Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można kochać kogoś, kto przyjaźni się z moim wrogiem

Polecane posty

Gość Goschgh

Też jestem w takiej sytuacji. Odeszłam a też jestem słaba. Trzeba się trzymać z daleka.

Gość Gosc

Odpowiadając na pytanie zawarte w temacie: tak, można kochać takiego kogoś. Ale to bardzo boli

Gość sdfsjjk

Mam identyczną sytuację. Facet który coś odemnie chce jednocześnie lubi kogoś kto zachowywał się bardzo źle w stosunku do mnie.. 

Mam ochotę ich olać obu. Ale też wiem że zachowanie tego gościa wynika z tchórzostwa bo on boi sie stracić kolegę do którego no właśnie "nic nie ma pozatym że ten kolega był nie okey wobec mnie"

Pozatym na razie ta znajomość jest na takim etapie że nie obiecywaliśmy sobie niczego. A żeby było trudniej to tamto złe z jego kolegą zaczęsło się zanim on coś do mnie poczuł.

Jednak nie mogłabym toleować kogoś kto przymyka oczy na to jak jestem traktowana.

Faceci to tchórze. Nie musiałby kończyć z nim znajomosći gdyby dostadnie ustawił go do pionu i nietolerował takiego zachowania.

Gość sdfsjjk

w 99 procent pryzpadków takie ktoś jest tchórzem i boi się w ciebie zainwestować plus nisko ocenia twoją wartość.