Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda Romanowska

Błonnik witalny na oczyszczanie organizmu z toksyn opinie

Polecane posty

Gość Matylda Romanowska

Znacie jakieś metody na oczyszczanie organizmu?

Gość Moniq28
Dużo ruchu, woda z cytryną, dobry suplement diety.

Gość gość
Ja np. nic nie jadłam jeden dzień i piłam wodę niegazowaną.

Gość Dari5
Próbowałaś błonnika Fibre select ? Jest bardzo skuteczny i naturalny.

Gość gość
"Detoks = ściema Do usuwania toksyn z organizmu służy, że tak powiem, dupa. Osoby bardziej natchnięte medycyną odpowiedzą, że raczej wątroba i nerki – to tam bowiem odbywają się procesy odpowiedzialne za usuwanie z organizmu tego, co w nim niepotrzebne. Efektywnie – wszystko co zbędne ląduje w toalecie i atmosferze. I nie potrzeba do tego plastrów, świeczek, kamieni ani specjalnych pokarmów. Z medycznego punktu widzenia „detoksykacja” to proces nagłego odstawienia substancji wywołującej negatywne skutki dla organizmu. Na przykład – jeśli łoisz codziennie wódkę, to zaprzestanie jej stosowania sprawi, że ropoczniesz „detox”. Jeśli miałeś sporo punktów doświadczenia w spożywaniu alkoholu – proces ten może wymagać pomocy personelu medycznego, przemysłu farmaceutycznego i psychiatry. Podobnie – jeśli żona karmi Cię cyjankiem, nagłe odstawienie trucizny sprawi, że twój organizm zacznie detoks. Sam. Bez łaski. Jak przesadzisz, czasami lekarz zaleci dializę, odtrutkę i takie tam. Ale uwierz mi (narazie na słowo) – to czy wpijesz do kolacji z cyjankiem szklanke soku z buraka, zjesz na deser pęczek kiełków rzodkiewki, wypijesz napój oczyszczający, przylepisz sobie plaster „odtruwający” czy połkniesz suplement diety – nie ma absolutnie żadnego znaczenia (chyba, że po soku z buraka – tak jak ja – zwymiotujesz; wtedy część spożytych toksyn może szybko opuścić organizm tą drogą, którą się do niego dostała). Odruch wymiotny bowiem, kaszel czy biegunka – to kolejne sposoby w jakie twój organizm pozbywa się (gwałtownie) tego, co uważa za szkodliwe."

Gość Darek Latoszek
Błonnik witalny to substancja stworzona przez naturę. Skutecznie oczyszcza organizm z toksyn, poprzez usprawnienie funkcjonowania organów odpowiedzialnych za usuwanie szkodliwych składników. Innymi słowy odblokowuje naturalne zdolności organizmu, wspiera go w codziennej ciężkiej pracy.

Gość Kaja244
Błonnik oczyszczający jest skuteczny, ale tak prawdziwy nie jakieś badziewie z marketu. Zobacz ten https://www.ichemia.pl/186,blonnik-oczyszczajacy-900g-bio-line.html

Gość gość
"Detoks = ściema Do usuwania toksyn z organizmu służy, że tak powiem, d**a. Osoby bardziej natchnięte medycyną odpowiedzą, że raczej wątroba i nerki – to tam bowiem odbywają się procesy odpowiedzialne za usuwanie z organizmu tego, co w nim niepotrzebne. Efektywnie – wszystko co zbędne ląduje w toalecie i atmosferze. I nie potrzeba do tego plastrów, świeczek, kamieni ani specjalnych pokarmów. Z medycznego punktu widzenia „detoksykacja” to proces nagłego odstawienia substancji wywołującej negatywne skutki dla organizmu. Na przykład – jeśli łoisz codziennie wódkę, to zaprzestanie jej stosowania sprawi, że ropoczniesz „detox”. Jeśli miałeś sporo punktów doświadczenia w spożywaniu alkoholu – proces ten może wymagać pomocy personelu medycznego, przemysłu farmaceutycznego i psychiatry. Podobnie – jeśli żona karmi Cię cyjankiem, nagłe odstawienie trucizny sprawi, że twój organizm zacznie detoks. Sam. Bez łaski. Jak przesadzisz, czasami lekarz zaleci dializę, odtrutkę i takie tam. Ale uwierz mi (narazie na słowo) – to czy wpijesz do kolacji z cyjankiem szklanke soku z buraka, zjesz na deser pęczek kiełków rzodkiewki, wypijesz napój oczyszczający, przylepisz sobie plaster „odtruwający” czy połkniesz suplement diety – nie ma absolutnie żadnego znaczenia (chyba, że po soku z buraka – tak jak ja – zwymiotujesz; wtedy część spożytych toksyn może szybko opuścić organizm tą drogą, którą się do niego dostała). Odruch wymiotny bowiem, kaszel czy biegunka – to kolejne sposoby w jakie twój organizm pozbywa się (gwałtownie) tego, co uważa za szkodliwe."

Gość Luksiagha
@Kaja244 ja ten błonnik kupuję z ichemia.pl i stosuję, na prawdę bardzo dobrze oczyszcza organizm z toksyn i działa prawidłowo, za taką niską cenę jak go sprzedają to nic lepszego nie znajdziecie.

Gość Ewelina 34
Łatwiejsze odchudzanie, płaski brzuch, lepszy wygląd, a nawet wyższe libido. Fibre Select okazał się niezastąpiony. Jestem pozytywnie zaskoczona, jak wiele zmienia ten proszek. Rozpuszczam go w soku pomarańczowym i piję każdego dnia. To działa, efekty są super. Dzisiaj nie wyobrażam sobie życia bez Fibre Select!

Gość ewelinn7
W ichemia.pl jest błonnik oczyszczający do kupienia, daje dobre efekty, jest naturalny, więc o niebo lepszy niż te chemiczne marketówki.

Podchodzę do takich nowości sceptycznie. Ja bym proponowała jednak zioła i naturalne metody czyli miód i cytryna.

Gość gość
"Detoks = ściema Do usuwania toksyn z organizmu służy, że tak powiem, d**a. Osoby bardziej natchnięte medycyną odpowiedzą, że raczej wątroba i nerki – to tam bowiem odbywają się procesy odpowiedzialne za usuwanie z organizmu tego, co w nim niepotrzebne. Efektywnie – wszystko co zbędne ląduje w toalecie i atmosferze. I nie potrzeba do tego plastrów, świeczek, kamieni ani specjalnych pokarmów. Z medycznego punktu widzenia „detoksykacja” to proces nagłego odstawienia substancji wywołującej negatywne skutki dla organizmu. Na przykład – jeśli łoisz codziennie wódkę, to zaprzestanie jej stosowania sprawi, że ropoczniesz „detox”. Jeśli miałeś sporo punktów doświadczenia w spożywaniu alkoholu – proces ten może wymagać pomocy personelu medycznego, przemysłu farmaceutycznego i psychiatry. Podobnie – jeśli żona karmi Cię cyjankiem, nagłe odstawienie trucizny sprawi, że twój organizm zacznie detoks. Sam. Bez łaski. Jak przesadzisz, czasami lekarz zaleci dializę, odtrutkę i takie tam. Ale uwierz mi (narazie na słowo) – to czy wpijesz do kolacji z cyjankiem szklanke soku z buraka, zjesz na deser pęczek kiełków rzodkiewki, wypijesz napój oczyszczający, przylepisz sobie plaster „odtruwający” czy połkniesz suplement diety – nie ma absolutnie żadnego znaczenia (chyba, że po soku z buraka – tak jak ja – zwymiotujesz; wtedy część spożytych toksyn może szybko opuścić organizm tą drogą, którą się do niego dostała). Odruch wymiotny bowiem, kaszel czy biegunka – to kolejne sposoby w jakie twój organizm pozbywa się (gwałtownie) tego, co uważa za szkodliwe."

Gość fiftusiek
Ja właśnie kupiłam błonnik dzięki Waszej rekomendacji na ichemia także zabieram się do testowania, oprócz tego świetne olejki wzięłam przy okazji

na mnie blonnik dziala chyba odwrotnie, bo po dodawaniu go do owsianki nabawilam sie ostrych zaparc ;/ tez tak macie? raz nawet skonczylo sie wizyta u lekarza. podobno mam problem z jelitami, a zeby usprawnic ich dzialanie polecil stosowac dicopeg 10g dlatego zanim zaczniecie dzialac z blonnikiem lepiej sprawdzic czy na pewno bedzie wam sprzyjal

Gość gość
WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!! WYPEIRDALAJ k********o spameerska!!!

Gość aadaa

Na stronie proaktiv.pl masz duży wybór metali szlachetnych do terapii i profilaktyki. Ja ze swoich doświadczeń to najbardziej bym polecała srebro. Świetna detoksykacja organizmu, można oczyścić sobie wnętrze ze wszelkich złogów, zgasić nawet najmniejsze ogniska zapalne wywołane przez pasożyty i patogeny.