłość tylko pożądanie. Dopiero jak z kim zamieszkasz to poznajesz człowieka. Może ten co od razu ci się spodobał po wspólnym zamieszkaniu by się okazał bardzo ciężki do życia i od razu zakochanie by ci szybko minęło. Ogólnie bardzo jesteś niedojrzala i nie masz pojęcia o miłości. Miłość to dla ciebie mokro w gaciach i to od pierwszego spotkania. Radze dorosnąć.

Gość gość
Zakochac mozna sie w KAZDYM wieku. Nie wiem, jak mozna sobie kalkulowac od - do...

Gość Podstarzała Panna
22:52 Sęk w tym, że ja z tym porządnym byłam prawie rok. Na początku znajomości uznałam, że mimo iż nic do niego nie czuję to dam mu szansę, bo to dobry facet. Jednak ta cała sytuacja coraz bardziej irytowała. On już mocno dążył do bliskości, a mi się chciało płakać gdy mnie całował. Na samą myśl, że miałby się oświadczyć wpadałam w panikę. Męczyłam się okropnie i uznałam, że jak przez rok go nie pokochałam to już chyba nie pokocham. Za krótko trwałam w tym dziwnym układzie?