Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
Ty jesteś p*****lnieta :D

Gość gość
Zdecydujcie się ameby. Albo hejtujecie, albo macie pretensje że jesteście hejtowane :)

Gość gość
Cześć Obspermiona, to ja, Shatyn. :D

Gość gość
Jak to Ty.To sie pieprznij w ten pusty,stary leb:D:D:D

Gość gość
To ja Agatko, pewnie że ja. Ty mnie zawsze poznasz, myślę że dobrze byśmy się dogadali w łóżku :)

Gość gość
Rukola, kafezdzira, marian, pijawka.... Wszyscy to szatyn. Bosz, co za tepe loszysko :o 🖐️

Gość gość
Spoko, zaraz strzeli sobie lufkę i od razu humor się naszemu nerwuskowi poprawi ;)

Gość gość
Jedna sie z Arabusami jednala, druga z Zydami pol zycia. Nie wiem ktora lepsza :o

Gość gość
1. skąd tylu debili w narodzie??? Mam identyczne odczucia czytając twoje pretensje o hejt na Odurzoną :)

Gość gbur
Kabaret "Ucho prezesa" to maly pikus w stosunku do obecnej partii rzadzącej czyli PiSu :-D Oto 4 zdarzenia ostatnich 2-ch dni: 1. Antoni Macierewicz przekonuje NATO do katastrofy smoleńskiej. 2. Mateusz Morawiecki w 'Deutsche Welle' twierdzi, iż prawo nie jest najważniejsze. Czyli optuje za bezprawiem. 3. Waszczykowski stwierdza, iż Holandia nie spełnia standardów europejskich, gdyż nie posiada Trybunału Konstytucyjnego. 4. Prezes Kaczyński „patriotyczne” donosi na Donalda Tuska i chce go ścigać Europejskim Nakazem Aresztowania.

Gość osa bzzzzz
gbur dziś > Masz racje, rządzący to kabaret na pisowskim polu buraczanym ;):P

Gość gość
Obspermiona, to ja, Shatyn. Właśnie prowadzę samochód w automacie, zazdrościsz? :D

Gość gość
Takich dorobiliśmy się reprezentantów, którzy na zewnątrz nie potrafią trzymać fason dumnego Polaka

Gość gość
Obspermiona ciągnie mirkowego flaga, teraz nie odpisze :)

Gość gość
Zobaczcie sobie jak Sadurska, szefowa gabinetu Dudusia, rzadko występuje bo ma mało do powiedzenia, ale ustawiona w jednym szeregu z prezesem PiS i innymi politykami tej partii wzięli się za łapki, falują, podskakują i razem śpiewają na cześć ojczulka Tedi. Takie to śmieszne i kompromitujące postaci reprezentują PiS, ale na szczęście nie Polaków ŻENADA!!! --->>> https://www.youtube.com/watch?v=dVuz10wpkx0

Gość Arecki446
wszystkim proponuję oglądać na fokusie dokument o 21-ej.

Gość gość
Waszczykowski to dopiero burak. Zaprezentował się iście buraczano na panelu dyskusyjnym w Monachium, gdzie posadzili go wraz z wiceszefem Komisji Europejskiej Timmermansem. Waszczykowski zaatakował Holendra zarzutem, że Holandia nie spełnia standardów europejskich, gdyż nie posiada TK. Tylko nie powiedział, że o prawa obywatelskie Holendrzy dobijali się wiekami, wywalczyli je i żadnemu holenderskiemu politykowi przez myśl nie przejdzie, aby je odbierać, bo byle sąd przywróci polityka holenderskiego do porządku prawnego

Gość gzub
hahaha Timmermans zrecenzował pisowską walkę z demokracją godną porządnego KOD-owca „W dniu, w którym rząd (holenderski) będzie ingerował w sądownictwo, ja też wyjdę na ulicę” - powiedział :p

Gość gość
Logujcie się grubasie i pijaczko :D

Gość gość
21:20 Bonty co najwyzej w takiej sytuacji odswiezysz strone patrzac na to, jak skomentuje to twoja kolezanka. Ewentualnie sobie postukasz radosnie w klawiaturke. Taka tam, subtelna, roznica, pijaczko. Gdyby reinkarnacja byla faktem, bylabys niemiecka dzivka w Treblince, szmato bez honoru.

Deutsche Welle: Jest pan autorem polityki gospodarczej rządu PiS. Można zauważyć silną ingerencję państwa w życie gospodarcze. Czy idziemy w kierunku etatyzmu, kapitalizmu państwowego? x Mateusz Morawiecki: Absolutnie nie. My dążymy do gospodarki solidarnej. To jest społeczna gospodarka rynkowa. Tak jak ekonomiści Walter Eucken i Alexander Rüstow ją zaplanowali w erze powojennej. My chcemy wciągnąć na tę łódkę jak największą część społeczeństwa. Co do przedsiębiorstw państwowych, z obecnie 400 chcemy sprzedać jak najszybciej 380, gdyby tylko znalazł się chętny. To niestety nie jest takie proste. Chcemy zachować pod kontrolą państwa tylko 20 przedsiębiorstw o strategicznym znaczeniu. x Całość: http://tnij.org/snrvps7 x x To dla tych którzy jeszcze niedawno krzyczeli o tym, że PO rozsprzedała polski przemysł....:D

cd... x Flagowym pomysłem rządu jest zasiłek 500+. Będzie jeszcze mieszkanie+. Czy Polskę stać na takie wydatki? x - 500+ jest z jednej strony wielkim transferem społecznym, a z drugiej strony wielkim apelem o zmianę trendu demograficznego. A mieszkanie+ nie będzie robione z budżetu. To jest wielka inżynieria finansowa, połączona z aktywizacją uśpionych dotąd aktywów. Jeśli samorząd, lub wielka spółka, a nawet osoba prywatna ma kawałek ziemi, który może być wykorzystany dla budowy mieszkań, to chcemy budować i tym samym odejść od tych 50-, 70-procentowych marż, które realizowali deweloperzy. x DW: Z jakim efektem? x - Ceny mieszkań można obniżyć o połowę. Wtedy więcej ludzi będzie na nie stać. Z budżetu pójdą na to pojedyncze miliardy, a cały program zmobilizuje setki miliardów. W następnej kadencji Sejmu rokrocznie powstaną w ten sposób dodatkowo dziesiątki, a może nawet setki tysięcy mieszkań. Mam też nadzieję, że w ciągu czterech lat powróci z zagranicy dzięki tym planom powyżej stu tysięcy osób, i to jest raczej ostrożne założenie. x x Czyli Morawiecki planuje spowodować to, że majątki wielu Polaków stopnieją o połowę. Oczywiście to mu sie nie uda ale brzmi groźnie...

Są tacy, o czym oczywiście wiecie, którzy bez dania gdzieś d**y to wprost wytrzymać nie mogą. Przykład jakiś? Bardzo proszę. W rocznice powstania Armii Krajowej prezydent Duda nazwał Powstanie Warszawskie „największą w całej wojnie bitwą miejską„. Niestety, jaki z niego prawnik, taki i mniej więcej historyk. x Nie wnikając w szczegóły i zbyt daleko idące dywagacje zakładam po prostu, że tak jak prezydent ma prawo do swobodnej interpretacji prawa i zapisów Konstytucji, tak i ma prawo do swobodnej i zgodnej z zamówieniem fantazyjnej interpretacji faktów historycznych. x Z tą „największą bitwą miejską” to jest tak, że zależy jak kto liczy. Dla jednych dwa dodać dwa to jest cztery, dla innych – w tym pewnie i dla pana prezydenta – dwa dodać dwa to już dwadzieścia dwa. I tej rewolucyjnej metody matematycznej pan prezydent się kurczowo trzyma. x Tymczasem skoro mówimy o wielkiej „bitwie miejskiej”, to czemu nie wspomnieć o Stalingradzie? Pan prezydent może co nieco niedouczony, mógł pewnie o niej nie słyszeć. Ale ona była! Dla zdecydowanej większości normalnie a nie poppatriotycznie zorientowanych historyków, to klasyczny przypadek bitwy miejskiej mimo, że czasami walki przenosiły się poza granice całkowicie zrujnowanego już miasta. x Porównanie obu bitew niestety nie potwierdza patriotycznej w założeniu tezy pana prezydenta. x Całość:

Gość gość
Otulona, masz niepowtarzalną okazję zgłoszenia do usunięcia swoich żenujących wpisów po pijaku, na forum jest modka :D :D 🖐️

Gość otulona niezalo
obecnie nie jestem w stanie odnaleźć guziczka enter :classic_cool:

Gość myro niezalo
za to znaleźliśmy razem inny guziczek :classic_cool:

Gość Iftarka
A ja znalazlam kawalek pizzy za szafka :classic_cool:

Gość Ifka niezalo
zrobiłam sobie nim dobrze aż ser wyszedł nosem :classic_cool:

Gość Ifka niezalo
TVP nie wspomniało o nagrodzie A. Holland. I dobrze, to nie Animal Planet :classic_cool: