Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia7843

Moj chlopak ciagle mi nakazuje

Polecane posty

Gość Monia7843

Hej, ostatnio jestem strasznie zla poniewaz moj chlopak zabronil mi wyjscia na dyskoteke z kolezankami. Pamietam jak sie poznalismy to zaimponowala mi w nim dojrzalosc i odpowiedzialnosc. Jest osoba bardzo ambitna i chce osiagnac swoj cel. Ciezko pracuje do tego stopnia ze mieszkami sami. Mamy dopiero po 20lat a on juz twierdzi, ze mam oderwac sie od iluzji studentow i zaczac myslec racjonalnie. Kochamy sie, ale ciezko mi sie dogadac z osoba ktora zachowuje sie jak 30letni facet.

Gość gość
ma racje

Gość gość
jestes dzieckiem jeszcze

Gość gość
rzuc go

Gość gość
I on osiagnie, a Ty nie.

Gość gość
mysle ze nie pasujecie do siebie

Gość gość
on jest jakis dziwny, tak mi sie wydaje

Gość Ninjahouse
Najpierw ustal sobie czy cel, który on chce osiągnąć naprawdę go, a tym bardziej Ciebie uszczęśliwi. I ile czasu zajmie dochodzenie do niego. Bo może się okazać, że potrwa to 10 lat przez które już dawno nie będziecie parą bo jedno z was takiego życia nie wytrzyma. Ze swojego doświadczenia wiem że ludzie nadambitni, to ludzie, którzy często unieszczęśliwiają innych dążąc do tego swojego celu.

Gość Patryk00oo
Nie pasujecie do siebie, ty jestes gowniarom a on juz doroslym mezczyznom

Gość gość
No i seks ma za darmo,nie musi płacić więc może więcej odłożyć.A ty będziesz szybciej powycierana i wyużywana.

Gość gość
Skoro juz jako chłopak wprowadza zakazy to co bedzie później , jesteś jeszcze młodą dziewczyną ktora chce sie wyszalec i nie rezygnuj z tego , nie mówię ze źle że facet ma cel w życiu , ale tak jak napisali wyżej , nie pasujecie do siebie , korzystaj z życia póki jesteś młoda

Gość gość
Uciekaj, bo z upływem lat on będzie coraz większym despotą.

Gość Monia7843
Dziekuje za odpis. Nie chce go stracic, kocha mnie, caly czas mi to powtarza i udowadnia. Jest osoba czula i towarzyska. Nie chodzi o to, ze mnie zatrzymuje na sile. On po prostu (tak mi sie wydaje) chce mi powiedziec ze mam wydoroslec.

Gość Monia7843
Nie wiem co o tym myslec

Gość gość
Do autorki, mój obecny mąż był taki sam, tzn. żadnego wychodzenia ze znajomymi bez niego itd. To jest po prostu chorobliwa zazdrość i brak zaufania. Ja niestety wcześniej tego nie zauważałam i godziłam się na to, a teraz jest już za późno i zbieram tego "żniwa". Nie mam przez niego znajomych:( On nie czuje się nawet winny. Jedyne co ci moge doradzić, to idź ze znajomymi jak chcesz, bo później możesz już ich nie mieć. A 20 lat to piekny wiek i wyszaleć się, zabawić "wypada" jak najbardziej. A jesli bedzie ci robił sceny zazdrosci bez powodu, zostaw go, nie bedzie ciebie wart. Trzymaj się

Gość gość
twój chłopak wie,co chce osiągnąć. ty natomiast jestes zwykłą gówniarą

Gość gość
Jak dla mnie to za poważny ten Twój chlopak.