Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie i w jaki sposób poznałyście swoich męzów?ile miałyście lat?

Polecane posty

Gość gość
Ja 21, mąż 22. Poznaliśmy się w studenckiej knajpce, której już niestety nie ma. Jesteśmy razem od 13 lat, po ślubie 8, dwoje dzieci, fajne, spokojne i szczęśliwe życie. Wszystkim życzę takiego męża :)

Gość gość
W pracy. Restauracja. Byłam nowa pracowałam jako manager. On był szefem kuchni. Pracowaliśmy razem po 12 h dziennie. Coś iskrzyło, ale związki były bardzo źle widziane w pracy. Na którejś z imprez po prostu wylądowaliśmy w łóżku, ale do niczego poważnego nie doszło. Potem poleciało już bardzo szybko. On zwolnił się z pracy. Po kilku miesiącach ja też zmieniłam pracę. Razem jesteśmy 10 lat. Małżeństwem 8 lat. Mamy 3 letnie dziecko. Szczęśliwi

Gość gość
Miałam 23 lata, a poznaliśmy się z mężem na imprezce zorganizowanej przez moją koleżankę ze studiów i jego kolegę z pracy (którzy nawiasem mówiąc byli parą i chcieli nas zapoznać).

Gość gość
W domu znajomych. Mialam 26 lat, on 27. Przyznam ze pierwsza mysla jaka mialam w glowie po minucie bylo "ale buc" :D :D jak widac nie zawsze pierwsze wrazenie sie liczy. Dzis juz 8 lat razem, 4 jako malzenstwo, dwojka dzieci, jest dobrze :)

Gość gość
ja mialam 17 mąż wtedy 22 dzis ja mam 31 mąż 36 a poznaliśmy sie na imprezie miejskiej i tak jest do dzis od 4 lat jestesmy malzenstwem a od dwoch rodzicami

Gość gość
My po 17. W szkole ;) miesiac temu minelo 10 lat po slubie .

Gość gość
Przyszedl pozyczyc " cos do czytania ", z moja kumpela :) Slub 2 lata pozniej, ja 19 on 21, pierwsza corka 3 lata pozniej.. Dzis stuknie nam 28 lat razem :)

Gość gość
Ja miałam 21 on 28. Poznaliśmy się w pracy. Razem 4 lata 3 po ślubie. Dwoje dzieci

Gość gość
Przy fotelu stomatologicznym, przyszłam do "swojego" dentysty, a przyjął mnie młody stomatolog. Ja miałam 26 on 29. 12 lat po ślubie, troje dzieci. Jest nam bardzo dobrze:)

Gość gość
na sympatii miałam 19 on 24 teraz 6 lat w zwiazku 5 po slubie czyli mamy 25 i 30 i córeczka:)-3l4m od lata planujemy drugie tylko wykanczamy góre nowego domu bo sie nie pomiescimy na dole w 4:)

Gość gość
Ja miałam 37, on 38. Poznaliśmy się w pracy, jesteśmy nauczycielami. On wf, ja matematyki. I jakoś tak się potoczyło... 13 lat razem i jesteśmy szczęśliwi. Dzieci nie mamy.

Gość gość
wystarczy wam dzieci w pracy chyba haha

Gość gość
Ja miałam 22, on 25. Byłam z koleżankami na imprezie i wystawiona zaczela go podrywac. Po kilku godzinach rozmów przy drinkach, pocalowalam go i zapytałam kiedy mnie w końcu przeleci. Był zaskoczony, ale dał się zaprosic do mnie. Byłam bardzo niegrzeczna, bo myślałam sobie, że to na jedną noc. Na drugi dzień wrócił j zaprosił mnie na kolację. Oczywiście przystopowalam już z seksem :P Jesteśmy małżeństwem od 13 lat, dwoje dzieci i kot. ;)

Gość gość
Ja 27 on 30