Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spiczaste, stożkowe piersi w wieku 19 lat.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałam się zapytać czy jest może jakaś osoba która miała problemik z takimi piersiami ale teraz już nabrały kształtu i są piękne. Mam 19 lat, noszę biustonosz 85B. Proszę o jakieś może dobre rady by wykształcić je albo ciekawostki na temat tego czy przeszło. Pozdrawiam.

Gość gość
85 to ile ty ważysz ? 100 kilo?...ja ważę 83 kg i nie mam 85...masz na 100% źle dobrany stanik...a cycki stożkowe to najbrzydsze,no gorsze są chyba flakowate

Gość gość
Waże 68 kg przy wzroscie 172 cm do setki mi jeszcze daleko :)

Gość gość
Problemem na pewno jest kompletnie źle dobrany rozmiar stanika. Niszczysz sobie biust, dziewczyno!!!

Gość gość
Nie wiem, naprawdę leży idealnie.

Gość gość
popieram, obwód za szeroki o pewnie co najmniej 10 cm, miska też na pewno niewłaściwa... ja mam 170 cm i ważę 70kg, a noszę obwód 70

Gość gość
Nie leży idealnie, a ty po prostu nie masz pojęcia, jak leżący idealnie stanik wygląda. Ile masz pod biustem (zmierz na wydechu i ciasno) i ile w biuście?

piersi mają różny kształ na różnym etapie życia, teraz są stożkowate a za chwile będą wielie i pełne bo bedziesz w ciaży

Gość gość
Zloscnicazla dziękuję za odpowiedź

Gość gość
u brafiterki już byłaś? co ci wyszło zamiast tego 85B? 75E? 70F?

Gość gość
oj tam, oj tam... przecież nawet tu widać, że między obwodem o 10 cm za szerokim i z za małą miską, a takim właściwym i z dobrą miską nie ma żadnej różnicy: http://na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2011/02/maa-metamorfoza-czyli-jak-przesiadam.html ani w ubraniu, ani bez... to po co autorce brafitterka? :D A przesuwanie się za luźnego obwodu powodujące rozpłaszczanie piersi i ich niszczenie też w ogóle nie występuje, wcale nie jest niewygodny. Czepiacie się i tyle :D

Gość gość
Proszę o poważne odpowiedzi. Szukam tutaj pomocy i rad a widzę, że po Paniach można spodziewać się tylko sarkazmu... Eh.