Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byc bardziej pozytywna osoba

Polecane posty

Gość gość

widze zlo w kazdej osobie i dziala to tak, jak samospelniajaca sie przepowiednia.....

Gość gość
Nie mam z kim porozmawiac.. nie umiem wyyrazic o co mi chodzi. Meczy mnie depresja, czuje sie jakbym byla sama na swiecie. Strasznie siebie nienawidze, nie moge patrzec na swoja twarz w lustrze, nie chce wychodzic z domu, nie chce wzroku innych ludzi na sobie, nie lubie swojego ciala, tego ze istnieje.

Gość gość
A pisać tu chcesz? To jeszcze nie tak źle z Tobą. To znaczy że jeszcze walczysz o siebie i masz nadzieję.

Gość gość
14:13 Tak bardzo Ci współczuje,miałem tak samo. To istne piekło !

Gość gość
Dużo by pisać. Po pierwsze, wartości religijne. Po drugie, właściwy osąd siebie samego i ludzi. Po trzecie,chodzić do spowiedzi. Dzięki temu nauczysz się przebaczać. Po czwarte, każdy ma w sobie egoizm, pychę. Nie jesteś idealna. Ja też nie. Jesteśmy tylko ludźmi. Śmiertelnymi.Kruchymi. Ten świat oferuje leki, ale one tylko znieczulają, ale przyczyny nie likwidują. Głowa do góry. Szukaj Boga :)

Gość gość
Najważniejsze to wzbudzić w sobie poczucie własnej wartości. Nie pewność siebie, ale poczucie wartości którą mamy. Można inaczej to nazwać miłością własną. Bo dopiero jak pokochamy siebie i zobaczymy w sobie dobro, to zobaczymy je w innych. Inaczej mówiąc: z pustego i Salomon nie naleje;p Tu masz link o tym: https://www.youtube.com/watch?v=VRRhDniFZxo