Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domowa Przystań Władysławowo opinie

Polecane posty

Gość gość

Może trafię tu na kogoś kto tam był na wakacjach bo szukam opinii o pensjonacie szczególnie, że jade z 2 dzieci. Ktos coś ? Jakie pokoiki , plac zabaw, kuchnia i czy tak niedaleko do plazy jak piszą? I jak okolica ? Przyjemna ?

Gość zakochanawpolskimmorzu
To Chłapowo, taka spokojniejsza mieścinka obok Władysławowa prawie jak dzielnica Władka. Okolica bardzo fajna, ciekawa i dobra pod katem dzieciaków, plaża ładna, czysta, sporo miejsc spacerowych. W Chłapowie masz też duży ośrodek / kompleks sportowy z boiskami, trawką, jest gdzie się pobawić z dzieciakami ( czasem przyjeżdżają tam sportowcy i można jakąs gwiazdę zobaczyć ). Tego konkretnego ośrodka nie znam - ja d Władysławowa co roku jeżdżę, ale co do okolicy i atrakcji także pod kątem dzieci - bardzo polecam

Ja byłam w tamtym roku .Opiszę dokładnie do pierwszego zejscia rzeczywiści bardzo blisko ( ale to klif więc są schody można sie przyzwyczaić:)Pokoje czyste i zadbane , plac zabaw może być , kuchnia to aneks, gdzie można coś zagrzać , ale jeśli ktoś chce gotować na wakacjach to tak średnio , ale mają jeszcze kemping i tam dużą kuchnię , gdzie mogliśmy usmażyć rybkę prosto z morza:)a i byłam z naszą kotką , wszędzie mi odmawiano albo liczyć chcieli za kota jako za człowieka a tu nieduża dopłata.Właścicielka bardzo miła , mąż zajęty pracą trochę gbur ale co mnie to obchodziło.Ja polecam chyba , że ktoś szuka super luksusów no ale to już nie w tej cenie.Chłapowo to fajna miejscowość i tanie smaczne obiady :)

Fajny pensjonat położony praktycznie nad samym morzem. Mogę go z czym sumieniem polecić każdemu. Dobrze wyposażony, w dobrym stanie, uczynni właściciele szczególnie Pani Kasia :) zawieźli naszą córkę do szpitala w Pucku , bo przyjechaliśmy pociągiem .Mnóstwo barów wokół .Pyszne obiadki niedaleko naprawdę jak u mamy w Solarze. I potwierdzam dobry standard a cena niewygórowana.

Gość gość
Bardzo fajne pokoje znajdziemy w www.apartinfo.net we Władysławowie. W apartinfo znajdziemy bardzo ładne mieszkanie w każdym zakątku Władysławowa. Jeżeli ktoś jest fanem kwater Apartinfo to mają też swoje filie w całym trójmieście, Juracie, Jastrzębiej Górze, Jastarni.

Gość gość
Jeżeli szukasz wygodnej kwatery na jesienny wypad nad morze to warto wejść na strone www.victus-sopot.pl i zapoznać się z ofertą już po sezonową.

Gość Noemi

byliśmy w tym pensjonacie w maju , miejsce do polecenia , bardzo blisko morza , pokoje czyściutkie , po remoncie , lodówka i tv plazma , plac zabaw dla dzieci , samo Chłapowo to dobra alternatywa zamiast Władysławowa ....polecam