Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mimo wielu kampani nie zostałam przepuszczona w ciazy jak byłam

Polecane posty

Gość gość

w sklepie odzieżowym - Zara. Jestem w 4 miesiącu, nikt nie zaproponował mi aby stanęła przed panem ktory stał przy kasie i był obsługiwany. Musiałam stać za nim. Po co w takim razie te wszystkie cholerne kampanie!!!!

Gość gość
W 4 miesiącu to wygląda się co najwyżej jak po pozadnym obiedzie. A skąd mamy wiedzieć że dana osoba jest we wczesnej ciąży ? Nikt nie ma usg w oczach

Bo to tylko kampanie, a osoby, które je prowadzą, nie mają możliwości nacisku. Ludzie natomiast sami wybierają, komu i jak chcą pomóc. Ja ustępuję miejsca paniom w ciąży, a jeśli chodzi o kolejki - przepuszczam te, które ewidentnie źle się czują lub o to poproszą, mówiąc, że źle się czują. Brzucha w 4 miesiącu prawie nie widać.

Gość gość
Dobre!Skad biora sie takie nawiedzone jak autorka.Ciekawe skad inni maja wiedziec,ze kobieta jest w ciazy skoro to dopiero 4 miesiac.Nikt nie jest wrozka i nikt tez nie ma rtg w oczach.Poza tym nikogo nie zmusisz,autorko do ustapienia ci miejsca bo to zalezy tylko i wylacznie od czyjes dobrej woli.Nie ma zadnego przymusu.Nie wiem co sie dzieje z dzisiejszymi kobietami.Niedlugo tuz zaplodnieniu beda burzyly sie,ze nikt nie przepuscil ich kolejce do lekarza czy sklepu.

Gość gość
przesadzasz i kłamiesz, sama piszesz że stanełaś za panem który był już obsługiwany , czyli to nie była zadna kolejka, i czy panie miały przerwac obsługiwać tego pana by ZARAZ NATYCHMIAST zajać sie tobą, i co królewno co ci sie atało złego bo narazie plujesz tylko jadem