Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam oszukana przez mężczyznę pozwanego w Internecie czy policja go znajdzi

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zostalam oszukana przez mężczyznę na 10 tyś złoty. Znam tylko jego imię i numer gadu gadu. Mam też jego zdjęcie. Czy policja go znajdzie. Gg usunął. Proszę powiedzcie. To sprawa delikatna jeśli policja nie da rady go znalesc to nie Bede im się tłumaczyć i wstydzić. Jest jakaś szansa

Gość gość
GG jesli usunięte zostawia ślad na serwerze firmy, z jakiego IP zalozyl, z jakiego sie logowal. Myslę, ze to sprawa bardzo trudna i by sie toczyla dlugo albo by ci przyslali pisemko z prokuratury o nie odnalezieniu sprawcy... moze zapytaj adwokata ? prędzej detektyw by go odnalazł, moja kolezanka korzystala z takiej uslugi, bylej policjantki, odnalazła faceta który zostawił ją z dzieckiem i naciągnal na kredyt, znalazl siew Norwegii.

Gość gość
Nie wiesz jak się nazywa, nie znasz adresu, numer gg usunął.... zniknął jak duch. Pytanie, po co wysłałaś mu 10 tysięcy zł ? Moim zdaniem nie ma szans na odnalezienie tego gościa.

Gość gość
Cywilne sprawy karne nigdy państwo nie załatwia tak jak państwowe szkody. Zapamiętaj jedno. Koszty operacji się liczą.

Gość gość
Nic poza tym nie wiem pieniądze otrzymał do ręki nie mam żadnych dowodów.. chciałam pomóc mu.

Gość gość
Znasz go z neta, jego imię i... nr gg :D i dałaś OBCEMU 10 tysiaków no to sorry, ale czy ty zdrowa na umyśle byłaś? A druga sprawa, jak mu te pieniądze dałaś?

Gość gość
Też myślę, że policja cię oleje albo śledztwo będzie trwało nie wiadomo ile

Gość gość
1. Imię mogło być fałszywe - więc nawet tego nie masz 2. GG mógł założyć z innego sprzętu i nawet IP nie da się ustalić prawdziwego 3. O ile on na zdjeciu, to jedynie pozostaje prywatny detektyw, ale mając tak mało, sporo kasy cię to będzie kosztować, możliwe ze tyle co już straciłaś. A najwazniejsze jak można komuś obcemu zaufać na taką kwotę i nawet do dowodu nie spojrzeć, że juz nie wspomną o spisaniu umowy na pożyczkę. No przecież sama się podłożyłaś.

Gość gość
A i jeszcze coś. Nawet jeśli go znajdą, to jak udowodnisz, że mu pożyczyłaś te pieniądze? Nie masz żadnego świcha z przelewem, umowy na pożyczkę itd. On może się wyprzeć że w ogóle coś brał, albo że to nie była pożyczka tylko że dałaś mu kasę.

Ejjj! Może mi pomożesz? 1 tysiak styknie. Potrzebuję się spotkać z kumplami, popić i coś zeżreć. Gg masz w opisie a imie jakie Ci się podoba?

Gość gość
to zależy gdzie mu dałaś te pieniądze może jest na kamerze ?

Gość gość
12:07 ta i może są jego odciski palców na klamce

Gość gość
Wrzuć jego zdjęcie na zapodaj.net Może ktoś z nim też koresponduje i go rozpozna?