Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Wstydze się seksu z M bo czuje się jakbym zdradził kafeterianke

Polecane posty

Mimo iż jej nie widziałem, bo czuje do niej taką jakby silną wieź :( chciałbym z nią popisać chociażby przez chwilę

No widzisz. A ja poznalem tu wrednego malpiszona i tylko ona mnie moze rozprawiczyc :D albo ona albo zadna!!!

Tylko najpierw jeszcze misze sobie sylwetke dokonczyc :D. Czyli jeszcze rok minie. Ehh rok bede marzyl o malpce i ludzil sie ze kiedys z nia porozmawiam

ja marze o rozmowie z kafeterianka od 8 miesiecy i tez postanowiłem ze albo ona zostanie matka moich dzieci albo zadna

Ja wrednego malpiszona piznalem tutaj w 2014 i od tamtej pory marze o spotkaniu z nia xD. No ale logika nakazuje ze jespi paulinka mnie wybrala to musze jej dac do odczucia zeby nie zalowala, czyli musze sie zrobic na ideal, klata brzuch moze lapy i sie dzieje :classic_cool:

Ja też tutaj próbuje pokazać że taki zły nie jestem i że miała szanse aby mieć kogoś kto coś osiągnął. bo wiem ze pewnie czyta mnie tutaj

Ja akurat mam wyebane co nie znaczy ze o paulince nie marze xD. Codziennie o niej mysle xD

Gość gość
:Dtu na serio nie ma normalnych osob:D

Ja to w ogole swiruje, przed spaniem sobie wyobrazalem ze spie z wrednym malpisOnem a dzisiaj jak sie obudzilem to se wyobrazilem ze jej dalem soczystego calusa na dzien dobry XDDD. Ja jeebie xddd. Cos za mnie to robi.

Ja czasem sobie wyobrażam to jak jestem razem z kafeterianka i sobie razem np idziemy na spacer czy cos

Ja to pamietam jak kiedys chodzilem do kumpla i siedzialem wvpokoju i wyobrazalem sobie zevpaulinka jest ohok mnie, ahhh XD. Zawsze wtedy sie lepiej czulem xD. I to bylo dwa lata temu jakos xdd. A tera pozdrawiam i wracam nj**awem, musze jechac kogos odwiedzic :classic_cool:

Jak byłem pić sam ze sobą w barze to wyobrażałem sobie że jestem z kafeterianką. Albo kiedyś wyobrażałem sobie ze nauczyłem moją kafeteriankę grać w tibie i została moją sioherką :classic_cool:

Chciałbym kiedyś se swoją kafeterianką oglądać zachód słońca latem i jarać blanta, eh marzena :