Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wplatalam sie w dziwna sytuacje z zonatym.

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, on 36.... on jest meksykaninem, uczy mnie hiszpanskiego, ma piekna zone z Ukrainy... Ostatnio sie calowalismy, on wciaz do mnie pisze... Ja nie jestem w nim zakochana ale chcialabym sprobowac jak to jest ze starszym... A jednak on ma w domu zone, w ciazy, wydaje sie byc kochajacym i czulym partnerem...

Gość gość
Jaki żałosny typ :O Dałabyś żonatemu frajerowi, co chce zdradzić żonę? Dlaczego nie ma solidarności wśród kobiet?

Gość gość
Ile lat ma jego żona? A on jak wygląda?

Gość gość
mam duży biust , więc szybko robię postępy po hiszpańsku. łatwiej mi idzie po francusku choć początki były trudne bo się brzydziłam

E tam solidarnosc. Zona to banderowka. Nie miej litosci. Ona by Ci odbila chlopaka/męża i jeszcze zjadla by dziecko. Poczytaj o Wolyniu. Autorko rob to na co masz ochote. Jak jest przystojny i nie smierdzi to korzystaj :)

Gość gość
Nie przespalam sie z nim, mam ogromne wyrzuty sumienia patrzac na jego wiadomosci, - on jest bardzo sprytny i inteligentny, nie pisze jak napalony facet, czasem skomplementuje w jakis wyjatkowy sposob ale nic co by moglo wskazac ze chce zdradzic zone, wszystko wyglad ajakby naprawde prowadzil ze mna zajecia hiszpanskiego w przyjacielskiej rozmowie. Czasem sprawialy ze czulam sie nieco speszona ale potem tlumaczylam sobie ze on jest z innej kultury wiec jest bardziej bezposredni (naprawde nie pisal jak napalony typ). A ostatnio sie calowalismy, juz chcial mnie rozbierac ale powiedzialam stop. Nie jestem w nim zakochana, ... On naprawde wyglada jakby kochal swoja zone, oni oboje sa bardzo dobrze wyksztalceni (jego zona jest naukowcem ! ) , on zreszta tez, ta kobieta jest bardzo ladna i wydaje sie byc sympatyczna... Ja jestem bardzo mloda i pierwszy raz spotyka mnie taka sytuacja. Kiepsko sie z tym czuje.

Gość gość
Zrozum dziecko to stary facet wie jak zakręcić małolatą daruj sobie, nie bądź głupia. Che cię przelecieć za darmo i bez zobowiązań. Tacy są faceci. Nie daj się wykorzystać, na koniec wyjdziesz na małą d/zi/w/kę.

Gość gość
czuje jego podstęp. mama mnie zawsze przestrzegała od dziecka bym się wystrzegała penisa. , że penis to zło

Gość gość
Wacław Biurek z krakowa, zona naukowiec czy sprzedaje farmaceutyki :D ales sie wydal, za wnuczke banderowca :D krk mc proncie style

Gość problemzhiszpanskim
myslicie ze to sie wyda jesli bysmy sie przespali ? myslicie, ze on kiedykolwiek zdradzil swoja zone ? Jedyne co mnie szokuje to to, ze on wydaje sie byc bardzo porzadnym czlowiekiem. Ma zone z ktora podrozuja wiec czego on ode mnie chce. Nie wiem czego mu brakuje bo jego zona jest naprawde ladna kobieta. Najlepsze jest to, ze ja nie jestem jakas seks bomba. Wygladam mlodo, nie lubie wyzywajacych ubran i makijazu ... CHcialam sie uczyc hiszpanskiego ale teraz to zmierza w dziwnym kierunku. Najgorsze jest to, ze przeszlo mi przez mysl jakby to z nim bylo ...

Gość gość
jak mozna brac lekcje sam na sam z facetem. to samo przez sie prowokuje do tak ohydnych sytuacji. ja bym brala tylko u kobiety lekcje albo zapisala sie na zajecia w grupie w szkole jezykowej. szok!

Gość problemzhiszpanskim
bo z polakami mam już dosyć tylu ich było.....mam nadzieje , że ten meksykanin by nie rozpoznał , że mam bogate doświadczenie....

Gość gość
f

Gość gość
masakra

Gość gość
mala d